Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν περιμένουν κανέναν. Δεν συγχωρούν λάθη και δεν μοιράζουν συγχωροχάρτια. Μονάχα έχουν σπαρμένα στο δρόμο της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος μυριάδες τα αναχώματα και άλλα τόσα προβλήματα. Και τα προβλήματα αυτά είναι προβλήματα ζωής. Αν επρόκειτο για τη ζωή και το μικροσυμφέρον ατομικών υπάρξεων ίσως υπήρχαν κάποια περιθώρια. Αν επρόκειτο για την ύπαρξη του προδότη, αυτή θα την παραδώσουμε ούτως ή άλλως στο Γουδί. Αλλά όταν μιλάμε για τη ζωή του Ελληνικού Έθνους, τότε τα παιχνίδια και οι εθνοκτόνες αντιπαραθέσεις με θέα το καθεστώς απαγορεύονται δια ροπάλου.

Όταν όμως οι συμφορές πέφτουν όλες μαζεμένες στο διάβα της Φυλής σου, τότε αυτό σημαίνει ότι, είτε το ξέρεις είτε όχι, κυβερνιέσαι από τον εχθρό σου που φορά την προβιά της ηγεσίας σου. Αν δεν το συνειδητοποιείς και δικαιολογείς όλες τις συμφορές σου ως αναπόφευκτες τάχα, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι φορέας ή πρόσωπο του καθεστώτος, άρα άχρηστο και ανεπιθύμητο για το Ελληνικό Έθνος. Αν βάζεις πάνω από τη ζωή σου τη ζωή του παιδιού σου και της Πατρίδος σου, αν δακρύζεις στη θύμηση των προγόνων σου και την θέα της Ελληνικής Σημαίας, αν βαστάς γερά μέσα σου τον Θεό και την Πίστη των προγόνων σου, τότε είσαι Έλληνας Εθνικιστής. Είτε το ομολογείς είτε όχι, αφού όπως λέει ο μεγάλος ποιητής μας Κωστής Παλαμάς «ο εθνικισμός είναι έμφυτος κι εγώ είμαι εθνικιστής».

Μας λέγουν για παράδειγμα οι καθεστωτικοί ολετήρες ότι δεν μπορούν τάχα να φυλάξουν επαρκώς τα ελληνικά σύνορα που εφρουρούντο σχετικά καλύτερα έως το 1990. Και ερωτώ πολύ απλά. Δεν υπάρχει λύση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης; Διότι αν δεν υπάρχει, τότε θα πρέπει κάποιος να μας απαντήσει που πήγαν οι λαθρομετανάστες όταν και «εξαφανίστηκαν» από την Πλατεία Ομονοίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδηλώσεως της Χρυσής Αυγής και της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για την απόδοση Τιμής στους Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση, όπως και όλων των Ηρώων που έπεσαν στο βωμό της λευτεριάς μας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pGws5SOiWrc.
Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι η θέληση για την υπεράσπιση ενός Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μόνο για Έλληνες.

Αμέσως λοιπόν γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα βρίσκονται οι Εθνικιστές στο πλευρό της Ελλάδος και το καθεστώς στο πλευρό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Και όταν οι προσωρινοί κυρίαρχοι της Παγκόσμιας Εξουσίας και οι ενταύθα εκπρόσωποί τους σου γυρεύουν την ελευθερία της προσωπικότητάς σου, το νου και την ψυχή σου, την Πατρίδα και τη Θρησκεία σου, τον εαυτό σου και τα παιδιά σου να τα εκχωρήσεις και να τους δώσεις την άδειά σου να τα χωρέσουν όλα μέσα σε μια ηλεκτρονική Κάρτα του σκλαβωμένου Πολίτη, τότε συμπεριφέρεσαι όπως όρισε ο μεγάλος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης και Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς: «Κάνε αυτό πρέπει κι ας γίνει ό,τι θέλει». Και όπως είπε ο Ιωάννης Μακρυγιάννης:«αν μου πειράξουν Πατρίδα και Θρησκεία, τότε θα αντιδράσω».

Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δεν πουλάμε τις Αξίες και τα Ιδανικά των Ελλήνων. Και να καταλάβουμε πως ό,τι κι αν πιστεύει καθείς περί Πίστεως, τούτος ο Αγώνας ενάντια στις ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη είναι Αγώνας υπέρ της Ελλάδος και των Ελλήνων. Αγώνας από Έλληνες ψυχωμένους και ενωμένους που επιθυμούν Πατρίδα μεγάλη και Έλληνες κυρίαρχους ενάντια στα αντίχριστα σιωνιστικά γεράκια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι έχουμε συνάντηση μπροστά από τη Βουλή για να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στις Κάρτες του Πολίτη. Κι ας δούμε τούτο το βίντεο

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters