Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρου

Το πρελούδιον του βιαίου εποικισμού της πατρίδας μας είναι η σωρεία γεγονότων τα οποία βιώσαμε, αφενός μεν, την ασυδοσία των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι επιδίδονταν σε άσεμνες χειρονομίες, καθύβριζαν ιταμώς του νησιώτες ως τουρκόσπορους καθώς και εξοφθάλμως προέβαιναν λίαν απροκλήτως σε φθορές εις τα οχήματα των κατοίκων εις τα νησιά μας, αφετέρου δε, την επικρατούσα ανέλεγκτη ροή των μεταναστών προς τον Εβρο, με αποτέλεσμα η εθνική μας κυριαρχία να τίθεται σε αμφιβολία.

Η κατάσταση πλέον έχει εκτραχηλιστεί, με πρωταίτιο την προδοτική, σταλινοφασιστική και ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προλείανε το έδαφος ούτως ώστε η παρούσα ψοφοδεής κυβέρνηση να μην αντιδρά, συρόμενη στην καθεστωτική προπαγάνδα των εξωεθνικών διευθυντηρίων και χρηματοδοτών άλλωστε των αδήλου προελεύσεως ΜΚΟ και των λοιπών παραρτημάτων αυτών, όπως οι τελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία έμμισθοι δήθεν οργανικοί διανοούμενοι του συστήματος, οι οποίοι απρόσκοπτα προπαγανδίζουν μετερχόμενοι άριστα εργαλεία πλύσης εγκεφάλου τροτσκικού-σοβιετικού τύπου (εισοδισμός, μιθριδατισμός, καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων στις μάζες), επιστρατεύοντας συγχρόνως την αστυνομία της σκέψεως διά της ποινικής καταστολής και ωμής λογοκρισίας κατά οιουδήποτε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη, με τη στυγνή μομφή του ρατσιστή, του ακροδεξιού, του μισαλλόδοξου, του φασίστα και του ισλαμοφοβικού.

Οι μηχανισμοί του συστήματος καθίστανται πλέον ανιχνεύσιμοι και προσπελάσιμοι προς την κοινή γνώμη, η οποία έχει συνειδητοποιήσει με ενάργεια ότι η νέα τάξη πραγμάτων καιροφυλακτεί διά των ως άνω πολλαπλών μέσων της να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου την εθνοπολιτική αναδιάταξη, την κατάλυση της συμπαγείας των εθνών, τον βίαιο εξισλαμισμό και την αντικατάσταση του ελληνικού λαού από εισβάλλοντες αλλοφύλους και αλλόθρησκους επήλυδες.
Η υπερεθνική ελίτ των Βρυξελλών εξυπηρετείται καθ’ ον τρόπον, δοθέντος ότι συνεργούν ως προς τούτο και ορισμένοι ισχυροί υπερεθνικοί ταγοί, με συνέπεια η ταυτότητα της Ευρώπης να υποχωρεί χάριν ενός απροσδιόριστου πολυπολιτισμικού μορφώματος στερούμενου διακριτικής φυλετικής και πολιτισμικής ταυτότητας, ιστορικής συνειδήσεως και συναισθήσεως συγγένειας ως προς ένα κοινό όραμα.
Το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό αποτελεί το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, αλλοίωσης της εθνικής μας ιδιοπροσωπίας, οξύνσεως του δημογραφικού προβλήματος και απορρόφησής μας από τα στίφη των αλλοδαπών, οι οποίοι εμφορούνται, εκ των ων ουκ άνευ, από υψηλό αίσθημα εθνικής αυτοσυνειδησίας και εθνικιστικού αλυτρωτισμού.
Εν κατακλείδι, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις καθίσταται πανθομολογούμενο ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εμπροσθοφυλακή επεκτατισμού και άσκηση πιέσεως προς την Ευρώπη, και συν τοις άλλοις ότι οι εν Ελλάδι έμμισθοι εθνομηδενιστικοί δούρειοι ίπποι αποτελούν τους σύγχρονους κατάπτυστους δωσίλογους του συστήματος, τους ιδιώνυμους αργυρώνητους κουκουλοφόρους, τους πρόθυμους ανυπόληπτους ευήθεις οι οποίοι αναξιοπρεπώς και αήθως, αντί τριάκοντα αργυρίων, απεμπολούν τους πάντες. Ο αγών τώρα άρχεται!

NEWSBREAK
https://www.newsbreak.gr/apopseis/82302/ethnokatharsi/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.