Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Οι σοσιαλιστές ολετήρες της Πατρίδος μας με την συνοδοιπορία και του υπολοίπου καθεστωτικού συρφετού επιδίδονται σε μια επιχείρηση υποβάθμισης της συλλογικής εθνικής μας νοημοσύνης. Έχουν οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό στα πρόθυρα της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδης ανάγκες επιβίωσης όταν η Πατρίδα μας βάλλεται και προσβάλλεται οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά προκειμένου να προβεί σε μια σειρά από ατιμωτικούς συμβιβασμούς.

Δεχόμαστε έναν ακήρυχτο, και επομένως βρώμικο πόλεμο, την στιγμή που οι ελληνικές αξίες και η ενότητα του λαού δέχονται καίρια πλήγματα. Και το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο των δραματικών στιγμών που ζούμε είναι ότι διαχειριστές των τυχών της χώρας, κριτές της πορείας του κράτους και ανθελληνικά συμφέροντα συνωθούνται στην ίδια γραμμή παράταξης όταν ο ελληνικός λαός οφείλει να αντιληφθεί ότι την λύση στα προβλήματά του πρέπει να την βρει μόνος του.

Ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι τα μέτρα σαν το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων στα πολυεθνικά συμφέροντα έπρεπε ούτως ή άλλως να παρθούν και ο υπουργός υγείας Λοβέρδος ομολογεί με τη σειρά του ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει όλη την αλήθεια για τα οικονομικά στοιχεία στον κόσμο. Ο πρωθυπουργός Παπανδρέου στην μάζωξη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών μιλάει για την ανάγκη της συνεισφοράς των τραπεζών στην ανάπτυξη της χώρας, δίχως φυσικά να τολμάει να τις φορολογήσει όταν τους δίνει χρηματοοικονομικές ενισχύσεις που μένουν κλειδωμένες στα θησαυροφυλάκιά τους.

Την ίδια στιγμή η γνωστή μας Standard and Poors υποβάθμιζε την ελληνική οικονομία, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για μια νέα μελλοντική υποβάθμιση, λέγοντας μάλιστα ότι η χώρα μας θα αναγκαστεί να προσφύγει στο μηχανισμό διάσωσης της ευρωζώνης και μετά το 2013. Και οι έτεροι οικονομικοί εκτιμητές της Fitch μας λένε αυτό που ουσιαστικά αναμένουμε, ότι δηλαδή ο μηχανισμός «διάσωσης» της «Ε»Ε αυξάνει τις πιθανότητες χρεοκοπίας των αδύναμων κρατών μελών. Στο μεταξύ έρευνες της KPMG δείχνουν ότι μία στις δέκα επιχειρήσεις θα προβούν το 2011 σε περικοπές μισθών και 4 στις 10 προβλέπουν μηδενικές αυξήσεις.

Τα λιμάνια της χώρας δέχονται την καθημερινή εισβολή των λαθρομεταναστών που μπουκάρουν προκειμένου να φύγουν από την χώρα. Σε μια περίπτωση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εισήλθαν περίπου 400 λαθρομετανάστες από 4 διαφορετικά σημεία για να φύγουν προς Ιταλία με αποτέλεσμα να δοθεί μάχη με τους άντρες και τις γυναίκες του λιμενικού σώματος και του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών ενώ έγιναν και διαρρήξεις σε δύο λεωφορεία που βρισκόντουσαν στην περιοχή. Στο μεταξύ οι αφίξεις 2000 λαθρομεταναστών από τη Βόρειο Αφρική στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα κινητοποιούν την FRONTEX που αποφασίζει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα φύλαξης των συνόρων Ποσειδών για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Η «ελληνική» κυβέρνηση αποδεικνύει την ουσιαστική αδιαφορία της για τους Έλληνες όταν στέλνει στην Κερατέα τα ΜΑΤ να επιτεθούν σε γέροντες, παιδιά και γενικώς αδιακρίτως σε Έλληνες πολίτες που αμύνονται υποστηριζόμενοι και από δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να μην γίνει η περιοχή τους σκουπιδότοπος. Να μην παραδοθεί η πόλη τους στους μεγαλοεργολάβους του καθεστώτος. Η απουσία της κυβέρνησης φαίνεται ακόμη και στην απουσία στοιχειώδους λογικής και κρατικής παρέμβασης όταν το νεοταξικό «Ελληνικό» Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι μηνύει τους 39 οϋκάδες που ανεφώνησαν πατριωτικά συνθήματα στην περσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου ενάντια στους εχθρούς της Πατρίδος χαρακτηρίζοντας αυτά ρατσιστικά! Υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ναυτοδικείο Πειραιά με την υποχρέωση να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας.   

Η «ελληνική» κυβέρνηση αποδεικνύει επιπλέον την αδιαφορία της για τους Έλληνες όταν αποφασίζει να κλείσει επτά μεγάλα Κέντρα Στρατιωτικής Εκπαίδευσης για να εξασφαλίσει όπως μας λέει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ! Το πράττει αυτό όταν τα λαμόγια του καθεστώτος σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες και πολιτικά πόστα εξακολουθούν να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Μιλάνε ακόμη για υπολειτουργούντα στρατόπεδα όταν προηγουμένως φροντίζουν να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και την υπογεννητικότητα ένεκα των καθημερινών δυσκολιών όταν οι ίδιοι οι ολετήρες του Συστήματος φροντίζουν να δείχνουν όλο το μίσος και τον φόβο τους για τον Ελληνικό Στρατό.

Παράλληλα οι «συμμαχικές» δυνάμεις ελέγχουν διεξοδικά τα στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας προκειμένου να προσθέσουν νέες βάσεις διευκόλυνσης για τις επιχειρήσεις τους στη Λιβύη. Η δε Τουρκία αναλαμβάνει τον έλεγχο του αεροδρομίου της Βεγγάζης και τον έλεγχο των επιχειρήσεων δεν αναλαμβάνει το νατοϊκό στρατηγείο Λάρισας αλλά το νατοϊκό κέντρο του Μιλάνο. Ο έλεγχος στα νότια της Κρήτης λοιπόν δεν ανήκει στην Ελλάδα όταν τα τουρκικά πολεμικά μπορούν να εισέρχονται νατοϊκά την ώρα που η Ελλάδα εμπλέκεται με οικονομική ζημία, ενώ ο κίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια είναι εξίσου μεγάλος όταν αποδεικνύεται ότι μεταξύ των εξεγερμένων βρίσκονται και μέλη της εξίσου νεοταξικής Αλ Κάιντα.

Μόνον οι ηλίθιοι και οι βολεμένοι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους της ιδιόρρυθμης υποδούλωσης της Πατρίδος μας. Ο σκοπός της επιβαλλόμενης αντίδρασης είναι πολιτικός και κυρίως εθνικός. Να επανέλθει η εθνική μας κυριαρχία και η πολιτική εξουσία σε χέρια ελληνικά απομακρύνοντας τους ξενοκίνητους καθεστωτικούς. Αυτό είναι έργο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.