Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Όλοι οι επικίνδυνοι «εκσυγχρονισμοί» στη ζωή της ανθρωπότητας και των ελεύθερων λαών λαμβάνουν τον επιθετικό προσδιορισμό «νέος» ή «νέα». Νέα Τάξη Πραγμάτων, Νέα Εποχή και ούτω κάθ’ εξής. Το δε νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα που φέρνουν είναι η υποτιθέμενη διακρατική συνεννόηση και συνεργασία που με τη σειρά της κουβαλάει εν μέσω μεθοδευμένων κρίσεων και παρακολουθήσεων το άγγελμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το αν πίσω από αυτόν τον συρφετό του ολέθρου βρίσκεται το εξουσιαστικό όνειρο του διεθνούς σιωνισμού, εφιάλτης σωστός για τα έθνη, αυτό δεν φαίνεται να πολυενοχλεί τις σύγχρονες δημοκρατίες που ερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση και τον πατριωτισμό αυθαίρετα με τη διατήρηση ενός τυραννικού καθεστώτος κατευθυνόμενων εκλογικών επιλογών.

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι ο ψευδεπίγραφος εκσυγχρονισμός στηρίζεται στην κατεδάφιση της ταυτότητας, του παρελθόντος και του παρόντος του παραδοσιακού Εθνικού Κράτους θέτοντας υπό αμφισβήτηση την επιβίωσή του. Ψευδεπίγραφος όσο και ο φιλολαϊκός χαρακτήρας των «δημοκρατικών» καθεστωτικών ηγεσιών που «ξεχνούν» να ρωτήσουν το λαό για τα μεγάλα και σπουδαία ζητήματα του Έθνους. Όσο αφορά τον προοδευτικό εκσυγχρονισμό που κάποτε αναθεμάτιζαν έστω και υποκριτικά οι δεξιές πολιτικές εκφράσεις του τόπου, παρατηρούμε μια εξόφθαλμη διαφοροποίηση αφού βρέθηκαν στο πλευρό του να υπερθεματίζουν οι ίδιες αυτές εκφράσεις όταν αποδέχονται επιλογές και επιταγές κατεξοχήν νεοταξικές.

Ακούμε λοιπόν τις οικουμενικές συμφωνίες για τα ευρωομόλογα του μνημονιακού χρέους όπως και την προσαρμογή που επιδιώκει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στα νέα δεδομένα. Συμφωνίες που οδηγούν στην επιμήκυνση της σκλαβιάς και την μετάλλαξη του Έθνους. Προσαρμογές που οδηγούν στην πλήρη εκχώρηση των εξουσιών του Εθνικού Κράτους στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Πλήρης παράδοση δηλαδή στην σιωνιστική υπερκυβέρνηση που δεν έχει καμία απολύτως αναστολή στους βιοχημικούς αεροψεκασμούς και την εκ νέου σταύρωση της Πίστης στο Θεό μέσα από ηλεκτρονικές κάρτες. Για ποιο λόγο άραγε θα μπορούσαν να σεβαστούν την ακεραιότητα της Πατρίδος και την ελευθερία του λαού μας; Ελευθερία που σαφώς επιδιώκουν να ταυτοποιήσουν και να αιχμαλωτίσουν.

Όσοι γυρεύουν την προσαρμογή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να αναλογιστούν την συνεχόμενη ρητορεία του πρωθυπουργού Παπανδρέου υπέρ της ταχέως εγκατάστασης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την άμεση σύνδεση αυτής με την φυτευτή οικονομική κρίση, την διαρκή επίκληση στον ρόλο του ΟΗΕ, αλλά και τις έντονες φήμες μεταβάσεως αυτού στην γενική γραμματεία του ΟΗΕ. Ο ίδιος ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός «μας» έχει συνδέσει τον λόγο ύπαρξης του ΟΗΕ με τον πολιτικό σχηματισμό αυτής της υπερεθνικής διακυβέρνησης, την υπαγωγή της ανθρωπότητος δηλαδή στις διαταγές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας στα πλαίσια ενός ασύνορου παγκόσμιου χωριού.

Και όποιος τυχόν αμφιβάλλει για την πραγματικότητα δίχως να τυγχάνει βαλτός, ας παρατηρήσει ότι οι νόμοι του κράτους έχουν αντικατασταθεί πλήρως από κοινοτικές οδηγίες και διεθνείς αμνηστίες. Όλες τους νεοταξικά καθοδηγούμενες. Ακόμη κι αυτή η «Ε»Ε είναι ο λούστρος του παγκόσμιου καθοδηγητικού οργάνου του ΟΗΕ, αφού ούτε καν ευρωπαϊκό στρατό δεν μπορεί να συγκροτήσει. Αφού ούτως ή άλλως επικαλύπτεται από τον συνέταιρο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, το ΝΑΤΟ. Και όλοι μαζί αποτελούν τον τσάτσο του διεθνιστικού νεοταξισμού και του διεθνούς σιωνισμού μέσα στα όρια της δυσώνυμης Νέας Εποχής που δήθεν τυχαία επικαλούνται οι Αρχές του Συστήματος για να αναφερθούν στα νέα δεδομένα.

Αλήθεια, αυτά τα νέα δεδομένα που συνειδητά ακολουθεί η Καθεστηκυία Τάξη της Πατρίδος μας με την συνοδοιπορία της ντόπιας Δεξιάς, για την Κεντροαριστερά ούτε λόγος αφού τον προδότη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, περιλαμβάνουν την αμνησία στα εθνικά θέματα; Περιλαμβάνουν την νομή με τα ξένα συμφέροντα του πλουτοπαραγωγικού ορίζοντα όταν καλπάζουν ανεργίες, περικοπές παροχών και συγκυριαρχίες; Ακόμη και όταν τουρκικά και αμερικανικά πολεμικά πλοία κάνουν σουλάτσο στο Αιγαίο Μας.

Η πολιτική συμπεριφορά λοιπόν ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Νέα Εποχή της είναι η καταπολέμηση αυτής και το ξερίζωμα των εγκαθέτων της από τα σωθικά του Ελληνικού Έθνους. Η ορθή ανταπάντηση είναι η επιβολή μιας Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων και μιας Ελληνικής Εποχής που μπορεί να επιφέρει μόνον ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και οι Έλληνες Εθνικιστές. Για την Αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος Μας. Κι ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=2EjwXFzOJ_E&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.