Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως Πατρίδα και ως λαός, ως Ελλάδα και ως Έλληνες, προσφέρονται ως έσχατη και μέγιστη ευκαιρία προκειμένου να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα, να βρούμε οριστικές λύσεις και να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας. Να εξαφανίσουμε τους δυνάστες της ζωής μας, να παλινορθώσουμε την αληθινή και ένδοξη Ελλάδα που μας ταιριάζει και να οδηγήσουμε τα βήματά μας με βάση την ηγεμονική ελληνική κοσμοθεώρηση. Και να κόψουμε την φόρα της ευκαιρίας των προσωρινά δυνατών για αλαζονική εξουσία και πλουτισμό, κάνοντας την κρίση δική μας ευκαιρία αρχών.

Σήμερα που όλα γύρω μας καταρρέουν και έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα το Ελληνικό Έθνος, το μεγάλο ζητούμενο είναι να γυρίσουμε το βλέμμα μας στις παραδόσεις της Φυλής και να αντιληφτούμε ότι κάποιοι έχουν κλέψει τις ζωές μας δίνοντάς μας ψεύτικες ελευθερίες. Να αντιληφτούμε ότι αυτοί που μας κουνούν επιδεικτικά εμπρός μας την δύναμή τους απειλητικά για να πάρουν την υποταγή μας, το κάνουν αυτό βάζοντας ανάμεσά μας εσωτερικούς ολετήρες να ανοίξουν στον εχθρό τις πόρτες της ψυχής μας και της Πατρίδος μας, αφαιρώντας την δική μας δύναμη. Και να καταλάβουμε ότι όποιος χτίζει αυτοκρατορίες, μεγάλα έργα και δρόμους εξανθρωπισμού της οικουμένης δεν έχει συμφεροντολόγους φίλους, αλλά φιλικά συμφέροντα που ή θα τα υποτάξει ή θα υποταχθεί.

Να καταλάβουμε ακόμη ότι οι αντίρροπες δυνάμεις έχουν μόνιμη μοίρα την διαρκή πάλη για τον ένα και μόνο θρόνο του αληθινά Δυνατού. Και ότι οι δυνάμεις του υλισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν αντιμετωπίζονται με τον άγονο διαγωνισμό από όπλα σαν τα δικά τους ούτε από την παράδοση της σημαίας των ιδεολόγων της Πατρίδος. Για την ακρίβεια δεν αντιμετωπίζονται καν, αλλά συντρίβονται και αντικαθίστανται από την Ελληνική Ιδέα και το δικό της Σύστημα Αξιών δίχως οίκτο και με την εξαφάνιση των κακών.

Το Ελληνικό Έθνος έχει την πιο μακριά ιστορία σ’ αυτήν οικουμένη και περπάτησε επάνω σ’ αυτήν πριν οι άλλοι λαοί μάθουν καν να μιλάνε. Είναι πραγματικά το Έθνος των θεών και των ηρώων. Με τους Έλληνες Ήρωες να παίρνουν την πέτρα και να την κάνουν πολιτισμό θεϊκό. Και τον Θεό να γίνεται Έλληνας και να δοξάζεται αλληλένδετα με τον λαό μας στα πέρατα της οικουμένης. Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για την πραγματικότητα όταν σε κάθε γεωγραφικό πλάτος και μήκος κι αν βρεθείς, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα σου πει και μια ιστορία ελληνική. Μα θα έχει να κάνει με τις Ηράκλειες Στήλες στο Γιβραλτάρ, θα έχει να κάνει με την σημερινή εκπορνευόμενη αμερικανική ήπειρο από μάγισσες νεοταξίτισσες, η αλήθεια είναι Ελληνίδα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο προσανατολισμός του Έλληνα δεν έχει αλλάξει. Είναι πάντα ο εξανθρωπισμός της οικουμένης και η επιβολή του πολιτισμού επάνω στην βαρβαρότητα. Είναι η εξημέρωση των άγριων και η κατανίκηση της ανηθικότητας από την   Ελληνίδα Ηθική. Η συντριβή του ανήθικου πλούτου από την φυσική δύναμη και η επικράτηση της φυσικής πραγματικότητας του Έθνους επί της ομογενοποιήσεως των λαών. Είναι η διάθεση της σωματικής ρώμης στην υπεράσπιση της Φυλής και της Πνευματικής Δημιουργίας, μα και την επικράτηση της Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων, κι όχι στο εμπόριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ο προσανατολισμός του Έλληνα είναι ο σεβασμός της Θείας Βουλήσεως και η υπηρέτηση της Εθνικής Πολιτείας στο πρόσωπο της ρήσεως του Ηροδότου για το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Είναι τελικά η επικράτηση του Ελληνικού Φωτός στα νεοταξικά σκοτάδια. Και είναι καιρός να πάψουμε πια να υπηρετούμε τόσα δίσεκτα έτη τους σκοτεινούς και δειλούς εχθρούς μας σε μια σκλαβιά που κόστισε την οδυνηρή σιωπή των Ελλήνων.  Να σπάσουμε τα δεσμά, να συνεχίσουμε την αποστολή μας από εκεί που μείναμε και να την ολοκληρώσουμε με το μεγάλωμα της Μητέρας Ελλάδας στα Θεία μονοπάτια της ως Γενιά Αήττητων Ολύμπιων Ελλήνων. Ας δούμε το βίντεο αυτό  http://www.youtube.com/watch?v=Ii6B-Uas0uU .


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.