Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

Οφείλουμε ως γνήσιοι Έλληνες να ιεραρχήσουμε τις ζωές μας, τις επιλογές μας, τα υπάρχοντά μας και τις Αξίες μας. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να βρούμε πραγματικές λύσεις για τα προβλήματά μας, τότε πρέπει να παύσουμε να λειτουργούμε σαν ένας λαός χύμα, αφήνοντας χώρος στις ζωές τις δικές μας και του Έθνους σε σαπιορήτορες του μέγιστου ανθελληνισμού.

Ποιος μωρέ μπορεί να επιλέξει για πολιτική και για συνδικαλιστική εξουσία ανθρώπους που την ημέρα μάχονται τάχα στο πλευρό του λαού και το βράδυ συνεδριάζουν σε ανήλιες λέσχες και κομματικά γραφεία για να χρεώσουν οικογένειες ολόκληρες με ξένα χρέη, να συρρικνώσουν την ελληνική αγορά εργασίας, να μετατρέψουν την χώρα σε παγκόσμιο φτωχοκομείο, να διανείμουν την Πατρίδα στα νύχια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και να μετατρέψουν τους εισβολείς σε μειονότητες; Και όλα αυτά για την εξασφάλιση ενός μεροκάματου που τώρα μειώνεται και μια εργασιακή θέση που στις μέρες τούτες τις δόλιες χάνεται.

Η κατάρα του υλισμού που πρόσκαιρα έχει επισκιάσει τις Ιδέες, έρχεται τώρα να απειλήσει τα τείχη της αείποτε άπαρτης Ελλάδος. Να προσπαθήσει να σωριάσει σε ερείπια το εναπομένων κράτος από την τρανή όψη της Αρχέγονης αλλά και της Μεσαιωνικής Ελλάδος. Μαζί με τον αποτρόπαιο και ξενικό υλισμό αναφύεται ο κακός εαυτός του Έλληνα με τη μορφή του εφήμερου ανθρώπου και πολίτη, που τώρα όμως σέρνεται στα τέσσερα σε αλλογενή θελήματα και ξεχνά την άλλη του φύση, εκείνη του οπλίτη που του επέτρεπε παράλληλα με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, να μάχεται και να λευτερώνει ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε εκείνη την Ελλάδα που δεν έβαζε το πολίτευμα πάνω από την Πατρίδα, αλλά την Πατρίδα πάνω από το πολίτευμα. Και δεν εκδιδόταν στους νταβατζήδες και γυρολόγους βάρβαρους της οικουμένης κατεβαίνοντας με φόρα σαν σήμερα του κακού τη σκάλα, αλλά έσπερνε παντού λόγο και παρουσία ελληνική. Μια Ελλάδα που μάτωνε τρέφοντας από το παγερό χάδι του θανάτου και το ζεστό ελληνικό αίμα το δέντρο της λευτεριάς ώστε να ξεπηδήσουν νέες γερές γενιές Ελλήνων στο δρόμο της Αναγέννησης και της Αναδημιουργίας πρότερων μεγαλείων. Είχαμε όμως τότε Λεωνίδα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αθανάσιο Διάκο, Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη, Μεταξά και Παπαδόπουλο. Είχαμε όμως και προδότες. Εφιάλτες ελληνόφωνους, νενέκους, πολιτικάντηδες, επίορκους των ελληνικών όπλων που πρόδιδαν άπαντες αφελή ανοχή και εσφαλμένη εμπιστοσύνη.

Το κοινό στοιχείο των κεφαλών της Ελληνικής Φυλής είναι πρόδηλο κοινωνώντας στα γάργαρα νερά της ελληνικής ιστορίας. Συνοψίζεται στην ακλόνητη πίστη στο ύψιστο και ακατάβλητο δόγμα ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Όμοια φωνή δίπλα στους εξίσου ανυπέρβλητους κανόνες θυσιαστικού αγώνος και ηρωισμού της Μητέρας Λακεδαίμονος που διατάζει Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ και ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τότε το Ελληνικό Έθνος είχε ηγέτες άξιους που φτιάχνανε κάστρα και τείχη ανίκητα με τα κορμιά τους, που ανέχονταν υπομονετικά φυλακές και ατιμώσεις από άτιμους και προσκυνημένους, που χαλάλιζαν ή ρίσκαραν τη ζωή τους γιατί ήταν καμωμένοι να προχωρούν μπροστά και να μην κρύβονται.

Χρειαζόμαστε και πάλι ηγέτες που ταυτίζουν το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Κοινωνία με τους δεσμούς του Αίματος και την διάθεση του Νικητή, αποφασισμένους πως ή θα φτιάξουν Ελλάδα αδούλωτη και υγιή ή θα σκορπίσει ο άνεμος την τέφρα τους. Έως ότου ένας νέος άνεμος επαναστατικός φέρει την αναγέννηση του αιώνιου Έλληνα Φοίνικα. Εκ της τέφρας μας αναγεννιόμαστε. Υποτάσσοντας ύλη και θέληση σε Ιδέα και Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό.

Τότε είναι βέβαιο ότι θα παύσουμε να δίδουμε έδαφος στον περιούσιο επιβήτορα των ΗΠΑ που μας ζητάει τα ρέστα γιατί τάχα κακοφερνόμαστε στους λατρεμένους λαθρομετανάστες του και προβαίνουμε τάχα σε αντισημιτικές ενέργειες νεοταξικά στημένες. Και ακόμα θα κόψουμε τη γλώσσα στις έχιδνες που «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες με τις ανόσιες τουρκοποιήσεις των Πομάκων και την ξετσίπωτη άρνηση του ελληνισμού αιώνων στους Βλάχους, τους Αρβανίτες και τους Μακεδόνες αδερφούς μας. Το λέω αυτό εγώ, ένας Αρβανίτης, ένας Έλληνας απόγονος Δωριέων δηλαδή. Και φυσικά θα πάψουμε να δίνουμε συγχωροχάρτια σε όσους πουλάνε Ελλάδα και «ξεχνάνε» το Καστελόριζο από χάρτες.

Ελλάς ή Τέφρα λοιπόν. Ιδού η ασφαλής ελληνική οδός με τον Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή. Με το κεφάλι ψηλά για μια Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Και ας δούμε τούτο το βίντεο  http://www.youtube.com/watch?v=d0qmcqjDHUg&feature=share.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


1 σχόλιο:

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9AYAjQboFh1_5M3bFMvoiwdv6qY5bDyiuBuwvPV3Yjtp1ZG3BAXNnY5CWdpxeWu7FvNRIyWEpe_RHBqBZHx93XDCYKW4LJe3j_4jgmwduvaKGVqaTsCSNu7bWjJSewd6rxVoBPh5kloo/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters