Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΠΛΕΣ ΦΡΟΥΡΕΣ

Του Πέτρου Ι. Νικολού
Ασκούμενου Δικηγόρου, Νομική ΕΚΠΑ

 

Στη δημοκρατία έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεσαι ελεύθερα, να διατυπώνεις ανεμπόδιστα τη γνώμη σου και να εκφέρεις δημόσια ό,τι βούλεσαι υπό μία πάντα απαράβατη προϋπόθεση : να συμφωνείς με την εντόπια διεθνιστική αριστεράτζα του μηδενισμού και της υποκρισίας. Η απόκλιση από την γραμμή που χαράσσει η ιδεολόγική της κυριαρχία συνεπάγεται άνευ ετέρου στοχοποίηση, περιθωριοποίηση και αποκλεισμό από τον κοινωνικό ιστό και σε περίπτωση που το υπό χαλιναγώγηση άτομο διαπράξει το μέγα ολίσθημα, να επιμείνει στην ορθότητα των ιδεών του, αναλαμβάνουν να το σωφρονίσουν πλέον όχι τα μέσα μαζικής ηλεκτρονικής διαπομπεύσεως, αλλά οι ορδές, τα ένοπλα τμήματα και τα οργανωμένα τάγματα εφόδου του ερυθρού ολοκληρωτισμού. Αν κάποιος, όμως, έχει την αρρωστημένη ηδονή να ζήσει στον υπέρτατο βαθμό την στυγνότητα των ορφανών του σφαγέα του Κάτυν και των γκούλαγκ, δεν έχει παρά να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, να εισαχθεί σ’ ένα οποιοδήποτε ελληνικό πανεπιστήμιο και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα να ανοίξει διάλογο μ’ έναν από τους φύλακες της εκπαιδευτικής τρομοκρατίας στην πύλη του κτιρίου. Το λιγότερο που έχει να πάθει, αν αποστεί χιλιοστού από το παραλήρημά τους, είναι να αποχωρήσει γεμάτος από μώλωπες, να υποχρεωθεί σε άβατο τουλάχιστον δύο μηνών από τη σχολή του, να διαγραφεί από τον φοιτητικό σύλλογο και, αν οικονομήσει ο Ύψιστος, να επιστρέψει, εφόσον τηρήσει με θρησκευτική ευλάβεια σιγή αφάντου.

Η ιλαροτραγωδία, την οποία αντίκρισαν οι πολυπαθείς οφθαλμοί μας, ήτοι στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να περιφρουρούν γυναίκες και άνδρες των νεοσύστατων ομάδων της πανεπιστημιακής αστυνομίας από τις δίκην δολοφόνων δόλου πρώτου βαθμού επιθέσεις των απλύτων τραμπούκων των αριστερών φοιτητικών παρατάξεων, κρυσταλλώνει τον νού κάθε αξιοπρεπούς πολίτου με ελάχιστο αυτοσεβασμό. Η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να υπηρετήσει φαινομενικώς το άκαμπτο δόγμα του νόμου και της τάξεως, ίδρυσε ομάδες ασφαλείας των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άμεσα υπαγόμενες στην Ελληνική Αστυνομία, αφήρεσε απ’ αυτές κάθε νόμιμο υλικό μέσο πρωτίστως αυτοαμύνης του ιδίου του οργάνου και έπειτα καταστολής της παρανομίας και αφού τις εφοδίασε με μοναδικό όπλο μία σφυρίχτρα τούς έριξε στην περίκλειστη αρένα με τους λυσσώδεις λέοντες. Τα σκύβαλα του αντεξουσιαστικού χώρου και της κόκκινης αληταρίας μιά ζωή αναθρεμμένα στην ανεξέλεκτη βία, την κατάφωρη παραβίαση του νόμου και την τέλεση βαρέων αξιοποίνων πράξεων μέσα στους χώρους των πανεπιστημίων απειλούν και ξυλοκοπούν φοιτητές, βρωμίζουν αίθουσες, καίνε αμφιθέατρα και στήνουν άντρα ανομίας και παραβατικότητος, χρησιμοποιώντας τα ως ορμητήρια εγκληματικών συμμοριών. Στις πέτρες, τα στειλιάρια και τις μολότωφ κουκολοφόρων και αναρχικών, πρωτοξαδέρφων των Αριστερών ηγητόρων των σχολών, η εν τοις ηνίοις αστικοδεξιά των βελούδινων καναπέδων θεωρεί πως μιά τραγελαφική καταχρηστικώς ονομαζομένη ‘‘αστυνομία’’ ευνούχων απαντώντας με διάλογο, δημοκρατία, στοργή και προδέρμ, θα καταφέρει να αποκαταστήσει την διασαλευθείσα ειρήνη, να συνετήσει τρομοκράτες και να υπερασπιστεί έννομα αγαθά ανήμπορων σπουδαστών. Πάνω στο άγχος, την αγωνία και τον ζήλο της συγκροτήσεως ενός νέου καλά ελεγχομένου κομματικού στρατού αδρώς αμειβομένων δημοσίων κοπρόσκυλων, ο οποίος θα αναδεικνύει δια της ψήφου το ίδιο ισχυρά εδραιωμένο κατεστημένο υπουργών και βουλευτών, το επιτελείο του Μητσοτάκη του Μεγαλοπρεπούς έστειλε ξυπόλητα στ’ αγκάθια νέα παιδιά, χωρίς καμμία εγγύηση προστασίας της σωματικής τους ακεραιότητος και της ιδίας τους της ζωής. Η κατάργηση του ασύλου για το οποίο κομπορρημονούν οι γαλάζιοι φεουδάρχες όχι μόνο δεν έλαβε ποτέ ουσιαστικά και εν τοις πράγμασι υπόσταση, αλλά εξακολουθεί να καταπατείται έτι περαιτέρω με τις αναρχοκομμουνιστικές οργανώσεις παρανόμου δράσεως να έχουν διαμορφώσει ένα αποκλειστικό καθεστώς προνομοιακής ασυλίας μονάχα γι’ αυτούς. Καμμία επιβολή της τάξεως και καμμία εφαρμογή ακόμα και της ηπιοτέρας νομοθετικής διατάξεως δεν θα επιτευχθεί μέσα από ημίμετρα, κοροϊδίες και απεσταλμένους γυμνούς στρατιώτες σε μία άνιση και προδιαγεγραμμένα χαμένη μάχη με θηρία πάνοπλα και ανήμερα.

Τα Πανεπιστήμια μας, κέντρα διενεργείας φθορών δημοσίας περιουσίας, σωματικών βλαβών, διακινήσεως ναρκωτικών, όπλων και εκτελέσεως εγκληματικών σχεδιασμών, θυμίζουν στάβλους και μεγάλες χωματερές, απόλυτα αντιπροσωπευτικές των ανθρώπων που κάνουν κουμάντο σ’ αυτά, χωρίς καμμία δυνατότητα ασκήσεως ποινικής διώξεως και τιμωρήσεώς τους. Αντί οι στέγες της Ανωτάτης Παιδείας μας να συνιστούν ζηλευτά κοσμήματα πολιτισμού, αισθητικής και τέχνης, πυρήνες διοχετεύσεως γνώσεων και ιδεών, πρότυπα σ’ όλον τον ανεπτυγμένο κόσμο, παραμένουν μία ανοιχτή πληγή της κοπριζούσης, αλλοτριωμένης και εξαλβανισμένης κοινωνίας. Αστυνομίες με χαρούμενα μπλουζάκια, σόρτς, παιχνίδια για σαπουνόφουσκες και ενδοτικά χαμόγελα στα χείλη ούτε αποτρέπουν την εγκληματικότητα ούτε έχουν την δύναμη να προασπίσουν τη συντριπτική πλειονότητα των φοιτητών, η οποία προερχόμενη από οικογένειες μεροκαματιάρηδων, νοικοκύρηδων, εργατών και υπαλλήλων βιοπαλαιστών σέβεται τον κόπο των γονέων της και διαβάζει, για να πάρει ένα πτυχίο και να μπεί γρήγορα στην αγορά, ώστε να βοηθήσει τους δικούς της στα έξοδα και τις υποχρεώσεις. Αυτό που χρειάζονται τα ακαδήμαϊκά μας ιδρύματα είναι μία κανονική σοβαρή και οπλισμένη Αστυνομία, η οποία θα έχει την απόλυτη δικαιοδοσία να αντιμετωπίσει τους μπαχαλάκηδες και να εφαρμόσει σκληρά και παραδειγματικά το Σύνταγμα και τους νόμους. Μέχρι τότε έκαστος φοιτητής την νέα δύσκολη χρονιά σπουδών που τώρα ξεκινά ας ετοιμαστεί πέραν του εαυτού του να δώσει κι ένα χέρι ενίσχυσης και βοηθείας στα απροστάτευτα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Σίγουρα το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τους πρώτους.

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters