Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Μια αγνώριστη χώρα, ξένη προς την Πατρίδα που μάθαμε στο σχολείο αλλά και αυτήν που γνωρίσαμε εμείς από τα πρώτα βήματα, απλώνεται ολόγυρά μας από χέρια μολυσμένα και μυαλά νοσηρά. Καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια την ελληνικότητά μας και το εθνικό φρόνημα των παιδιών μας απείραχτο από μια επιχείρηση αφελληνισμού που έχει παρεισφρήσει ακόμα και στην εκπαιδευτική διαδικασία με την διοχέτευση του επικίνδυνου αντιρατσιστικού δηλητηρίου και την διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας. Διαδικασία που έχει περάσει από τις ένδοξες σελίδες του κρυφού σχολειού που κράτησε ζωντανή την πνευματική διάσταση της Φυλής μας στο πολυπολιτισμικό σχολείο που βαφτίζει παράλογα τον κάθε αλλοδαπό Έλληνα και τον πολυφυλετικό μαζοχισμό ανθρωπισμό  και αθωώνει τον Τούρκο σφαγέα φορτώνοντας συνολικά τον ελληνικό λαό με ανύπαρκτες ενοχές.

Το ιστορικό ψεύδος και ο πολυφυλετικός αχταρμάς μπήκαν σε εκπαιδευτικά βιβλία, γραπτές εξετάσεις και παιδικά θέατρα εκπαιδευτικής τάχα κατεύθυνσης για νηπιαγωγεία και δημοτικά! Είναι ο απόλυτος ορισμός της πιο βρώμικης πνευματικής γενοκτονίας και της πλέον ανερυθρίαστης πλύσης εγκεφάλου απέναντι στους νεαρούς βλαστούς του Ελληνικού Έθνους που παγιδεύονται την στιγμή που ο μαθησιακός τους ορίζοντας είναι άγραφο χαρτί και επομένως δεκτικός απέναντι σε κάθε είδους ανοησίες και προδοτικές τερατολογίες. Τερατολογίες που άλλωστε πέρασαν προσφάτως ακόμη και στις τηλεοπτικές οθόνες χορηγών του Συστήματος είτε ως σειρές είτε ως ιστορικές ανορθογραφίες ύψιστου ανθελληνισμού.

Ένα εφιαλτικό σενάριο παίζεται με τρόπο ώστε να μας μετατρέψουν σε προσωπικότητες που σαν άλλος Οδυσσέας να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Ελλάδα που αφήσαμε πίσω μας. Την Ελλάδα που είχε αλάνες γεμάτες ελληνικά χαμόγελα και καρδιές γεμάτες πύρινο πατριωτισμό που πάλλονταν από τον ενθουσιασμό να τιμωρήσουμε τους εχθρούς που δολοφόνησαν τους προγόνους μας και κλέψανε ελληνική γη. Τώρα πια έχουν γεμίσει την Ελλάδα μας με τα εγγόνια του Πήλιου Γούση και του Εφιάλτη να καμώνονται τους «ηγέτες» και να συνομιλούνε με τους τοκογλύφους απογόνους των «Μεγάλων» Δυνάμεων και τους δολοφόνους απογόνους του Δράμαλη, ενώ παράλληλα έχουν γεμίσει τη χώρα με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και απογόνους  αυτών που ήθελε να σπείρει σε τούτη τη γη ο Ιμπραήμ με τη βρώμικη εκστρατεία του στο Μοριά.

Τώρα πια οι εισβολές και ο βιασμός της Ελλάδος γίνονται μέσα από τις γιομάτες σιωνιστικό επεκτατισμό μπίζνες και δάνεια, τις ανήθικες συνομιλίες, τις «ειρηνικές» συγκυριαρχίες, τις τουριστικές αφίξεις ανθελλήνων, τα ανώδυνα τάχα ταξίδια Τούρκων πολιτικών. Βλέπουμε την χρησιμότητα της λεηλασίας που βαφτίζεται επιχείρηση σωτηρίας από τα βολικά οικονομικά αδιέξοδα όταν έχουν βαλθεί ακόμη και οι Τούρκοι να μας «σώσουν». Μάθαμε από το kavalanet.gr το ενδιαφέρον τουρκικής κρατικής τράπεζας να πάρει  θέση στο μετοχικό σχήμα της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη αντί της ΑΤΕ. Μάθαμε ακόμη το ενδιαφέρον της τουρκικής εταιρίας ULKER να αγοράσει όλως τυχαία την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού Κομοτηνής.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών όμως έχει φροντίσει να μας πει ότι «η Αδριανούπολη, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Φιλιππούπολη ζούσαν όλες μαζί. Πάλι έτσι θα γίνουν»!  Μας λέει ο Τούρκος ότι θέλει να πάρει πίσω Ελλάδα και Βαλκάνια, όταν αυτά είναι ακόμη διάσπαρτα από σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συγκαλούνται εκ νέου οι διαπραγματευτικές ομάδες Ελλάδος και Τουρκίας προκειμένου να συζητήσουν τα διμερή προβλήματα που χρήζουν επιλύσεως. Δηλαδή την ικανοποίηση των τουρκικών απαιτήσεων σε Θράκη και Αιγαίο αφού η «ελληνική» πλευρά δεν έχει θέσει ούτε ένα θέμα διεκδίκησης από τους κλέφτες και δολοφόνους ελληνικών εδαφών και ψυχών Τούρκους.

Όμως εμείς παραμένουμε σε πείσμα των πονηρών καιρών όρθιοι Έλληνες. Επιμένουμε να μιλάμε στα παιδιά μας για ιστορίες και θρύλους που υμνούν την Πατρίδα μας. Να τα μαθαίνουμε να διεκδικούν Ελλάδα και να τιμούν όσους χύσανε το αίμα τους για να είναι εκείνα ελεύθερα ζώντας παράλληλα έντιμο βίο. Και εμείς να στεκόμαστε δίπλα τους κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελλάδος και της Εθνικής Ιδέας έχοντας παραταχθεί σ’ ένα αγώνα επιβίωσης μα και κυριαρχίας, μακριά από τον επιθανάτιο βρόγχο του εφήμερου υλισμού και της ολέθριας φυλετικής πανσπερμίας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε γνήσιοι απόγονοι του θυσιαζόμενου Λεωνίδα αλλά και του επανακάμπτοντος Οδυσσέα που γυρνούμε με ελληνική ορμή ασυγκράτητη να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας κλέψανε και συνεχίζουνε να μας κλέβουνε ξένοι και ξενοκίνητοι. Και για τους βιαστές της Μεγάλης Ελλάδος και των Ελλήνων δεν υπάρχει έλεος. Υπάρχει μόνο φωτιά και τσεκούρι.  http://www.youtube.com/watch?v=QRyr2vg3_L0&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters