Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

Του Ανδρέα Μητσόπουλου

Δικηγόρου-Συγγραφέως

Αναδημοσιευμένο από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα

Η περασμένη εβδομάδα σημαδεύτηκε από τις διαπιστώσεις του Βουλευτή Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στα αυξημένα ποσοστά αλλοδαπών μαθητών της τάξεως του 90% επί του συνόλου των παιδιών που φοιτούν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα Νηπιαγωγείου του Κέντρου των Αθηνών. Δυστυχώς τα ως άνω ποσοστά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα υπέρ των Ελλήνων μαθητών, οι οποίοι μειοψηφούν αριθμητικά, στο σύνολο των σχολείων ορισμένων συνοικιών της πρωτεύουσας.

Ο εν λόγω Βουλευτής μπορεί κατά ορισμένους να ανέδειξε το συγκεκριμένο πρόβλημα με έναν τρόπο ίσως αδόκιμο, γνωστοποιώντας την λίστα με τα ονόματα των μαθητών του Νηπιαγωγείου, πλην όμως αναφέρθηκε σε ένα κεφαλαιώδες ζήτημα, ήτοι το μεταναστευτικό, το οποίο απασχολεί την πλειοψηφία των Ελλήνων που αγωνιούν για την τύχη και την μελλοντική ταυτότητα της Χώρας. Όπως ανεμένετο, σύσσωμη η Αριστερά καταφέρθηκε λεκτικά, με σκληρούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ανοίκειες εκφράσεις κατά του ανωτέρω Βουλευτή, σε βαθμό στοχοποιήσεώς του.       

Η κυβερνητική παράταξη της Ν.Δ. όμως, δεν κάλυψε επαρκώς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα, απορίες, καθώς και την ενόχληση αρκετών ψηφοφόρων της Λαϊκοπατριωτικής Παραδοσιακής Βάσεως, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια αισθάνονται ιδεολογικά ξένοι εντός των κόλπων της Κεντροαριστερίζουσας πλέον Νέας Δημοκρατίας, η οποία από το 1974 και εντεύθεν, με εξαίρεση την εποχή της Προεδρίας του Ευάγγελου Αβέρωφ, άγεται και φέρεται άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο, από τις ιδεοληψίες της Αριστεράς.

Το μείζον θέμα βέβαια σε όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα συλλήβδην, αρνείται να δώσει λύσεις στο επικίνδυνο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως που τείνει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με ισλαμικούς πληθυσμούς. Οι  ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και το «ανθρωπιστικό» πνεύμα που διέπει τους πολιτικούς που κυβερνούν την Ελλάδα, έχουν ως αποτέλεσμα να μην έχει ασκηθεί σοβαρή και εθνικά ωφέλιμη μεταναστευτική πολιτική τα τελευταία 30 έτη. Οι ιθύνοντες του τόπου ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της Νέας Τάξεως που οραματίζεται την κατάρρευση των εθνικών κρατών και την επικράτηση ενός παγκοσμιοποιημένου, εθνομηδενιστικού και «δικαιωματιστικού» πολυπολιτισμικού αχταρμά, επέτρεψαν αρχικά σε Αλβανούς υπηκόους και εν συνεχεία σε  αναρίθμητους Ασιάτες και Αφρικανούς, να εισέλθουν παρανόμως στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διαταράξουν την εθνική ομοιογένειά μας και να καταστούν λίαν επικίνδυνοι για την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, ένεκα της παραβατικής συμπεριφοράς που εκδηλώνει η πλειοψηφία τους.  

Ειδικά οι εξ Ασίας και Αφρικής λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους και πολλοί ισλαμιστές, που εισήλθαν σε ελληνικό έδαφος, χωρίς κανόνες, χωρίς την εφαρμογή ποσοστώσεων επί του γηγενούς πληθυσμού, ασκούν παρεμπόριο συνήθως ατιμώρητοι, διαλύοντας την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και εγκληματούν κατά των Ελλήνων, αφαιρώντας ανθρώπινες ζωές ακόμη και για την αρπαγή μηδαμινών χρηματικών ποσών. Επιπλέον, λαμβάνουν παχυλά επιδόματα, λιάζονται ανά την Ελλάδα, χαρακτηριζόμενοι μάλιστα από τους αριστεριστές ως «επενδυτές», ενώ την ίδια στιγμή η πλειοψηφία των Ελλήνων πένεται μετά από 11 έτη σκληρών μνημονιακών πολιτικών. Χαρακτηρίζονται μάλιστα όλοι ανεξαιρέτως «πρόσφυγες», με αποτέλεσμα οι πραγματικοί πρόσφυγες να αδικούνται κατάφωρα, εξομοιούμενοι με τους λαθρομετανάστες. Συν τοις άλλοις, οι Έλληνες Πατριώτες αποκαλούνται «ρατσιστές» από τους «προοδευτικούς» επειδή ορθότατα χρησιμοποιούν τον όρο «λαθρομετανάστης», για να περιγράψουν την πράξη ενός ανθρώπου, να μεταναστεύσει λάθρα, ήτοι κρυφά, μυστικά, λαθραία και όχι για να απαξιώσουν τον ίδιο τον άνθρωπο.  

Οι ανερμάτιστες πολιτικές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν στην εύκολη πολιτογράφηση ως «Ελλήνων», πλήθους νομιμοποιημένων πρώην λαθρομεταναστών, οι οποίοι σύντομα θα δύνανται να ιδρύσουν ισλαμικό κόμμα που θα διαδραματίζει ρόλο ρυθμιστή στα πολιτικά πράγματα. Όλες αυτές οι εθνομηδενιστικές τακτικές, αντιτίθενται στην άποψη των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων, ότι το Δίκαιο του Αίματος (ius sanguinis) πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν, στις αποφάσεις που αφορούν τις ελληνοποιήσεις αλλοδαπών. Παραβλέπουν εκουσίως ότι το ΟΜΑΙΜΟΝ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, αποτελούν ενωμένα, τα κεφαλαιώδη συστατικά της Εθνικής Ταυτότητος του Ελληνισμού που καθόρισαν την Εθνική Συνέχειά του από την Αρχαιότητα έως τις παρακμιακές ημέρες μας.  Η Ελλάς πλέον, μετετράπη από Χώρα σε χώρο διότι οι πολιτικοί της μεταπολιτεύσεως δεν σέβονται την Αρχή της Εθνικής Ομοιογένειας η οποία κατακτήθηκε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία 190 έτη που η Ελλάς αποτελεί Εθνικό κράτος.

Ως εκ των ανωτέρω και σε συνδυασμό με το άλυτο δημογραφικό πρόβλημα, οι Έλληνες σε ελάχιστες δεκαετίες θα κινδυνεύσουν να αποτελέσουν εθνική μειονότητα μέσα στην ίδια τους την χώρα. Έτσι, ενώ οι ευνοούμενοι από τις εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις λαθρομετανάστες, γεννούν παιδιά ασταμάτητα εντός της ελληνικής επικράτειας, οι Έλληνες γεννούν μόλις και μετά βίας 1 παιδί κατά μέσο όρο. Γεννούν ελάχιστα, διότι ασπάστηκαν πλήρως τον δυτικό τρόπο και στάση ζωής που επιτάσσει να προηγούνται οι υλιστικές απολαύσεις και η επαγγελματική ανέλιξη και κατόπιν η δημιουργία οικογένειας και μάλιστα σε προχωρημένη βιολογική ηλικία, συνήθως λίγο πριν την λήξη των γόνιμων αναπαραγωγικών χρόνων. Επιπλέον, άκρως απαγορευτικοί παράγοντες για την ενδυνάμωση του οικογενειακού θεσμού, καθίστανται ο φορολογικός κατασπαραγμός, η οικονομική δυσπραγία και τα επαγγελματικά αδιέξοδα που βιώνει η Νέα Γενιά Ελλήνων, σημαντικό τμήμα της οποίας, μετανάστευσε στο εξωτερικό για ανεύρεση εργασίας.

Εάν δεν επιλυθεί το δημογραφικό και το λαθρομεταναστευτικό, λίαν συντόμως, η Ελλάς όπως την γνωρίσαμε, θα εκλείψει. Και τότε, τα συμπεράσματα του Βουλευτού Μπογδάνου και οποιουδήποτε άλλου, δεν θα περιορίζονται μόνο στο Κέντρο της Αθήνας αλλά σε όλη την ελληνική επικράτεια που επίσης καταδυναστεύεται από την λαθρομετανάστευση. Αν δεν δοθούν ισχυρά κίνητρα στα Ελληνόπουλα να δημιουργήσουν οικογένειες και να φέρουν στον κόσμο νέους Έλληνες και εάν δεν ακολουθηθεί από μία Πατριωτική Κυβέρνηση, εθνική μεταναστευτική πολιτική, η Ελλάς θα αποτελεί σύντομα ισλαμικό τόπο και θα έχει αναιρεθεί ο ελληνορθόδοξος χαρακτήρας της. Μία μεταναστευτική πολιτική που θα περιλαμβάνει απωθήσεις μεταναστευτικών ροών (push back), επαναπροωθήσεις, απελάσεις και εφαρμογή του θεσμού του δικονομικού εγγυητή, βάσει του οποίου, για κάθε αλλοδαπό θα εγγυάται Έλληνας υπήκοος, ο οποίος θα είναι συνυπεύθυνος με τον αλλοδαπό για τις τυχόν ποινικές ευθύνες και τις αστικές υποχρεώσεις του τελευταίου.

Εάν δεν πρυτανεύσει η λογική και το αίσθημα εθνικής αυτοσυντηρήσεως, τα επόμενα χρόνια θα έχει ακυρωθεί πλήρως ο Αγώνας των Ενδόξων Προγόνων μας, οι οποίοι με Ηρωισμό και Αυταπάρνηση, επαναστάτησαν το 1821 για να αποτινάξουν τον τουρκομουσουλμανικό ζυγό και χάρισαν την Ελευθερία στο Έθνος των Ελλήνων. Εν τέλει, τι εορτάζουμε αλήθεια εφέτος, με αφορμή τα 200 έτη από την Επανάσταση του 1821 που έγινε Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος; Την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας ή την επάνοδο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα μετά από 2 αιώνες, που συντελείται ραγδαία με τον ισλαμικό εποικισμό;

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό ακόμα και από τους ψευτοπροοδευτικούς δικαιωματιστές και θιασώτες του πολυπολιτισμού. Ας το καταλάβουν όλοι καλά. Η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν ως ακρογωνιαίους λίθους τους, την Χριστιανική Πίστη και τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό και δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ αρμονικά με την ασύμβατη κουλτούρα του Ισλάμ.

 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters