Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Μας λένε ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι η δημοκρατία. Και στη συνέχεια μας λένε ότι στην πατρίδα μας έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα. Για να διαπιστώσουμε στη συνέχεια ότι όλα τα κακά της μοίρας μας έχουν προκύψει ακριβώς επειδή έχουμε «δημοκρατία». Διότι από τη στιγμή που έχουν γεμίσει τη χώρα με τους «δυστυχείς» λαθρομετανάστες, που έχουν εκχωρήσει εθνική κυριαρχία και εθνικούς πόρους στους εχθρούς της Ελλάδος και έχουν δώσει έδαφος στην εχθρική προπαγάνδα δια μέσου των εθνοκτόνων σκοταδιστών της πολιτικής τάξης και της πνευματικής θολοκουλτούρας, αυτό σημαίνει ότι ο ευνουχισμός της ελευθερίας και της ιστορικής μας μνήμης είναι κατ’ αυτούς δημοκρατική έκφραση.

Αυτή η σύγχρονη εξουσιαστική μάστιγα που έχει σκυλεύσει τις ζωές μας έχει την αξίωση να αποδεχτούμε τον κατακερματισμό της ζωής μας και της πατρίδος μας. Γιατί αν δεν δώσουμε την αποδοχή μας, τότε αρχίζει η διαπόμπευση των διαφωνούντων και η μεθόδευση της περιθωριοποίησης αυτών. Άλλωστε οι ίδιοι πραιτοριανοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μας λένε ότι ο λαός συμφωνεί με τις προδοσίες τους. Τεκμηριώνουν τον εμφανιζόμενο αυτοχειριασμό του Ελληνικού Έθνους με το …φοβερό επιχείρημα της παροχής ψήφου και του σχηματισμού των προσκυνημένων κυβερνήσεων! Τι κι αν έχουν οδηγήσει πάνω από τους μισούς Έλληνες εκτός κάλπης και εκτός νευρικών ορίων. Τι κι αν βγάζουν κυβερνήσεις επί της μειοψηφίας των ψηφισάντων. Τι κι αν είναι οι ίδιοι παράνομοι δεδικασμένα όταν δίνουν ψήφους σε ξένους. Μας λένε να μην γκρινιάζουμε γιατί έχουμε δημοκρατία!

Απέναντι στην εγκατάλειψη αρχών και αξιών υφίστανται και ανθίστανται στη σημερινή λαίλαπα οι εκφραστές και υπερασπιστές του παραδοσιακού Εθνικού Κράτους. Ορθώνουν ανάστημα οι Αγωνιστές της Εθνικιστικής Παράταξης εναντίον όλων των «εκσυγχρονιστών» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης εκφράζοντας την Πολιτεία του Ελληνικού Έθνους. Μια Πολιτεία που ακολουθεί τις επιταγές του Ηροδότου στην κοινωνική συγκρότηση βασιζόμενη στο Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόδοξο, το Ομόγλωσσο, το Ομότροπο. Αναφερόμαστε σε μια Πολιτεία που εκφράζει την πεμπτουσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού στην κοινή εθνική και φυλετική καταγωγή, στην κοινή γλώσσα, τις κοινές θρησκευτικές αναφορές και τον ελληνικό τρόπο ζωής και ηθικής. Γιατί πολύ απλά για την Ελληνική Βιοθεωρία που εκφράζει ο Εθνικοκοινωνισμός μας το Έθνος είναι πάνω από όλα Αίμα και Φυλή κι όχι πολυπολιτισμικός αχταρμάς.

Για τον Έλληνα Εθνικιστή δίχως καμία υπερβολή το πολίτευμα που εκφράζει τα δίκαια και τα συμφέροντα Πατρίδος και λαού είναι η Εθνοκρατία. Η ισχύς της Εθνικής Κοινότητας με την υπεροχή της ποιότητας των απόψεων και της πραγματικής και υγιούς πλειοψηφίας, αφού η αγάπη προς την Πατρίδα πρέπει να αποτελεί το κριτήριο της ανάθεσης εξουσιαστικής ευθύνης μαζί με τη διαμόρφωση εθνικά διαπαιδαγωγημένων συνειδήσεων. Αλλά για να διαμορφωθεί μια τέτοια κοινωνία πολιτών απαιτείται η καλλιέργεια του πνεύματος και της προσωπικότητας από τα πρώτα βήματα στη ζωή. Απαιτείται να διαμορφωθεί το κατάλληλο υπόβαθρο στην Οικογένεια, στην Παιδεία, στην Κοινωνία, στον σχηματισμό ενός Ηγεμονικού Έθνους. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καλλιεργούνται τα εσωτερικά χαρίσματα του λαού δίχως την παράδοση σε ξένα κελεύσματα.

Σ’ ένα αληθινό Εθνικό και Λαϊκό Πολίτευμα η Ιστορία, η Σημαία και η Ανάπτυξη του Έθνους διαδραματίζουν τον μόνο και κυρίαρχο ρόλο. Το παρελθόν της Φυλής μεταλαμπαδεύεται ατόφιο στους νέους Έλληνες με την εντολή να το τιμήσουν, να φτιάξουν μια καλύτερη Πατρίδα στους δικούς τους χρόνους και να παραδώσουν μια ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη Πατρίδα στις επόμενες γενιές Ελλήνων. Το καθάριο πολίτευμα μιας Ελληνικής Εθνοκρατίας απεικονίζεται στην Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Αξιοκρατία της στελέχωσης των δομών της Εθνικής Κοινότητας κατά τρόπο τέτοιο ώστε τα προβλήματα των Ελλήνων να αντιμετωπιστούν ως κοινά ζητήματα της Κοινότητας και οι Άριστοι πολίτες να οδηγήσουν την Πατρίδα σ’ ένα νικηφόρο μέλλον επάνω στα πρότυπα ενός τρόπου ζωής ηρωισμού και αυταπάρνησης.

Τα δικαιώματα στην εργασία ανήκουν αποκλειστικά στην Εθνική Εργατική Τάξη. Ο δε σχηματισμός της Ελληνικής Οικογένειας κατοχυρώνει την διατήρηση της εθνοφυλετικής καθαρότητας. Και φυσικά η ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους, κατοχυρωμένη μέσα από την παγκόσμιας αίγλης ελληνική πολιτισμική δημιουργία και υπεροχή από Έλληνες υγιείς στο πνεύμα και το σώμα, αλλά και η προστασία των αδυνάτων συμπολιτών μας από τις κακουχίες της ζωής είναι αναπόσπαστα γνωρίσματα της Ελληνικής Κοσμοθεωρίας που κατοχυρώνονται απόλυτα από ένα αληθινά Εθνικό και Λαϊκό Πολίτευμα και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


1 σχόλιο:

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters