Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω

Ένεκεν της ενδημούσας πανδημίας και της εξάρτησης της παροχής εργασίας εκ της εξαναγκαστικής υποβολής προς μία ιατρική πράξη, χάριν της αόριστης νομικής έννοιας της δημόσιας υγείας, αλλά και της αναιτιολόγητης επιτακτικής κατάστασης ανάγκης η οποία περιφέρεται εν είδει «μπαμπούλα», συν τον σύγχρονο αντιδημοκρατικό αποκλεισμό οιασδήποτε διαφορετικής ιατρικής άποψης περί του πολύπτυχου και ακανθώδους τούτου ζητήματος, εν συνδυασμώ με την επιβολή της μονομέρειας της δογματικής και αυθεντικής επιτροπής των «σοφών» -ακαταδίωκτων λοιμωξιωλόγων, ο κόσμος μας έχει ήδη μεταλλαχθεί.


Πέραν από την νέα τύπου δικτατορία, η οποία επιβάλλεται εν είδει ασύμμετρης απειλής με την νέα «θρησκεία» και το απολυταρχικό δόγμα της επιτακτικής ανάγκης δημόσιας υγείας, αποδεικνύεται ότι ο ιός καθίσταται αμιγώς το πρόσχημα, καθότι αυτοσκοπός είναι αμιγώς ο εμβολιασμός «ξύλοις και ροπάλοις».


Εις των βωμό του εμβολιασμού θυσιάζονται, ο νόμος, η ανθρώπινη αξία καθώς και η ίδια η υγεία, διότι ευθαρσώς η παρούσα κυβέρνηση, αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως πειραματόζωα αδιαφορώντας παντελώς δια την ίδια την εξέλιξη της υγείας τους καθώς και δια τις προκληθείσες εκ του εμβολίου συνέπειες.


Ο παραλογισμός ο οποίος βιώνουμε δεν καθίσταται καταληπτός διότι πέραν από τα αλλότρια συμφέροντα των υπερεθνικών διευθυντηρίων περί του καθολικού εξανδραποδισμού των ανθρώπινων προσώπων, φαλκιδεύουν οιαδήποτε μορφή ελευθερίας του πολίτη, ο οποίος καθίσταται ανήμπορος, με ένα υπερ-κράτος το οποίο διοικεί δια της διάχυσης της τηλεοπτικής τορμολαγνείας άνευ ετέρου τινός.


Η κρατική θεσμική βία έχει εκτραχυνθεί, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έχουν συνθλιβεί όπως εξάλλου και το ιατρικό απόρρητο, παν ψήγμα νομιμότητα, δίκην του περίφημου αυτού ιού έχουν κατακρημνισθεί, δήθεν δια το ιδικός μας καλό.


Ο δικτατορικός τρόπος επιβολής των σωτήριων αυτών εμβολίων, επιβάλλονται κατά τρόπο, μεσαιωνικό, δια του οποίου ο άνθρωπος τιμωρείται, απόλλυται η εργασία του και εν γένει η μισθ

οδοσία αλλά και οι εισφορές του επειδή ορθώνει επιστημονικά το ανάστημα να αντισταθεί προς την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού δια της βίας.


Πώς είναι δυνατόν να υφίσταται με βάσει τα ως άνω, κράτος δικαίου το οποίο να σέβεται τους πολίτες και να στέργει δια την ευημερία του, όταν τους τιμωρεί απηνώς δια του εξοβελισμού των, εκ της εργασίας τους, επειδή διατηρούν σκεπτικισμό προς μία ιατρική πράξη, δια την οποία καταγγέλλουν πλημμελή ενημέρωση και διατηρούν ρητή επιφύλαξη περί της ασφάλειάς τους, την στιγμή την οποία το Κράτος τους «τραμπουκίζει» εν είδει παρακρατικής συμμορίας, αντί, να τους πείσει με διαφάνεια και στέρεη ορθολογιστική επιχειρηματολογία.


Η πόλις εάλω, η λογική καθίσταται εις γύψο, οι θεσμοί έχουν ισοπεδωθεί και ουδέν λειτουργεί ως έδει, παρά μόνον ευθυγραμμισμένα εις τις επιταγές των κρατικών ταγών, οι οποίοι βάλλονται κατά των πολιτών και του ίδιου του έθνους και του λαού.


Είναι πρόδηλο ότι βαίνουμε προς τα έσχατα και μεταβαίνουμε δυνάμει των τρεχουσών αυτών εξελίξεων προς μία νέα τάξη πραγμάτων, δια της οποίας ο άνθρωπος σόνει και καλά μεταβάλλεται εις ένα σύγχρονο ρομπότ, εξ αυτού του λόγου, οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι δρουν λυσσωδώς εις την κυριολεξία προβάλλοντας την διαλεκτική σχέση της πανδημίας με την ψηφιακή πραγματικότητα.


Εις επίρρωσιν των ως άνω καθίσταται το γεγονός ότι, ενώ κατά των εγκλεισμών επιτρέπονται τα μαθήματα εξ αποστάσεως των μαθητών, εις τον αντίποδα, όταν ετέθη το ζήτημα της προϋπόθεσης του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ως προ-απαιτούμενο, εις τον αντίποδα, απαγόρευσαν οιαδήποτε μορφή εξ αποστάσεως διδασκαλία, τιμωρώντας ρατσιστικά  και αποκλείοντας τα παιδιά αυτά.


Εν κατακλείδι απαιτείται απλή λογική δια να αποκωδικοποιήσει κανείς, και να επισκοπήσει την τρέχουσα πραγματικότητα περί της εξουδετέρωσης των αντιφρονούντων.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters