Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Επιμένω: Το χείριστο που μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα είναι ότι την κυβερνά σήμερα ο …παγκοσμιοποιητής Γιώργος Π. Και τούτο σημαίνει ότι όχι μόνον θα μας καταστρέψει οικονομικά, με το πρόσχημα ότι έτσι θα μας σώσει από βέβαιη χρεωκοπία – εκδοχή που δεν ίσχυε και δεν ισχύει ούτε κατά διάνοιαν, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον στρατηγικό ρόλο μας στο κέντρο ενός τριγώνου (Ευρώπη – Ασία – Αφρική) αλλά και τον πλούσιο και σπάνιο ορυκτό πλούτο μας και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μας πιέζουν, μέσω Γιώργου Π., οικονομικά – αλλά, το χειρότερο, θα διαλύσει την Ελλάδα και συνάμα θα μας υποδουλώσει στον Σιωνισμό.
Είτε μέσω «Καλλικράτη» - «Καλιγούλα» είτε με ανίερες συμφωνίες (όπως αυτή η πρόσφατη με τον Εβραίο Μπ. Νετανιάχου που αφ’ ενός δίδει στο  Ισραήλ το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις στο Αιγαίο«Μακεδονία του Αιγαίου» που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί με τους οποίους ο Γιώργος Π. ΗΔΗ συμφώνησε στο όνομα, πράγμα που σημαίνει την απαρχή της υλοποιήσεως του στόχου τους. και αφ’ ετέρου να στείλει σε νησιά ΜΑΣ τους δύστυχους Παλαιστίνιους της Γάζας), είτε με την γνωστή σε όλους πλέον συνεκμετάλλευσι των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους, είτε με την περιβόητη
Για να μην αρχίσω πάλι να γράφω για το πρόβλημα που μας περιμένει και στην Θράκη, καθώς ο… πεφωτισμένος, συγκεκριμένος ηγέτης του Ελληνικού Εθνους  έχει ήδη αφήσει τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Αυτήν και είναι θέμα χρόνου η άλωσί της. Για να μην μιλήσω και για την (υπόλοιπη) Ηπειρο που, ως γνωστόν, μέσω εκείνης της ανοησίας περί τσάμηδων (που πιάνει, όμως, στην ευνουχισμένη πολιτικά και εθνικά δική μας κυβέρνηση) καλλιεργούν οι Αλβανοί, εδώ και αρκετά χρόνια. Για να μην μιλήσω και για την Κρήτη που ορέγονται εδώ και καιρό οι Ιουδαίοι και περιμένουν πώς και τι το Δημοψήφισμα των Κρητών (…του χρόνου που συπληρώνονται 100 έτη από την προσάρτησι της Κρήτης στην Ελλάδα) για να εμφανιστούν (οι Ιουδαίοι) ως επικυρίαρχοι.
Δεν υπήρχε καταλληλότερος πολιτικός άνδρας στον Τόπο, από τον ανεκδιήγητο Γιώργο Π., του οποίου το θολωμένο μυαλό από ωρισμένες νεοεποχίτικες αρρωστημένες σκέψεις περί παγκοσμιοποιήσεώς μας – την ώρα που όλες, μα όλες οι γειτονικές μας χώρες σφίγγονται στο είναι τους – συντείνει ιδιαιτέρως  για την υλοποίησι των ιταμών σχεδίων κάθε εχθρού της Ελλάδος. Και πρωτίστως των Ιουδαίων και των Τούρκων που ανέκαθεν καραδοκούν.
Δεν υπήρχε καταλληλότερος, για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας από τον Γιώργο Π., του οποίου οι αναστολές σχετικώς με την έννοια «Εθνος» βρίσκονται σε  πλήρη αναστολή!… Και σαφέστατα εξεδηλώθη, προσφάτως, στη συνέντευξη που παρεχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα «Christian Science Monitor»  (έχω χιλιογράψει επ’ αυτού) όπου ο …πεφωτισμένος αυτός Πρωθυπουργός (δυστυχώς) επιβεβαίωσε και επισήμως ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξι Ελληνικού Εθνους κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης.
papandreou_5
Τονίζω ότι ο  Γιώργος Π. δεν έχει ούτε την ικανότητα να είναι… «κακός» με την φιλοσοφική και πολιτική έννοια της λέξης. Είναι κάτι χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Είναι ένας παραπαίων στο χάος  άνθρωπος με τις διάφορες βλακείες περί Διεθνισμού και Παγκοσμιοποίησης να του γυρίζουν στο κεφάλι και ακριβώς σε αυτό ποντάρουν οι εποφθαλμιούντες στον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού (εννοώ οι Τούρκοι και Σιωνιστές). Είτε μέσω ΔΝΤ, είτε μέσω Νετανιάχου, είτε μέσω Σκοπιανών και Τούρκων – αν και οι τελευταίοι έχουν δικό τους σχέδιο εναντίον μας, αλλά πολλές φορές συμβαδίζουν με τους προαναφερθέντες επίδοξους επικυρίαρχους μας.
Ακριβώς επειδή το δοχείο – εγκέφαλος του Γιώργου Π. είναι ένα καζάνι στο οποίο ακόμη και οι έννοιες «παγκοσμιοποίησις» και «Νέα Τάξις» δεν είναι ξεκαθαρισμένες, αλλά συνεχώς ανακατεύονται και με διάφορες άλλες άσχετες και αρρωστημένες σκέψεις και εμπνεύσεις  οι επιβουλευόμενοι την εθνική μας οντότητα, φρόντισαν και του τοποθέτησαν μια ολόκληρη ομάδα «συμβούλων» (όλοι είναι Εβραίοι, προσέξατε το αυτό) στο πλευρό του.
Στην αρχή με την δικαιολογία των «επικοινωνιολόγων» σε ένα ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια  και προ ημερών απ’ ευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου παρακαλώ. Είκοσι τον αριθμό Εβραιοσυμβούλους, οι οποίοι θα επιβλέπουν  ακόμη και τους Υπουργούς μας αν επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ – ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι. Φυσικά και πρωτίστως στον ίδιο τον Γιώργο Π., τον …πεφωτισμένο!
Παρακαλώ όποιον αναγνώσει και δεχθεί τις θέσεις μου αυτές να τις διαβιβάσει και σε άλλους Ελληνες, οι οποίοι ανυποψίαστοι, ίσως, δεν έχουν αντιληφθεί το κακό που μας βρήκε και το χείριστο που έρχεται. Για να είναι, τουλάχιστον, όσο περισσότεροι Ελληνες  γνώστες της συγκεκριμένης συμφοράς μας.

Υ.Γ. Πολλοί πιστεύουν ότι η σύφιλις είναι νόσος μόνον αφροδίσιος. Προσωπικά, όμως, πιστεύω, ότι αφορά και στο μυαλό. Εννοώ ότι υπάρχει και η ΝΟΗΤΙΚΗ τοιαύτη ασθένεια και παρατηρείται, στις ημέρες μας, σε όσους πιστεύουν στην παγκοσμιοσιωνιστική «θεωρία» με πυρήνα την αντίληψι ότι ο κόσμος επλάσθη για να κυβερνηθεί ακριβώς από μια ομάδα συμφεροντολόγων – σιωνιστών που θα ελέγχουν,  θα καταδυναστεύουν τους πάντες. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον η πολυσυζητημένη, σήμερα, «παγκοσμιοποίησις» είναι προϊόν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΣΥΦΙΛΕΩΣ!..

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2520:2010-10-17-16-29-04&catid=17:opinion-articles&Itemid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters