Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Της Αιμιλίας Λαδοπούλου
Επίτιμου Προέδρου Κομοτηναίων
Αντ/δρος Εθνικής Ενώσεως Βορ. Ελλήνων
(Θρακών-Μακεδόνων-Ηπειρωτών) 

Κερκόπορτα στη Θράκη ανοίγουμε για την Άγκυρα – Ανισότητες εις βάρος των Χριστιανών – Μας απειλεί η υπογεννητικότητα – “Δούρειος Ίππος” οι εισερχόμενοι ως πρόσφυγες στη χώρα μας – Ας μας απαντήσουν επί τέλους οι Κυβερνώντες    

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015. Τα σύννεφα καθημερινώς καλύπτουν όλο και περισσότερο τον ορίζοντα της Ελλάδος. Θα ξεσπάσει μπόρα στο Αιγαίο, στην Θράκη, στην Μεσόγειο!


Στις 20 Σεπτεμβρίου οι κατευθυνόμενοι προγραμματισμένοι από την Άγκυρα βρήκαν την «κερκόπορτα» στην Θράκη ανοικτή.
Από τους 10 εκλεγμένους βουλευτάς  οι τέσσερεις είναι μουσουλμάνοι.
Ο Νομός Ροδόπης εκπροσωπείται διά τριών και ενός στην Ξάνθη.
Με την λίστα διορίζονται εκ του αρχηγού του κόμματος, δύο στην σειρά καταγραμμένοι και έπονται οι χριστιανοί.
Εκλέγεται ο πρώτος Συριζαίος, ακολουθεί και ο δεύτερος με 1.200 μόνον ψήφους.
Μένει εκτός έδρας με 14.612 ψήφους της ΝΔ.
Για το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, αφαιρούν μία έδρα ως τριεδρική εκλογική περιφέρεια κατά τον εγκληματικό νόμο (Παυλόπουλου).
Το σκέφθηκαν πολύ για να αφαιρέσουν μία έδρα χριστιανού από τον Νομό Ροδόπης;
Δεν γνωρίζουν ότι η πλειονότης είναι Χριστιανοί και φθάνουν μέχρι προδοσίας για την ψηφοθηρία;
Τόσο υποκύπτουν στα κελεύσματα της Άγκυρας;
Τόσο ενδιαφέρονται για το κόμμα και όχι για την ακεραιότητα της Ελλάδος;
Προτίμησαν την λίστα να εκλέξουν αυτούς που θέλουν και όχι τον εκλεγμένο από την ψήφον του λαού!
Άραγε με τί αντάλλαγμα;
Ο Τούρκος ποτέ δεν δίδει κάτι εάν δεν κερδίσει περισσότερα.
Ο τρίτος μουσουλμάνος, σήμερα βουλευτής, είχε επισκεφθεί το «Ποτάμι» στις 22 Μαΐου με τον Τούρκο Πρέσβυ στην Αθήνα.
Τι είχαν εκ των προτέρων να συζητήσουν! Τα επακόλουθα γνωστά.
Ο λαός θα πληρώσει την προδοτική ενέργεια. Η κακή αρχή θα έχει και κακό τέλος.
Μην επιστρέψουν οι εκλεγμένοι μουσουλμάνοι βουλευτές στην εποχή του Σαδίκ και αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!
Το θάρρος, το θράσος και οι παραχωρήσεις στις επεκτατικές απαιτήσεις στην νεοοθωμανική πολιτική της Τουρκίας και τότε έπεται ή συνέχεια, ή Θράκη στρατηγική θέση στο τριεθνές, και «ο νοών νοείτω»;
Η φλόγα σιγοκαίει, το μανιφέστο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητος Δυτικής Θράκης είναι καταπέλτης.
καλεί την νέα Κυβέρνηση να φέρει λύσεις στα ζητήματα της «τουρκικής» μειονότητος της Δυτικής Θράκης: «Εκπαίδευση/ Θρησκεία/Ελευθερία/Βακούφια/Κοινωνική και Πολιτική Συμμετοχή/άρθρ. 19 ιθαγένειας κ.τ.λ.».
Πρώτη υποχώρηση. Υπεγράφη στις 5 Οκτωβρίου ο διορισμός Διευθυντών και Υποδιευθυντών σε 80 μουσουλμανικά σχολεία.
Όλοι οι Διευθυντές είναι μουσουλμάνοι και μόνον oι Υποδιευθυντές Χριστιανοί.
Γιατί αυτή η ανισότης εις βάρος των Χριστιανών!
Πολλές σχολικές μονάδες στην Ροδόπη να υπολειτουργούν, με κλειστά ολοήμερα χωρίς εκπαιδευτικούς.
Οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ μας έχουν αποχαυνώσει με τα οικονομικά, άλλα υπόσχονται και το αντίθετο πράττουν. Το ψεύδος επικρατεί.
Οι Έλληνες στην συνείδηση πρέπει να ασχοληθούν με την γεωπολιτική θέση της Ελλάδος και την δημογραφική της κατάσταση.
Να σκεφθούν πως υπάρχει και το κράτος μας η Ελλάδα.
Όπως η βίλλα τους περιβάλλεται από αυλόγυρο, έτσι και η χώρα μας έχει σύνορα.
Δεινοπαθούν οι ολιγάριθμοι και ταλαιπωρημένοι συνοριοφύλακες και ακτοφύλακες, ριψοκινδυνεύουν οι ναυτικοί μετά πλωτά τους στην θαλασσοταραχή να σώσουν τους ναυαγούς, που οι χρυσοπληρωμένοι οι δουλέμποροι τους ναυτικοί με τα πλωτά τους στην θαλασσοταραχή να σώσουν τους ναυαγούς, που οι χρυσοπληρωμένοι δουλέμποροι τους αδειάζουν στη θάλασσα σαν άχρηστο φορτίο.
Η τουρκική εφημερίδα «Zaman» γράφει ότι στην περιοχή Karaburun της Σμύρνης υπάρχει κέντρο συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών.
Τούρκοι δουλέμποροι τους εκπαιδεύουν πως φθάνοντας στα ελληνικά χωρικά ύδατα και δουν το περιπολικό του Λιμενικού Σώματος να πέφτουν στη θάλασσα, γι’ αυτό τους δίδουν και τα σωσίβια.
Από βορρά η Βουλγαρία έχει φτιάξει περίφραξη στα Βουλγαροτουρκικά σύνορα.
Οι Βούλγαροι στρατιώτες   ,θτ-Βϋύλγαροι στρατιώτες ελέγχουν τήν κίνηση τών μεταναστών καί κοντά στον μεθοριακό σταθμό τής Νυμφαίας. Έξοπλισμέ^οΤά φυλάκιο συνόρων τους μέ όλα τά σύγχρονα μέσα επικοινωνίας. ΓΣΈ-ττντίθΕοτΠΐέ” τό ελληνικό φυλάκιο: ολιγάριθμο καί ανεπαρκές τό προσωπικό στον έλεγχο.
Η ελληνική πολιτεία πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ειδικά μέτρα, διότι η Θράκη δεινοπαθεί από παρεμπόριο, ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές.
Στον Έβρο ο φράκτης είναι 12,5 χλμ. στα χερσαία σύνορα.
Οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν από Αθήνα-Θεσσαλονίκη να φθάσουν στον Έβρο για να  κατεδαφίσουν το πλέγμα και οι μεταναστευτικές ροές να εισέρχονται ανεξέλεγκτα;
Η Θράκη να είναι ξέφραγο αμπέλι για τους Τούρκους;
Οι κυβερνώντες τί κάνουν για να προστατεύσουν την εθνική ταυτότητα και την ακεραιότητά της;
Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δηλώνει «αν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης, οφείλουμε να τα αναλάβουμε εμείς».
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ σε ειδική αναφορά πού έκανε στους 28 ηγέτες τόνισε:
“Οι Ευρωπαίοι δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τα εξωτερικά μας σύνορα», το σχήμα που προτείνεται είναι «να παραχωρήσει η Ελλάδα μεγαλύτερο έλεγχο στην επιτήρηση των συνόρων, με αντάλλαγμα περισσότερη οικονομική βοήθεια”.
Η δε κ. Μέρκελ με τον Φινλανδό πρωθυπουργό επισημαίνουν ότι «μόνη της η Ελλάδα χωρίς την στήριξη της Τουρκίας δεν μπορεί να το κάνει”.
Τι λέει η κ. Μέρκελ και μας υποβιβάζει τόσο πολύ, επειδή είναι φιλότουρκη! Κι εμείς το ανεχόμεθα δηλαδή να γίνεται ο έλεγχος στην Τουρκία και να μας στέλνουν όσους και όποιους θέλουν, όχι βέβαια τους Σύρους πρόσφυγες πού φεύγουν οικογενειακώς για να γλυτώσουν την σφαγή, αλλά τους νεαρούς ισλαμιστές πληρωμένους μετανάστες να εποικίσουν την Ελλάδα.
Η υπογεννητικότητα είναι σε ολέθρια κατάσταση στην Ελλάδα, πολύ γρήγορα θα είμεθα μειονότητα στον τόπο μας, στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα.
Συνέλληνες δεν βλέπετε τους εισερχόμενους ως δούρειο ίππο έκτος των προσφύγων έκτου μακρόθεν διακρίνονται, είναι στρατεύσιμης ηλικίας όλοι με ένα σάκο στον ώμο.
Γιατί δεν κάθονται να πολεμήσουν στην πατρίδα τους; Είναι ανυπότακτοι και πού βρίσκουν τα χρήματα;
Πόσοι από αυτούς είναι κατάσκοποι.
Πόσοι άραγε οπαδοί του Τζιχάντ, με απώτερο σκοπό κατά των Χριστιανών Έλληνων;
Και η Ελλάς καλείται να περιθάλψει εκτός από τους Σύρους, όλους τους εισερχόμενους Αφγανούς, Πακιστανούς, Ιρακινούς, Σομαλούς κ.ά. και όλοι αυτοί «γκετοποιούνται».
Συνέλληνες, ας βλέπουμε μακρύτερα.
Τα ευρωπαϊκά κράτη κλείνουν τις πόρτες και τι θα γίνουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα οι ετερόδουλοι και ετερόθρησκοι κατά χιλιάδες;
Ιδού το μεγάλο ερώτημα. Ας μας απαντήσουν οι κύριοι κυβερνώντες. Πώς θα αντιμετωπίσουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα από πλευράς εθνικής, οικονομικής, κοινωνικής, θρησκευτικής, πληθυσμιακής κ.τ.λ.;
Η Ελλάδα είναι σε πειραματική ζώνη. Επιδιώκουν την εφαρμογή κάρτας συναλλαγών (για να ελέγχουν τάχα το ΦΠΑ των δύο ευρώ) και αφήνουν τους έχοντες και κατέχοντες να πλουτίζουν.
Αυτή είναι ή Αριστερά;
Η νέα τάξη της Παγκοσμιοποίησης θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο την Ελλάδα, μια μικρή γωνιά στον πλανήτη, αλλά με βαρύτητα είναι ανάχωμα με τείχη, οχυρά, γιατί έχει τον θεό προστάτη.
«Άλλαι μεν βούλα ανθρώπων αλλά δε Θεός κελεύει».
Θα περάσουμε την τρικυμιώδη εποχή και πάλι η Ελλάς θα διαπρέψει στον πλανήτη.
Το λέει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός όταν Έλληνες ζήτησαν να τον ιδούν, τους είπε:
“Ελήληθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούτμενον επιστήμην”.
Κουράγιο, θάρρος, Συνέλληνες. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters