Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΩΜΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ «ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΜΠΡΑΗΜ»

Του Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά
Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντού Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών
 
Δύο ήταν τα μέτρα καταστολής της Επανάστασης του 1821 στην Πελοπόννησο που εφάρμοσε ή σκόπευε να εφαρμόσει ο Ιμπραήμ Πασάς.
 
Το πρώτο αποσκοπούσε στην οικονομική εξαΰλωση των επαρχιών της Πελοποννήσου με τη συστηματική καταστροφή των μέσων παραγωγής, το γκρέμισμα των σπιτιών, το ξερίζωμα των καρποφόρων δέντρων, καθώς και το συστηματικό κάψιμο των εκτεταμένων δασικών περιοχών της. Οι ιστορικοί αναφέρουν ότι η καταστροφή ήταν τέτοιου μεγέθους, που τα σημάδια της ήταν ορατά ακόμα και στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Το δεύτερο μέτρο που σκόπευε να εφαρμόσει ο «Αράπης», όνομα με το οποίο αποκαλούσαν οι Έλληνες τον Ιμπραήμ, θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό και ολέθριο για τον Ελληνισμό εάν προλάβαινε να το υλοποιήσει. Ο Ιμπραήμ σχεδίαζε να μεταφέρει το σύνολο των επιζώντων χριστιανικών πληθυσμών της Πελοποννήσου στην Αίγυπτο και να τους αντικαταστήσει με Αιγύπτιους φελάχους μουσουλμάνους, ώστε να εξαλειφθεί διά παντός το χριστιανικό στοιχείο από την Πελοπόννησο. Η καταστροφή που επέφερε ο Ιμπραήμ ήταν τόσο μεγάλη, ώστε έως σήμερα οι κάτοικοι της Πελοποννήσου αναφέρονται στο μέγεθος των θεομηνιών με τη φράση «από δω πέρασε ο Αράπης».

Από την άλλη, όμως, ο απόηχος της καταστροφής είχε και θετικά αποτελέσματα επειδή, σε συνεργασία και με άλλους παράγοντες, διαμόρφωσε τη μαχητικότητα του Ελληνικού Στρατού την περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων, αν και είχαν περάσει περίπου 90 χρόνια μετά τα γεγονότα της ισλαμικής λαίλαπας.
Παρόμοια συνταγή οι
κονομικής καταστροφής και εθνοκάθαρσης με αυτή του Ιμπραήμ, που παραλίγο να αφανίσει τον Ελληνισμό πριν από 200 χρόνια, εφάρμοσε το 1942 η κυβέρνηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Σουκρού Σαράτσογλου με την επιβολή ενός ρατσιστικού φόρου επί της αξίας της ακίνητης περιουσίας των χριστιανικών πληθυσμών, ισοδύναμου με το 232% για τους Αρμενίους, το 179% για τους Εβραίους, το 156% για τους Ρωμιούς και με το 4,94% για τους μουσουλμάνους. Ο φόρος, γνωστός με την ονομασία Varlik Vergisi, επέφερε κύμα αυτοκτονιών στην Τουρκία, κατέστρεψε οικονομικά τους μη μουσουλμανικούς πληθυσμούς και υπήρξε η αρχή της οριστικής εξόδου τους από τη χώρα.

Την ίδια μεθοδολογία εξανδραποδισμού του χριστιανικού πληθυσμού της Ελλάδος, που πριν από 200 και 75 χρόνια εφάρμοσαν ο «Αράπης» και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Σαράτσογλου, εξασκούν σήμερα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί. Η οικονομική καταστροφή του ελληνικού πληθυσμού υλοποιείται σήμερα μέσω της δήμευσης της περιουσίας με τον ΕΝΦΙΑ και την πλασματική φορολόγηση των ανύπαρκτων «τεκμαρτών εισοδημάτων», που αρχικά επέβαλαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, τη ληστρική και αισχρή υπερφορολόγηση της εργασίας και των εισοδημάτων, την αποβιομηχανοποίηση, τη σταδιακή κατάργηση των μετρητών στις συναλλαγές, τη μεταβίβαση της περιουσίας του Δημοσίου και των τραπεζών στα ξένα αρπακτικά αντί πινακίου φακής, την απαξίωση της εσωτερικής και της εξωτερικής ασφάλειας της χώρας, την επιβολή του φόβου στον πληθυσμό μέσω της οικονομικής ανασφάλειας και τη νομοθετική ενθάρρυνση της εγκληματικότητας, καθώς μέσω της γιγάντωσης της γραφειοκρατίας και του επιλεκτικού περιορισμού της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας αποκλειστικά και μόνο για τον αυτόχθονα ελληνικό πληθυσμό.

Οι νεοοθωμανικές πρακτικές γενοκτονίας έχουν εξαναγκάσει 700.000 νέους και δυναμικούς Έλληνες να εγκαταλείψουν έως σήμερα τη χώρα. Εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης, η γενοκτονία και η εξαφάνιση των Ελλήνων έχουν αρχίσει να υλοποιούνται επιτυχώς μέσω της συνολικής πολιτικής συναίνεσης της κατάργησης των συνόρων της χώρας και της αντικατάστασης του πληθυσμού της μέσω του μαζικού μουσουλμανικού εποικισμού, όπως οραματίστηκε πριν από 200 χρόνια ο «Αράπης».

Η συνολική πολιτική παράνοια, η καθολική απουσία πολιτικής εγκεφαλικής φαιόχρωμης ουσίας και ο συνολικός πολιτικός σουρεαλισμός του θεάτρου σκιών των κυβερνώντων τη χώρα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί και μέσα από τις δηλώσεις των στελεχών της Ν.Δ. περί «μπάρμπεκιου και τσίκνας χοιρινού κρέατος». Μέχρι τις πρόσφατες εκλογές η συλλογική συνείδηση ανέμενε με αγωνία τις αντίστοιχες πολιτικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το εποικιστικό, ώστε να τις «τρολάρει» στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, όμως, οι αντίστοιχες δηλώσεις και πρακτικές των «Αράπηδων» της Ν.Δ. δεν είναι πλέον γραφικές όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολέθριες, επικίνδυνες και καταστροφικές για την ύπαρξη του Ελληνισμού.

Η Ν.Δ., όπως και τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από τον δούρειο ίππο ενός νεοοθωμανισμού στην Ελλάδα. Η Ν.Δ., όμως, υπήρξε πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί τη μέγιστη απειλή για το ελληνικό έθνος επειδή παγίδεψε και εξαπάτησε πολιτικά, αφενός, τη μεσαία τάξη, που συντηρεί οικονομικά τον ισλαμικό εποικισμό, και, αφετέρου, τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες, οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιστροφή στην οθωμανική περίοδο που ακύρωσε η Επανάσταση του 1821.


NEWSBREAK
https://www.newsbreak.gr/apopseis/48405/omos-epoikismos-me-syntagi-impraim/
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters