Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ - ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Του Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά 
Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Η εικόνα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες στο Παρίσι, στη Ρώμη και στο Λονδίνο, γύρω από τον Πύργο του Αϊφελ, το Κολοσσαίο και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ληστεύονται, μαχαιρώνονται, βιάζονται και δολοφονούνται από συμμορίες τριτοκοσμικών αλλοδαπών, που εισβάλλουν ανενόχλητες από παντού στις τρεις χώρες έπειτα από πρόσκληση των κυβερνήσεών τους.

Την ίδια στιγμή ο Μακρόν, ο Σαλβίνι και η Μέι σφυρίζουν αδιάφορα στην κλιμακούμενη βία και εγκληματικότητα στο κέντρο των πόλεών τους. Οι εγκληματίες, εάν συλληφθούν, απελευθερώνονται με νόμο των υπουργών Δικαιοσύνης, έπειτα από μία σύντομη παραμονή στη φυλακή, για να συνεχίσουν εκ νέου την εγκληματική τους δράση. Οι τρεις ηγέτες είναι τόσο ευχαριστημένοι με την κατάσταση, ώστε θα υπογράψουν και συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους η Γερμανία αρνείται να δεχτεί στην επικράτειά της.

Συγχρόνως, εκατοντάδες Γερμανοί αστυνομικοί στα σύνορα των τριών χωρών θα μεταφέρουν με τα πολεμικά τους πλοία, τον στόλο του ΝΑΤΟ και την ακτοφυλακή χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία για να τους καταγράψουν βιομετρικά, ώστε οι τελευταίοι να μην μπορούν να μετακινηθούν πλέον πουθενά εντός της Ευρώπης, εγκλωβισμένοι για πάντα στις τρεις αυτές χώρες, για να επιδοθούν ακολούθως σε κάθε είδους εγκληματικές πράξεις επί του αυτόχθονος πληθυσμού ατιμωρητί.

Η ως άνω εικόνα βεβαίως μπορεί να είναι σουρεαλιστική, αποτελεί όμως την πραγματικότητα στη σημερινή δυστοπία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πατρίδα μας, ένθα η «αριστερή» κυβέρνηση-ΜΚΟ, βαδίζοντας στα ίχνη των δωσιλογικών γερμανόφιλων κυβερνήσεων των Τσολάκογλου, Ράλλη και Λογοθετόπουλου την περίοδο της πρώτης γερμανικής κατοχής της Ελλάδος, εξασκεί αποκλειστικά την εξωτερική και την εσωτερική πολιτική της Γερμανίας στον ελλαδικό χώρο.

Πράγματι, ενώ το αίμα του άτυχου δολοφονηθέντος νέου στον λόφο του Φιλοπάππου από συμμορία αλλοδαπών, που προσκάλεσε και έφερε στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ακόμα στεγνώσει, η γερμανόφιλη κυβέρνηση-ΜΚΟ προχώρησε σε συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και προσφύγων από τη Γερμανία. Ο λόγος είναι προφανής και γνωστός, και δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των γερμανικών συμφερόντων εις βάρος του αυτόχθονος πληθυσμού, επειδή ο γερμανικός λαός δεν αντέχει πλέον την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων στη χώρα του, πιέζοντας την κυβέρνηση να εγκαταστήσει τους εισβολείς μόνιμα στην Ελλάδα.

Η εγκατάσταση εγκληματικών στοιχείων από τη Γερμανία στην Ελλάδα δεν γίνεται πρώτη φορά. Την περίοδο της πρώτης γερμανικής κατοχής οι μονάδες της Βέρμαχτ στην Ελλάδα ήσαν επανδρωμένες στη συντριπτική τους πλειονότητα με εγκληματικά στοιχεία από τη Γερμανία, διότι η στρατιωτική διοίκηση τα θεωρούσε αναξιόπιστα και ακατάλληλα για πολεμικές επιχειρήσεις - κυρίως, για τις μάχες του ανατολικού μετώπου.

Ετσι, ολόκληρες γερμανικές μονάδες, ιδίως στην Πελοπόννησο, ήσαν επανδρωμένες με κάθε είδους κακοποιά στοιχεία, με ολέθριες συνέπειες για τον πληθυσμό, αναφέρει ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας στο βιβλίο του «Ιστορία της Κατοχής». Αντίστοιχα, η τρομοκράτηση του πληθυσμού στη Στερεά Ελλάδα είχε ανατεθεί στο μουσουλμανικό παλαιστινιακό και μαροκινό τάγμα εθελοντών, που ίδρυσε ο εγκληματίας πολέμου -μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ- Αμιν Αλ Χουσέινι, προσωπικός φίλος του Χίτλερ και μέλος των SS.

Το μουσουλμανικό τάγμα, που στρατοπέδευε στο Λαύριο με τη συναίνεση των κατοχικών ελληνικών κυβερνήσεων και με το πρόσχημα «της καταπολέμησης του μπολσεβικισμού και σιωνισμού», επελέχθη ως η πλέον κατάλληλη στρατιωτική μονάδα για να εκτελέσει τη Σφαγή του Διστόμου, λόγω της αγριότητας και της εγκληματικής δράσης των μελών του.
Ετσι, εντός των ανωτέρω ιστορικών πλαισίων και 75 χρόνια μετά την πρώτη γερμανική κατοχή και τη δράση του μουσουλμανικού παλαιστινιακού και μαροκινού τάγματος εθελοντών στην Ελλάδα παρουσιάζεται η επανάληψη των κατοχικών γεγονότων, όπου η Ελλάδα, με τη συναίνεση της σημερινής της κυβέρνησης, επιλέγεται ακόμη μία φορά από τη Γερμανία ως τόπος εκτοπισμού κακοποιών στοιχείων, μουσουλμάνων τζιχαντιστών, Βορειοαφρικανών μαχαιροβγαλτών, λιποτακτών του νόμιμου στρατού του Ασαντ, καθώς και διεθνών εγκληματικών ομάδων και σεχτών, εις βάρος των εθνικών της συμφερόντων και του λαού της.



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters