Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κάποτε, σε εποχές αλλοτινές πιο ρομαντικές και σαφώς πιο πατριωτικές, γαλουχηθήκαμε από τις οικογένειές μας με την πίστη ότι ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος και ότι αξίζει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αγωνιζόμαστε υπό την σκέπη του Θεού για την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος και την λευτεριά των Ελλήνων.
 Αυτά συνέβαιναν κάποτε. Τώρα οι ταγοί της ανθελληνικής Καθεστηκυίας Τάξεως άφησαν τα σύμβολα του Έθνους μας να σαπίσουν. Οι Σημαίες μας κατεβαίνουν από τους ιστούς είτε κρατικά είτε παρακρατικά με τις ίδιες πάντα νεοταξικές εντολές. Τα χριστιανικά μας σύμβολα χλευάζονται και ζητείται η αναίρεσή τους στα σχολεία μας, ακόμη και στα νοσοκομεία μας στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας και του αντιρατσισμού υπέρ του κάθε λαθρομετανάστη.

Και η προπαγάνδα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης συνεχίζει την ολέθρια διαδρομή της στην υποτιθέμενη εθνική μας οικονομία και τον εθνοκτόνο μηχανισμό στήριξης. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι κυβέρνηση και τραπεζίτες συμφώνησαν στην σύναψη ενός συμφώνου σταθερότητας που μεταβιβάζει στις τράπεζες ένα ποσόν της τάξης των 25 δις ευρώ προκειμένου να αντιμετωπιστεί λένε το πρόβλημα της ρευστότητας και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και η αγορά εργασίας. Και αυτό με την εγγύηση της Τράπεζας της Ελλάδος και δημόσιων επιτρόπων.

Εγγυητής λοιπόν το κράτος όταν αυτό κόβει μισθούς και συντάξεις, υποθηκεύει εθνική γη και ανακοινώνει επιπλέον την αύξηση του ΦΠΑ, των τιμολογίων της ΔΕΗ και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης αντί επιδομάτων της πλάκας. Εγγυητής το κράτος «μας» όταν ακόμη και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Καραμούζης εκφράζει την εκτίμηση ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών δεν αποτελούν πανάκεια τονίζοντας την ανάγκη μεγέθυνσης της οικονομίας και τόνωσης της ανάπτυξης. Καμία κρατική εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί όταν όλα τα λεφτά φτάνουν και εγκλωβίζονται στις τράπεζες και όταν ο έλεγχος του τραπεζικού συστήματος δεν ασκείται από καμία εθνική κυβέρνηση.

Η επαλήθευση της υποθήκευσης της Πατρίδος έχει και συνέχεια. Περνάει μέσα από την εκχώρηση του ΟΣΕ του οποίου μετρήθηκε η περιουσία και βρέθηκε ότι αντιστοιχεί στο χρέος του για να δικαιολογηθεί η αποεθνικοποίησή του. Ο ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων του υπουργείου οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης μίλησε ήδη για διεθνές ενδιαφέρον, αλλά και για «λογικό συμβιβασμό» στην απώλεια θέσεων εργασίας. Ίδια γεύση στα ΕΛΤΑ και τη ΔΕΠΑ με την εκχώρηση του μέγιστου χαρτοφυλακίου αυτών. Και κάπου πιο πέρα έρχεται και η σειρά της Εθνικής Τράπεζας που δεν έχει πλέον τον συνοδευτικό τίτλο «της Ελλάδος», να δίνεται σε Άραβες με νεοταξική λαλιά!

Και οι ενέργειες προκειμένου ο Έλληνας να σκύψει το κεφάλι συνεχίζονται. Έρχεται λοιπόν από το υπουργείο απασχόλησης το ζήτημα με τις νέες συμβάσεις εργασίας, όπου μετά από την συνάντηση που είχε η υπουργός Απασχόλησης κ. Κατσέλη με το προεδρείο του ΣΕΒ, είπε ότι «σκοπεύουμε να δώσουμε κάποια μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά με τρόπο που να μην καταπατώνται τα εργασιακά δικαιώματα». Συμβιβασμός του αδυνάτου δηλαδή που θα αποδέχεται τα λίγα για να μη χάσει τα πάντα ελέω μνημονίου. 

Κανείς βέβαια δεν στρέφει το βλέμμα στο παράδειγμα της Δεξιάς πια Ουγγαρίας που αρνείται να πληρώσει τους παγκόσμιους τοκογλύφους φορολογώντας τους πολίτες της. Αντιθέτως η νέα ουγγρική κυβέρνηση φορολογεί τράπεζες και χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες και εκδιώχνει από τα πόδια του κράτους και του λαού τούς έμμισθους υπαλλήλους της προηγούμενης κατάστασης που υπηρετούσαν το οικονομικό σκέλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Αδιαφορώντας φυσικά για την έκρηξη οργής των δημοσιογραφικών παπαγάλων του Νεοταξισμού ανά την υφήλιο.

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος Δρούτσας όμως από το βήμα του ΟΗΕ είπε ότι «σήμερα το πραγματικό ζήτημα έγκειται στην ανάγκη να επιβεβαιώσουμε την σημασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης» και ότι «η προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας είναι πέρα από τις μεμονωμένες δυνατότητες των κρατών».  

Και επειδή ο Έλληνας εξακολουθεί να είναι «ατίθασος», δηλαδή Πατριώτης και λατρεύει το Έθνος του, δηλαδή είναι Εθνικιστής, το Σύστημα φροντίζει να παρακολουθεί τα βήματά του. Και ιδού η Κάρτα του Πολίτη. Μια κάρτα που θα αντικαταστήσει μέσα στο 2011 τις αστυνομικές ταυτότητες και θα έχει αποθηκευμένα σε ειδικό τσιπάκι τον αριθμό φορολογικού μητρώου, τον αντίστοιχο κοινωνικής ασφάλισης, κάποιο προσωπικό κωδικό και θα είναι απαραίτητος στις συναλλαγές ακόμα και με τον ιδιωτικό τομέα. Ο προθάλαμος του νεοταξικού χαράγματος, τα ηλεκτρονικά δεσμά έρχονται και η ανυπακοή θα ισοδυναμεί με την οικονομική απαξίωση του πολίτη.

Σ’ αυτήν λοιπόν την κατευθυνόμενα χρεοκοπημένη Ελλάδα  οι σοσιαλιστές εξουσιαστές μας, τα πρόθυμα ενεργούμενα ΗΠΑ και Νεοταξισμού, υποδέχονται τον Κινέζο πρόεδρο αφού εκείνος προσέρχεται με το σχήμα της ανερχόμενης δύναμης. Θετικό σημείο αν η Ελλάς αποφασίσει να διαπραγματευτεί με όρους ισότιμης δυνάμεως που κοιτάει τον απέναντι στα μάτια και δεν ξεπουλάει τον πλούτο της.

Μόνη λοιπόν λύση είναι η οριστική συντριβή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κάτι που απαιτεί την αποπομπή της Καθεστηκυίας Τάξεως, την ανάδειξη Εθνικιστικής Διακυβέρνησης, την εθνικοποίηση του δημόσιου πλούτου, την διαγραφή πλαστών χρεών και την σύναψη ανάλογων συμμαχιών που σκοπεύουν στην ανάδειξη μιας Κοινωνίας των Εθνών. Και σ’ αυτή την προοπτική η Ελλάς μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

3 σχόλια:

  1. Εαν συμβη το ανωτερω τοτε η αποκαλυψη θα εχη επαληθευτει πληρως, οποτε ζητω που καηκαμε!!! Διαβαστε την απο εκει και κατω: εχει πολυ ενδιαφερον για ολους (μηδενος εξαιρουμενου - και "οποιος" νομισει οτι θα γλυτωση ειναι τελειως τυφλος και γελασμενος)!!
    Αλλα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βρισκεται στο τελος (εκει που λεει "και εξελευσονται...")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΙΤΕΙΩΝ .Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I SIONISTES DRAKONIANI KE APOSTATES ZITISAN ADIA APO TON ARHONTA TU FOTOS PATERA MAS DIA YA NA EXELTHUN TU PLANITI ANEMAKTA( 2001 APOSTOLI ODYSSEY NASA--VANGELIS/MYTHODIA). I EVDOMI APOSTOLI VAZI TA PRAGMATA STI THESI TUS ALLA MIN EPANAPAVOMASTE SE URANIES EPEMVASIS MONO.MIPOS PAPSAME NA IMASTE APOGONI TU ARISTOTELI 'I TU LEONIDA 'I TU SOKRATI ? AFIPNISTITE KE ORGANOTHITE METAXI SAS APANTES. MAKRIA APO KOMATA KE THRISKIES INE OLA VDELIGMATA KE EPINOISIS TON SIONISTON TIRANON YA NA MAS HORISUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters