Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟ «ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ»,

Του Ανδρέα Μητσόπουλου

Δικηγόρου-Συγγραφέως

Αναδημοσιευμένο από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα

Συνεχίζεται μεθοδικά και με αυξανόμενο ρυθμό, ο ραγδαίος και βίαιος ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδος, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται κατάφωρα η Εθνική Ομοιογένεια της Πατρίδος μας και να τίθεται εν αμφιβόλω, η Ιστορική Συνέχεια του Έθνους. Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε, ότι όποιος αντιδρά στην ανωτέρω βλαπτική κατάσταση, η οποία λίαν συντόμως θα καταστεί μη αναστρέψιμη, στοχοποιείται αστραπιαία, αναγόμενος σε θανάσιμο εχθρό των εθνομηδενιστικών κύκλων. Εάν λοιπόν κάποιος εκφράσει μία αντίθετη άποψη, διατυπώνοντας είτε με απλά και σταράτα λόγια, είτε με αδιάσειστα και τεκμηριωμένα ιστορικά και επιστημονικά επιχειρήματα, τις θέσεις του αναφορικά με την εθνική ζημία που προκαλεί ο ισλαμικός εποικισμός και εν γένει η λαθρομετανάστευση, γίνεται αυτομάτως, βορά των εθνομηδενιστικών και «δικαιωματιστικών» κέντρων.   

Ως εκ των ανωτέρω, προκύπτει εύλογα το ερώτημα, εάν δύναται κάποιος να διατρανώσει με τον δημόσιο λόγο του, ποια είναι τα ιδιαίτερα ταυτοτικά χαρακτηριστικά που συγκροτούν την έννοια του Έλληνα και εξασφαλίζουν την Συνέχεια του Έθνους, χωρίς να υποστεί την βάσανο να αντιμετωπιστεί δυσμενώς. Έτσι αντιμετωπίστηκε αδίκως, ο star της δεκαετίας του 1980 και επιτυχημένος ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος κατά την συμμετοχή του στο reality «Η Φάρμα» και χωρίς να ομιλήσει ρατσιστικά για τους αλλοδαπούς και τους μετανάστες, είπε το αυτονόητο, ότι «Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική». Στην δήλωση αυτή προέβη για να σχολιάσει την άποψη ορισμένων οι οποίοι θεωρούν ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες.

Όσο κι αν επιθυμούν όμως οι αντεθνικοί κύκλοι να αποξενωθούμε από την Ένδοξη Ιστορία του Έθνους, η αλήθεια δεν αλλάζει. Το Μεγαλείο του Ελληνισμού είναι συνυφασμένο με το ανυπέρβλητο τετράπτυχο «ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ», το οποίο κατέγραψε στο έργο του, ο Πατέρας της Ελληνικής Ιστορίας, Ηρόδοτος (Ιστορίαι του Ηροδότου 8ο Βιβλίο-Ουρανία, 144.2,3), ήτοι «Το Ελληνικόν, εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα τε κοινά και θυσίαι ηθεά τε ομότροπα». Από τα τέσσερα ανωτέρω στοιχεία Εθνικής Ταυτότητος, το πρώτο και κεφαλαιώδες, ήτοι το «ΟΜΑΙΜΟΝ», αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του εθνικού οικοδομήματος και το εφαλτήριο για την αφύπνιση της Εθνικής Συνειδήσεως. Εάν δεν υπάρχει το ΟΜΑΙΜΟΝ, ήτοι η κοινή εξ αίματος καταγωγή, δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί ένα ενιαίο και ομοιογενές Έθνος, ενώ είναι άκρως αμφίβολο εάν ένα εθνικοκοινωνικά ετερογενές και ανομοιογενές πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα ανθρώπων, θα αποκτήσει ποτέ κοινή Εθνική Συνείδηση, θα εντρυφήσει εις βάθος στην Ελληνική Γλώσσα, θα ασπαστεί συνειδητά την Ορθόδοξη Πίστη και θα ενστερνιστεί τα ελληνικά ήθη και έθιμα, τον ελληνικό τρόπο και στάση ζωής, καθώς και τον Ελληνικό Πολιτισμό.  

Οι διεπόμενοι βέβαια από μαρξιστικά, εθνομηδενιστικά, νεοφιλελεύθερα και δικαιωματιστικά σύνδρομα, έχοντας ως στόχο την αποδόμηση της Ελληνορθοδοξίας, μάχονται λυσσωδώς να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η εθνική θέση «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» αποτελεί φασιστική και ρατσιστική ροπή. Πρόκειται για όλους αυτούς που προωθούν αναρίθμητες πολιτογραφήσεις, δημιουργώντας «Έλληνες» στα χαρτιά και ασφαλώς όχι ως προς την καταγωγή, αντιτιθέμενοι στο λεγόμενο Δίκαιο του Αίματος. Είναι πολύ διαφορετικό εξάλλου, να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα, διδασκόμενος τον ελληνικό πολιτισμό και μετατρεπόμενος σε Φιλέλληνα, από το να λατρεύεις την Ελλάδα, ως Πατρίδα σου και τους Έλληνες, ως Συνέλληνες Συμπατριώτες σου, επειδή σε συνδέουν με αυτούς Ιεροί, Εθνικοί και Ηθικοί Δεσμοί, κοινές ανησυχίες, πόθοι και οράματα, γνωρίζοντας ότι στις φλέβες σου ρέει το από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνικό Αίμα και για τους λόγους αυτούς θα αγωνίζεσαι αενάως για να διατηρήσεις την Εθνική Συνέχεια που εκκινεί από την Αρχαία Ελλάδα, συνεχίζεται στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία και εξακολουθεί ακατάπαυστα έως τις παρακμιακές σύγχρονες ημέρες. Να είσαι εν ολίγοις συνειδητοποιημένος, ότι αποτελείς ατόφιο κομμάτι του Ελληνισμού και έχεις επωμιστεί στο ποσοστό που σου αναλογεί, την ιστορική ευθύνη της Εθνικής Συνέχειας αλλά και Ολοκληρώσεως, διά της μεταλαμπαδεύσεως των Εθνικών Ιδεωδών στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου. Της Ιστορικής Συνέχειας του Έθνους των Ελλήνων, όπως την ανέπτυξε και την κατέστησε ακλόνητη, με ατράνταχτα ιστορικά και επιστημονικά επιχειρήματα, ο Πατέρας της Ελληνικής Ιστοριογραφίας, Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος, ενώ την ενέταξε στο πολιτικό πεδίο ο Πατέρας του ΟΧΙ, Ιωάννης Μεταξάς, με την θεμελίωση και διάδοση στον Ελληνικό Λαό, της Ιδεολογίας του Γ΄ Ελληνικού Πολιτισμού.    

  Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και Έλληνες ως προς την καταγωγή, οι οποίοι απαρνούμενοι το Πανάρχαιο Ελληνικό Μεγαλείο, μισούν κατά τρόπο συμπλεγματικό την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, ένεκα του εγκλωβισμού τους στην αριστερίστικη, διεθνιστική και συνάμα αντεθνική ιδεοληψία. Οι συγκεκριμένοι ινστρούχτορες, απεχθάνονται πέραν της ελληνικής καταγωγής τους, την Ορθοδοξία, ως άθεοι που είναι, την Ελληνική Γλώσσα, την οποία από το 1976 και ιδίως από το 1982, κατακρεούργησαν συντακτικά, ορθογραφικά και εκφραστικά, ούτως ώστε να αποκοπεί η ελλιπής Νέα Ελληνική Γλώσσα, από την απαράμιλλη Αρχαία Ελληνική, ενώ επιθυμούν ταυτοχρόνως, να ξεριζώσουν από την ψυχή μας, οτιδήποτε προσιδιάζει στον ελληνικό τρόπο σκέψεως. Εξυπακούεται ασφαλώς, ότι μεταξύ των «Ελλήνων» που απορρίπτουν το ίδιο τους το Έθνος και των Φιλελλήνων, οι Έλληνες Πατριώτες εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς στους δεύτερους. Τούτο δεν σημαίνει όμως, ότι δύνανται να καταταγούν στον Ελληνισμό. Πολλώ δε μάλλον, δεν επιτρέπεται να χαρακτηριστεί «Έλλην», κάποιος που έχει εγκατασταθεί στην Πατρίδα μας, έχοντας προηγουμένως εισβάλλει ως λαθρομετανάστης, ενώ σήμερα τυγχάνει «νομιμοποιημένος» και μελλοντικά ενδέχεται να πολιτογραφηθεί «Έλληνας», χάριν της θεσπίσεως νομοθετημάτων που χαρίζουν αφειδώς και με ελάχιστες προϋποθέσεις, την ανεκτίμητης αξίας, ιδιότητα του Έλληνα, στους αλλοδαπούς  οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, στοχεύουν στην απόκτηση της ελληνικής «ιθαγένειας», προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και όχι γιατί ως διά μαγείας, αγάπησαν την Ελλάδα.

Οι εκάστοτε πολιτικοί ταγοί του τόπου, ιδίως αυτοί των τελευταίων ετών, μη ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Έθνους και κατώτεροι των εθνικών περιστάσεων, έχουν κατά καιρούς ομιλήσει υπέρ των ανοικτών συνόρων, κατά του νατιβισμού, υπέρ της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας που λειτουργεί όμως με κανόνες «πολιτισμένης» ζούγκλας, πιστεύοντας παράλληλα, ότι το οξυμμένο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, θα επιλυθεί από τους διαβιούντες στην Χώρα «μετανάστες». Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι η Νέα Τάξη βάλλει κατά του Ελληνισμού. Οι Έλληνες όμως γνωρίζουμε, ότι στηριζόμενοι στο τεράστιο τετράπτυχο του Ελληνισμού, το οποίο αναγράφεται στον τίτλο του παρόντος άρθρου, θα νικήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε, υφιστάμενοι οποιοδήποτε κόστος, τα ιδιαίτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά της Εθνικής Ταυτότητός μας και την εναπομείνασα Εθνική Ομοιογένειά μας, εμποδίζοντας την νόθευση της αυθεντικότητος του Ελληνισμού. Με το πάθος και την αγωνιστικότητα που διέπει την Ελληνική Φυλή και όχημα ένα ισχυρό Εθνικό Κίνημα που έστω και με υπέρμετρη καθυστέρηση, οφείλουμε να διαμορφώσουμε με την σύμπνοια και την ενότητα των Πατριωτικών Δυνάμεων, θα παλέψουμε σθεναρά για την διάσωση και διάδοση των Ιδανικών του Έθνους των Ελλήνων, η προάσπιση των οποίων αξίζει κάθε θυσία. Οι εχθροί της Ελλάδος δεν θα κατορθώσουν ποτέ να εξαλείψουν την Πνευματική Ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Φυλής η οποία υφίσταται εδώ και 10.000 έτη. Το ΟΜΑΙΜΟΝ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, θα υπερισχύσουν για άλλη μια φορά στην Ιστορία, καθιστώντας την Ελλάδα, Μεγάλη εκ νέου.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters