Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω

Η επελαύνουσα Νέα Τάξη πραγμάτων είθισται να επιβάλλει υποδορίως και υπορρήτως τους παντάπασιν ανθελληνικούς κανόνες της και δη εγκάρσια προς όλους τους Ελλαδικούς θεσμούς, οι τελευταίοι δε, ασφαλώς τους υποδέχονται (εννοείται τους αλλοτριωτικούς κανόνες), ουχί μόνον αδιαμαρτύρητα αλλά γηθοσύνως και ασμένως προς σκοπόν, να αλωθεί εκ βάθρων η παράδοση και ταυτότητα του Ελληνισμού καίτοι συγκεφαλαιώνεται εύγλωττα εις την Συνταγματική έννομη τάξη.


Η Ελλάς βρίθει και σύγκειται από πολλούς εγκάθετους καθηγητές πανεπιστημίου οι οποίοι επιστρατεύονται από το κατεστημένο επί τω τέλει να υποστηρίξουν μία αντικειμενικά στρεβλή θέση με δήθεν ακαταμάχητη επιχειρηματολογία εν είδει αυθεντίας, ούτως ώστε δια του φερόμενου κύρους των, απορρέοντος εκ της ιδότητάς των, όπως δεόντως  πείσουν την κοινή γνώμη περί του αλαθήτου και εγκύρου της απόψεώς των.


Οι καθηγητές αυτοί, ασφαλώς τελούν εις διατεταγμένη υπηρεσία της Νέας Εποχής διότι επιστρατεύονται συντεταγμένα και ακροβολίζονται προς όλες τις καίριες θεσμικές θέσεις προκειμένου να προπαγανδίσουν κεκαλυμμένα υπό την ευήχους, ευπωλήτου και βαρυγδούπου, πανεπιστημιακή τους ιδιότητας.


Το επιλήψιμο είναι ότι τα εν λόγω έμμισθα φερέφωνα δρουν ως ανδράποδα του συστήματος και μίσθαρνα όργανα των παραφυάδων ούτως να ασκήσουν πειθώ και φορτικότητα προς την κοινή γνώμη προκειμένου να εμπεδωθεί η κρατική καθεστωτική προπαγάνδα της πολιτικής βουλήσεως των διευθυντηρίων.


Το επιλήψιμο  ζήτημα προς την ως άνω προβληματική έγκειται εις το ότι ένιοι εκ των καθηγητών, ουδόλως και ποσώς ενδιαφέρονται ηθικώς και αληθώς, δια την προαγωγή της αντικειμενικής πραγματικότητας αλλά όλως τουναντίον, αμιγώς δια  την παντάπασιν και καθοιονδήποτε τρόπο παραχάραξη αυτής, τούτο δε εξάλλου συνιστά το μέτρο της παχυλής αμοιβής των, από τους παρα-κρατικούς μηχανισμούς εξουσίας.


Συναφώς οι ως αν καθηγητές εντέλλονται να στηλιτεύσουν ο,τιδήπότε σχετίζεται με την περιφρούρηση του έθνους και τον Ελληνισμό, δηλαδή να αμφισβητήσουν την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, να κιβηδλοποιήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, να συκοφαντήσουν τον χριστιανικό πολιτισμό και την καθ’ ημάς Ανατολή, πρόκειται κατ’ ουσίαν, δια οιονεί πράκτορες, δηλονότι αποτελούν τους θανάσιμους εχθρούς του έθνους, οι οποίοι έχουν εμφιλοχωρήσει προς τον πυρήνα του έθνους επιδιώκοντας την καταφρόνηση τους προς τις ευρείες μάζες καλλιεργώντας εν ταυτώ, το αίσθημα της καχεξίας, της μειονεξίας, της ελλείψεως αυτοπεποιθήσεως και εν τέλει μεμψιμοιρίας, προς τον Ελληνισμό.


Ο σοβούν τούτου μισελληνισμός καθίσταται εν τη Πατρίδι μας παροιμιώδης προερχόμενος ιδιαίτατα υπό των υψηλώς ισταμένων κρατικών αξιωματούχων και φρονώ ότι ουδεμία χώρα εις τον κόσμο καθίσταται τόσο διχασμένη αποτελούσα από πολίτες οι οποίοι υποτιμούν, καθυβρίζουν και ατιμάζουν τον πολιτισμό τους, το οποίον βεβαίως αγνοούν εις την ουσία του.


Οι καθηγητές λοιπόν αυτοί εμφανίζονται ως αυτόκλητοι κήνσορες κατά του Ελληνισμού και φιγουράρουν εις τα διαπλεκόμενα κατάπτυστα μέσα μαζικής εξαπατήσεως τα οποία απευθύνονται εις άνοες και ευήθεις καθώς και εις τα απολύτως κηδεμονευόμενα, έντυπα, υπό ποικίλων οικονομικών και ουχί μόνον συμφερόντων, ούτως ώστε να καταπείσουν την υδαρή μάζα ότι κατέχουν την αλήθεια διότι προβάλλονται οι απόψεις των, τελεσφόρως και λυσιτελώς ,από τις ευρείας κυκλοφορίας τοιαύτας  εφημερίδας..


Η προσφιλής και προσφυής αυτή πρακτική του συστήματος υπηρετεί ευθέως και ευθαρσώς δύο μέτρα και  δύο σταθμά, οι εν λόγω καθηγητές συμφωνούν υπέρ της Συνταγματικότητας του Εμβολιασμού, τήρησαν αιδήμονα σιωπή εις τις ανείπωτες ανατολές των υγειονομικών με την μορφή μίας απαράδεκτης και κτηνώδους προ ποινής τιμωρίας συλλήβδην εξοβελισμού των, εκ της εργασίας των εσαεί, εισέτι και ότε ήρθηασν άρδην τα επίμαχα μέτρα, κατά του υιού, πλην όμως, αυτοί, εις τον αντίποδα, όμως εθίγησαν ορθώντας στενττόρεια φωνή διαμαρτυρίας, δια τον «ρατσισμό» του Σ.Τ.Ε το οποίο χορήγησε αποζημίωση αναγνωρίζοντας πράξεις και παραλείψεις του Ελλαδικού Κράτους, υπέρ της Μυρτού, κατόπιν του κτηνώδους βιασμού και ξυλοδαρμού της υπό του Πακιστανού δράστη της.


Η εσχάτη προδοσία των ανθελλήνων τούτων κείνται επί θύραις, η Ελλάς έχει καταληφθεί, διότι οι εν λόγω αυθέντες δεν τόλμησαν να αξιολογήσουν τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε περί των επαχθών και κατάπτυστων μνημονίων, αλλά ούτε και τις αισχρές αποφάσεις ομοίως του Σ.τ.Ε δια τους υγειονομικούς, ή δια το πρόστιμο της ηλικιακής ομάδος άνω των 60 ετών, όπου η Τρίτη κατά το Σύνταγμα εξουσία ενήργησε ως γραφείο τύπου κρατικής προπαγάνδας.


Συνελόντι ειπείν, δύο μέτρα και δύο σταθμά, επιστρατεύεται ή δήθεν νομική επιστημοσύνη παντελώς μονολιθικά με  κράτιστο γνώμονα τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι καθηγητές και ουχί με ανιδιοτελές κριτήριο, το εθνικός και δημόσιο συμφέρον,  και όλα ταύτα, προκειμένου να μην θιγούν οι κηδεμόνες της Νέας Τάξης πραγμάτων οι οποίοι έχουν αλώσει εκ βάθρων την Πατρίδα μας, δημιουργώντας την «πολύφερνη» ατζέντα της βαθμιαίας αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού, και την αλλοίωση της κοινωνικής κανονικότητας με την παρά φύση διαστροφή της καινοφανούς δήθεν «περίπυστης» εποχής.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters