Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ


Του Πέτρου Ι. Νικολού, Δικηγόρου Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ 

Εμπειρικώς επαληθεύεται ξανά και ξανά πως εγγενές στοιχείο της ανθρωπίνης φύσεως και δη του συγχρόνου μετανθρωπολογικού μοντέλου δεν είναι ο πόθος για την ελευθερία, αλλά η λαχτάρα της υποταγής. Έχει παύσει εδώ και καιρό να θεωρείται δεδομένη η αντίδραση στην καταπίεση, την εκμετάλλευση και την ποδοπάτηση των ζωών μας. Για την πλειοψηφία, ο αγώνας τον οποίον δίνουμε κάποιοι ελάχιστοι είτε δια της πένας είτε δια του ακτιβισμού αρνούμενοι οιονδήποτε κυνικά ταπεινωτικό συμβιβασμό με τη ριζική ταυτότική μας εξαφάνιση δεν θεάται παρά ως ερασιτεχνική κωμωδία προς παροχή αφθόνου γέλωτος στα ανερμάτιστα βλέμματα των οικειοθελών πληβείων της Νέας Εποχής. Καμμία αδυναμία ετέρων για αντίσταση δεν μπορεί να σκοτώσει, όμως, μέσα μας την αδάμαστη επιθυμία της αληθείας. Και η αλήθεια για τις διανυόμενες φρικώδεις ημέρες στο ελληνώνυμο προτεκτοράτο των προσκυνημένων είναι πως ήγγικεν η ώρα το επί πλείστα όσα έτη κοινό μυστικό των υπαρκτών ελληνικών υδρογονανθράκων να γίνει είδηση πανηγυρική από τους κυβερνώντες της κυανής κλεπτοκρατίας, οι οποίοι αισθανόμενοι τον ψυχρό ιδρώτα να λούζει το ωχρό τους πρόσωπο, μετά τις ασυγκράτητες αποκαλύψεις για τα οργανωμένα παιδοφιλικά κυκλώματα μέσα στο ίδιο το κόμμα της εξουσίας, ηναγκάσθησαν να εφεύρουν καίτοι καθυστερημένα ένα νέο εθνικό αφήγημα προς τέρψη των ώτων της χειραγωγηθείσης λαϊκής βάσεως.

Κι ενώ το νεοραγιαδιστάν χοροπηδά ενθουσιασμένο έμπροσθεν της τηλεοπτικής οθόνης για τα δισεκατομμύρια, τα οποία βαυκαλιζόμεθα ότι θα κερδίσουμε από εξορύξεις νοτιοδυτικώς της Πελοποννήσου, οι οποίες μπορεί να μην αφετηριαστούν και ποτέ, τα καραβάνια των εκατομμυρίων αναφομοιώτων μουσαφιραίων, τα οποία εποικίζουν επί πληρωμή την χειμαζομένη πατρώα μας γή, κατακλύζοντας δε κατά προτεραιότητα τα αστικά κέντρα με μισθωμένα από ΜΚΟ ακίνητα, επιδίδονται συστηματικώς, απροσκόπτως και απηνώς σε μαζικές ασελγείς πράξεις βαναύσου σεξουαλικής κακοποιήσεως και κατά συρροήν βιασμούς ανηλίκων παιδιών, χωρίς καμμία ορρωδία τιμωρίας. Μόνο πρόσφατα Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη, επειδή βίαζε επί πέντε χρόνια την δωδεκάχρονη κόρη του, δεκατετράχρονη εθίστηκε στο αλκοόλ, για να ξεχάσει τους βιασμούς που υφίστατο από τον Αιγύπτιο πατέρα της, συνομήλική της στο Ρέθυμνο ηυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες της, γιατί δεν άντεχε άλλο τους βρεφιόθεν βιασμούς από τον Ινδό παππού της, τριανταενάχρονος Αφγανός βίαζε και τα πέντε του παιδιά σε δομή της Θήβας και ούκ έστιν αριθμός από ασυλλήπτως ειδεχθή αξιόποινα πραγματικά περιστατικά, τα οποία ουδέν στόμα Έλληνος πολίτου τολμά από υπέρμετρα καλλιεργημένο φόβο στιγματισμού και περιθωριοποιήσεως να απαριθμήσει, στηλιτεύσει και καταγγείλει. Η κουλτούρα των γυθοσύνων μπόλιαστών μας, ήτοι των επιδόξων ισλαμιστών κατάκτητών μας, δεν γνωρίζει φραγμούς, προσκόμματα και αναστολές έμπροσθεν ηλικιών και φύλων. Ο αδύναμος ανάγεται στο κατ’ εξοχήν εύκολο θύμα προς στυγνή εκμετάλλευση, σκαιά απομύζηση και ικανοποιητική εκτόνωση της πολιτίσμικής τους βαρβαρότητος. Η βίαιη ιμπερεαλιστική νοοτροπία με την οποία πορεύονται οι λαθρομεταναστευτικές ορδές δικαιώνει το ανεξέλεγκτο ορμέμφυτο και νομιμοποιεί ακόμα και την πιο διαστροφική σεξουαλική επιβολή.

Σ’ όλους εκείνους τους προσποιούντες τους προοδευτικούς, τους ρασιοναλιστές και τους ανοιχτόμυαλους, οι οποίοι με μανταμσουσουδίστικο ύφος σάς υπενθυμίζουν αδαώς πλήν όμως με δογματική απολυτότητα πως το έγκλημα δεν έχει χρώμα, φυλή, εθνικότητα και θρήσκευμα, δείξτε τους τον δρόμο για τον Άγιο Παντελεήμονα, τα καταγώγια της Βικτωρίας, τις αβάδιστες γκετοποιημένες πλατείες του κέντρου και συστήστε τους μία επίσκεψη στα μονομελή και πολυμελή εφετεία κακουργημάτων και τα μικτά ορκωτά, για να οσφρανθούν μία τζούρα από την υποσαχάρια και μεσανατολίτικη αληταρία, η οποία υπερεκπροσωπείται υπερηφάνως σε ποινικά αδικήματα ουχί μόνον κατά της ζωής, αλλά ιδίως κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Μόνη έγνοια, άγχος και μέλημα του αγαπουλίστικου μετώπου του δικαιωματισμού και του φεμινισμού είναι να καταδείξουν λυσσωδώς ότι για όλα τα δεινά του σύμπαντος κόσμος ευθύνεται ο λευκός άνδρας και δη Έλλην χριστιανός ορθόδοξος, ο φυσικός φορεύς της νοσηρής πατριαρχίας και της τοξικής αρρενωπότητος. Γι’ αυτό και η δημοσιογραφική προπαγάνδα περιορίζει τους κοινοποιηθέντες καταλόγους των παιδοφίλων σε ονόματα ελληνικά, παραγνωρίζοντας εμφανώς και σκοπίμως τα μυριάδες και αποδεδειγμένα απείρως περισσότερα αντίστοιχα εγκλήματα αλλοδαπών, οι οποίοι απολαύουν μιάς καθολικής και οριζόντιας ασυλίας περιαγόμενοι παραχρήμα σε ανεγγίχτους πολίτες πρώτης κατηγορίας, ακαταδιώκτους παίδας ενός ανωτέρου Θεού.

Η κλιμάκωση, η εξάρση και η διάχυση της παιδεραστίας και δη, ως φαίνεται, μάλιστα εκ χειρών αλλοεθνών δεν καταγράφουν απλώς το μέγεθος του κινδύνου για τη ζωή, την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας, αλλά πρωτίστως φανερώνουν το πόσο ανησυχητικά απροστάτευτη καταλήγει να είναι η ελληνική κοινωνία όσο αφήνει την ατζέντα των προοδευτικών να ρυθμίζει τις σύγχρονες βιοτικές σχέσεις στην πολιτεία μας. Οι εξ Ανατολών επιδοτούμενοι παράνομοι εισβολείς δεν πρόκειται να λυπηθούν κανένα απροάσπιστο τέκνο ελληνικής οικογενείας, το οποίο επιστρέφει μόνο του στο σπίτι μετά το σχολείο. Η αδυναμία διαγνώσεως από συμπολίτες μας της ζώσης απειλής, η οποία εγκυμονείται, μόνο σε ασύγγνωστη εθελοτυφλία μπορεί πλέον μετά ταύτα να αποδοθεί.

 

https://www.eoneolaia.com/lathropaiderastia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters