Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ο πλέον αποτελεσματικός και δόλιος τρόπος να καταλυθεί ένα Έθνος είναι να διαφθείρεις το Κράτος του. Και για να το πετύχεις αυτό δομείς ένα πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αισχρή συναλλαγή και τη δοσιλογία. Στον ευτελισμό των αξιών στο επίπεδο της εφήμερης βολής και της θεοποίησης του χρυσίου και την υπηρέτηση των συμφερόντων του επίδοξου κατακτητή του λαού σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά μπροστά από τα φώτα να πείθεις με τα ενεργούμενά σου τον λαό αυτό ότι τον θυσιάζεις για το καλό του. Ότι τον βρίζεις γιατί το αξίζει. Ότι πατάς με τη βρωμερή ύπαρξη των ενεργούμενων την ιστορία και τη ζωή του, ότι τον κλέβεις κανονικά γιατί η κλοπή πατρίδας και συνειδήσεων είναι ο κανόνας ύπαρξης του παράνομου και ανθελληνικού του κράτους.

Αν αναγνωρίζετε στην περιγραφή του παραπάνω κράτους το σημερινό ελληνικό, στην πραγματικότητα ένα κράτος ψωραλέο και ψευτορωμέϊκο, τότε δεν έχετε κάνει κανένα λάθος. Γιατί αυτό ακριβώς το ψευτορωμέϊκο περιγράφω και αυτή την πραγματικότητα ζούμε. Σκούζουμε γιατί μας αλλάζουνε την Πατρίδα μας και συζητούμε αν θα πρέπει να επαναστατήσουμε.

Μας πουλάνε σκλάβους στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα του νεοταξικού ανθελληνισμού που έχει ως δράστες τους απογόνους των παλιών Εφιαλτών μας για να μας κλέψουν εκ νέου γη και ύδωρ. Ανοίγοντας τούτη τη φορά τη νέα Κερκόπορτα. Μας φέρνουν πρώτα τον Εφιάλτη στην Εξουσία στο πρόσωπο του Καθεστώτος του σοσιαλμαρξιστοφιλελεύθερου και στη συνέχεια, αφού αυτό έχει διαλύσει οικονομία και παιδεία και επιχειρεί να ρίξει χάμω Πίστη και Στρατό, μας φέρνουν τους βιαστές της ανθρωπότητος, πιστούς σε πιστωτές και σιωνιστές, οι ίδιοι πιστωτές των Εθνών, να αντικαταστήσουν νόμους, εργατικά δικαιώματα και Πατρίδα χρόνων ολάκερων που κερδίσαμε επί του κακού Εθνικισμού. Για να τα χάσουμε επί της «καλής» δημοκρατίας». Να δώσουν ακόμη και στη λαϊκή τάχα ετυμηγορία ξένη μορφή με κλεμμένη ελληνική ταυτότητα. 

Ποιος θα κατηγορήσει σου λέει τον κλέφτη ότι κλέβει; Ο κλέφτης; Και ποιος θα σηκώσει το κεφάλι της αντίστασης και αντίδρασης; Αυτός που του λέμε ότι δεν είναι Έλληνας και δεν μας χαστουκίζει; Αυτός που έχει αποδεχτεί την ανηθικότητα ως ορθή πολιτική συμπεριφορά; Αυτός που νομίζει ότι τον διοικούν Έλληνες ενώ τον εμπαίζουν ελληνόφωνοι και τον διοικούν παγκόσμιες εξουσιαστικές συμμορίες; Αυτός που ανέχεται την ύβρη στο Θεό και το Αίμα των προγόνων του, αλλά και στη Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό Στρατό που επιμένουν να στηρίζουν το Ελληνικό Έθνος; Αυτά πιστεύουν οι παλιάτσοι που κάθονται σούζα στους απογόνους του στρατηγού Μαρδοχαίου, του δήθεν Μαρδόνιου, που μας είχε έρθει ως αρχηγός των στρατευμάτων του Ξέρξη.

Τώρα σκεφτείτε τις μας έδωσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς. Μας έδωσε την οκτάωρη εργασία, επιδόματα, συλλογικές συμβάσεις και άλλα πολλά ενώ είχε ξεκινήσει έρευνες για τους ενεργειακούς μας πόρους και φυσικά κέρδισε στο πεδίο της μάχης δύο αυτοκρατορίες. Και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δημιούργησε ισχυρή οικονομία και νόμισμα, ενώ εξαφάνισε τα δανειακά βάρη από την εργατιά. Εθνική πολιτική δηλαδή και από τους δύο μεγάλους ηγέτες υπέρ Πατρίδος και Εθνικής Εργατικής Τάξης.

Και τι συμβαίνει στις μέρες μας; Το οκτάωρο αντικαθίσταται από τα ελαστικά ωράρια, οι μισθοί και οι συντάξεις κόβονται από το μνημόνιο που παίρνει τη θέση του Συντάγματος, ο εργασιακός βίος παρατείνεται στα όρια της εξόντωσης, οι συλλογικές συμβάσεις γίνονται βραχύβιες συμφωνίες πείνας και ο ενεργειακός μας πλούτος σκορπίζεται προς χάριν των πιστωτών των εθνών. Το ισχυρό εθνικό νόμισμα το έχουν προ πολλού εξοντώσει και αντικαταστήσει με το δύσκαμπτο και ελεγχόμενο ευρώ και τα δάνεια έχουν πνίξει λαό και εθνική κυριαρχία. Και όταν ο κυρίαρχος τάχα ελληνικός λαός πνίγεται από τους λαθρομετανάστες με τη Δικαιοσύνη να αντιστέκεται στο ανθελληνικό κράτος, τότε οι χαραμοφάηδες του παράνομου κράτους βρίζουνε τη Δικαιοσύνη. 

Αυτό το ανθελληνικό και παράνομο κράτος δεν το θέλουμε. Θα το ανατρέψουμε. Και θα φέρουμε ένα άλλο, Εθνικοκοινωνικό και Πατριωτικό Κράτος μονάχα για Έλληνες όπου κουμάντο θα κάνει η Ελληνική Εργατική και Παραγωγική Τάξη κι όχι οι νεοταξικοί πιστωτές.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters