Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ (4ο ΜΕΡΟΣ)

Του Παναγιώτη Λιάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ : https://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2019/11/1.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ : https://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2019/11/2.html   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ : https://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2019/11/3.html 

 
Δεδομένο 30ό: Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της αθρόας εισόδου αλλοδαπών (στην πλειονότητά τους ισλαμιστές), ένα από τα βασικά προτερήματα που θα έχει η χώρα μετά το πέρας της διαδικασίας είναι ο πολιτισμικός «εμπλουτισμός». Αυτόν τον «εμπλουτισμό» δεν τον έχουν περιγράψει ποτέ.

Δεδομένο 31ο: Το βασικό χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα ο πυλώνας του πολιτισμικού μοντέλου του ισλαμικού κόσμου είναι το Κοράνι και όλα όσα προβλέπει αυτό το βιβλίο. Οι κοινωνίες των μουσουλμάνων έχουν δομηθεί πάνω στα 114 κεφάλαια (σουρά) του Κορανίου.

Δεδομένο 32ο: Ο δυτικός κόσμος, αυτός που έχει δομηθεί πάνω στα θεμέλια του χριστιανισμού, του ελληνικού πολιτισμού και του Ρωμαϊκού Δικαίου, έχει διαμετρικά αντίθετες απόψεις σε σχέση με το Ισλάμ.

Δεδομένο 33ο: Η θεώρηση των γυναικών ως όντων δευτέρας κατηγορίας, υποκείμενα στο έλεος και στις διαθέσεις του πατέρα, των αδελφών κι έπειτα του συζύγου – απόλυτου αφέντη, δεν μπορεί να είναι «πολιτισμικός εμπλουτισμός» για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινωνία.

Δεδομένο 34ο: Ο προληπτικός, ελαφρύς όμως, ξυλοδαρμός της γυναίκας της οποίας ο σύζυγος φοβάται ότι θα τον παρακούσει επιτρέπεται από το Κοράνι (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 34). Ούτε αυτό μπορεί να θεωρηθεί από πολίτη ευρωπαϊκής χώρας πολιτισμικός «εμπλουτισμός».

Δεδομένο 35ο: Η έννοια του ιερού πολέμου (τζιχάντ) και ο ένοπλος αγώνας για τη διά του ξίφους εξάπλωση της θρησκείας του μουσουλμανισμού, που αποτελεί θεμελιώδη προσταγή προς τους πιστούς, δεν δύναται να θεωρηθούν στοιχείο «εμπλουτισμού» της ζωής μιας χριστιανικής χώρας. Το Κοράνι, το ιερό βιβλίο του ισλαμισμού, όχι μόνο επιβάλλει στους πιστούς τον πόλεμο υπέρ πίστεως, αλλά και την προτροπή σε άλλους να εξεγερθούν εναντίον των «απίστων» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 84).

Δεδομένο 36ο: Η μετανάστευση για τη διάδοση της πίστης (αλ χαϊζίρια) είναι θρησκευτικό καθήκον για τον πιστό μουσουλμάνο, ο οποίος θα βρει «στη γη πολλά καταφύγια με άφθονα αγαθά» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 100).

Δεδομένο 37ο: Οι έποικοι, για να φτάσουν και να διαβούν τα σύνορα της Ελλάδας, προσπέρασαν αρκετές πλούσιες και ασφαλείς για αυτούς ισλαμικές χώρες.


NEWSBREAK
https://www.newsbreak.gr/apopseis/48421/i-alitheia-gia-ton-epoikismo-iv/ 
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters