Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΤΟΥΡΚΟΙ'' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Της Αιμιλίας Λαδοπούλου
Επίτιμης Πρόεδρου Ενώσεως Κομοτηναίων Αντ/δρος Εθνικής Ένωσης Βορείων Ελλήνων (Θρακών, Μακεδόνων, Ηπειρωτών)  
 
"Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο" - Διχαστικό σύνθημα εκπέμπει στην Θράκη το Προξενείο Κομοτηνής - Αν όμως οι μειονοτικοί βουλευτές αισθάνονται Τούρκοι, τότε δεν έχουν καμία δουλειά στην Βουλή των Ελλήνων - Στις εκλογές οι Θρακιώτες να ψηφίσουν, όχι για το κομματικό, αλλά για το...
Εθνικό συμφέρον.

Την Μεγάλη Πέμπτη, βρισκόταν στην Κομοτηνή ο διακεκριμένος Πρόεδρος της Συνταγματικής Επιτροπής της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και βουλευτής Κωνσταντινούπολης, ο Μπαρχάν Κουζού. Με αφορμή την εκδήλωση με θέμα "Ανθρώπινα δικαιώματα και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Έδωσε νομικά επιχειρήματα για την υπόσταση "των προβλημάτων των Τούρκων Δυτικής Θράκης" και την συνεργασία με τους διασυνοριακούς νομάρχες Βουλγαρίας, Τουρκίας Ελλάδος για κοινή ανάπτυξη.

Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται. Βάζουν στόχο και τώρα, την εκλογή 4 μουσουλμάνων βουλευτών στην Θράκη. Προσέξτε πριν είναι αργά.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δοκίμασαν τις δυνάμεις συντεταγμένης ψηφοφορίας κάτω από τον συντονισμό του Τούρκου νέου Πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουρά. Οι μουσουλμάνοι μοίρασαν σαν μπακλαβαδάκι τις ψήφους τους στοχεύοντας σε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στην Ροδόπη και θα επιτύγχαναν και την 3η εκλογή βουλευτού αν η Δημοκρατική Συμμαχία έμπαινε στη Βουλή.
Τα κόμματα για την ψηφοθηρία ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου με παραχωρήσεις, υποχωρήσεις και παροχές εις βάρος των χριστιανών της Θράκης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.

Δυστυχώς στη Θράκη η μειονοτική ψήφος παίζει ρυθμιστικό παράγοντα.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, τον Νοέμβριο 2011 αναγνωρίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως ΜΚΟ. Δουλεύουν μεθοδικά και δημιουργικά για τα "δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης". Χρησιμοποιούν πολλοί μουσουλμάνοι έμβλημα της "Ανεξάρτητης Θράκης".

Η οργάνωση αυτή έχει γραφεία στις Βρυξέλλες και λειτουργούν παραρτήματα στην Ν. Υόρκη, Γενεύη και Βιέννη. Διασύρουν την χώρα μας διεθνώς, καταγγέλλουν την Ελλάδα για "εγκληματικό μίσος", μη έχοντας το πλαφόν 3% εισόδου του δικού τους Ανεξάρτητου Κόμματος του Τουρκισμού DEB (του Σαδίκ), στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στην ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ έδιδαν και δίνουν οδηγίες στην μειονότητα, πως να ψηφίσουν ώστε να μπουν "οι εκπρόσωποι της", στην Ελληνική Βουή, με κεντρικό σύνθημα "η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο".

Αν οι βουλευτές είναι Τούρκοι με την προκλητική αυτή παραίνεση, τότε τί ζητούν Τούρκοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο;

Όλα αυτά συμβαίνουν στη Θράκη. Γιατί οι κυβερνώντες υποκύπτουν ραγιαδιστικά σε υποσχέσεις για ψηφοθηρία ή για την ανύπαρκτη Ελληνοτουρκική φιλία;

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές απαίτησαν την απαλλαγή προστίμου και των αυθαιρέτων κτισμάτων ως νομικό δικαίωμα της μειονότητας.... Στις 29 Μαρτίου 2012 ψηφίστηκε η τροπολογία με 80% έκπτωση, θα πληρώσουν πρόστιμο οι μουσουλμάνοι της Θράκης 20% και όλοι οι χριστιανοί 100%. Συνεχίζουν τον αγώνα μέχρι πλήρους απαλλαγής του προστίμου και να μην ζητούνται τίτλοι ιδιοκτησίας για κτίσματα που οικοδομήθηκαν επί άλλων παλαιών κτισμάτων ή τεμένους επί βακούφικης εκτάσεως.

Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν στη Θράκη; Γιατί τόσο υποχωρητικότητα; Γιατί τους κυριεύει το φοβικό σύνδρομο;

Ποια είναι η μειονότητα και ποιοι οι μειονοτικοί στη Θράκη, όπως ερωτούν οι τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης σε επιστολή διαμαρτυρίας τους;

Ποιοι φταίνε; Οι της Άγκυρας που αποβλέπουν στους στόχους της σταθερής τους εξωτερικής πολιτικής ή οι συνεργοί Έλληνες πολιτικοί που ψηφίζουν απερίσκεπτα τέτοιους νόμους εις βάρος των Ελλήνων χριστιανών;

Φιλία μεταξύ κρατών δεν υπάρχει, παρά μόνον συμφέρον.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας μιλά "για καταπιεστική πολιτική". Εισέρχονται στα Πανεπιστήμια 5% άνευ εξετάσεων στην επιστήμη που θέλουν. Από μετρημένους επιστήμονες που είχαν, τώρα μόνον οι εγγεγραμμένοι στον Επιστημονικό Σύλλογο είναι 740 επιστήμονες. Αυτή είναι η καταπίεση!

Επειδή είχαν την πλήρη ελευθερία, πολιτική, θρησκευτική; Που είναι η αμοιβαιότητα;

Στις 17 Ιουνίου μας ξανακαλεί η Πατρίδα να ψηφίσουμε. Όχι με αγανάκτηση, αλλά με νηφαλιότητα και λογική, όχι με κομματικό αλλά με το εθνικό συμφέρον, όχι με τυφλό εθνικισμό, αλλά με αγνό πατριωτισμό.

Γιατί η Πατρίδα μας περνά από "Συμπληγάδες", βρίσκεται μεταξύ "σφύρας και άκμονος".

Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει, εκτός αν οι (ανθ)Έλληνες την οδηγήσουν στην αφάνεια.

Από τον καθένα μας εξαρτάται το μέλλον της Πατρίδος μας.

"Τόλμη, πράξεως αρχή" γράφει ο Δημόκριτος.

Ας το αποδείξουμε.ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΡΩΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.