Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά

Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντή Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

 

Οι Πακιστανοί που αλωνίζουν, η τουρκική ΜΚΟ στην Ελλάδα και τα σχέδια της Αγκυρας για έναν παγκόσμιο ισλαμικό στρατό

Έμμεσες και άμεσες διαπιστώσεις και ερωτήματα προκύπτουν από την αποκλειστική και πολυπληθή παρουσία των Πακιστανών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος, που μαζί με την καθολική απουσία των γηγενών φαίνεται ότι εξέπληξαν τους τελευταίους σε όλη την επικράτεια. Η πρώτη διαπίστωση αναφέρεται στη σημειολογία του γεγονότος, επειδή μέχρι πρόσφατα η παραδοσιακή υποδοχή της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο των Αθηνών πραγματοποιούνταν κυρίως με τη συμμετοχή των αυτοχθόνων κατοίκων της χώρας.

Η απουσία, όμως, των κατά γένος Ελλήνων από την πλατεία ουσιαστικά επισημαίνει την πληθυσμιακή αλλαγή της χώρας και την αντικατάσταση του γερασμένου πληθυσμού της από μουσουλμάνους εποίκους, και κυρίως Πακιστανούς, που ενώ ζουν και εργάζονται ειρηνικά στην Ελλάδα, η μουσουλμανική ταυτότητά τους, η εθνική τους συνείδηση και η αδελφοποίηση της πατρίδας τους με την Τουρκία ισοδυναμούν με νόμιμη εγκατάσταση τουρκογενών πληθυσμών στην Ελλάδα.

Η δεύτερη έμμεση διαπίστωση προσδιορίζεται στην ικανοποίηση του πολιτικού συστήματος, το οποίο τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς αγαλλίαζε επειδή διαπίστωνε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πολυπολιτισμική κοινωνία. Όμως, τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν και τα οποία ουδέποτε απασχόλησαν τον δημόσιο λόγο έχουν να κάνουν με την αριθμητικά δυσανάλογη παρουσία των Πακιστανών στη χώρα μας, παρότι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες.

Πράγματι, το Πακιστάν είναι μια ισχυρότατη πυρηνική δύναμη που έχει ενσωματώσει τη σύγχρονη τεχνολογία στην εθνική και την κρατική δομή του. Αντιθέτως, η Ελλάδα είναι μια τεχνολογικά αναλφάβητη χώρα λόγω συνειδητών πολιτικών επιλογών, ευρισκόμενη ακόμα στην εποχή της «βαλλίστρας». Συνεπώς το Πακιστάν λόγω του μεγέθους και της ισχύος του δεν απειλείται από καμία άλλη εχθρική χώρα. Δοθέντος όμως ότι σχεδόν το σύνολο των Πακιστανών εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, θα πρέπει να δεχτούμε ότι η Τουρκία τούς προωθεί επιλεκτικά στην Ελλάδα και επίσης ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα «αγνοεί» την είσοδό τους στη χώρα επειδή δεν επαναπροωθούνται στην Τουρκία ή στη χώρα προέλευσής τους. Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται η SADAT και η ΙΗΗ. Η δεύτερη συνιστά μια τουρκική ΜΚΟ, η οποία επί τη βάσει φωτογραφιών και εγγράφων φαίνεται ότι δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα το 2018, προσφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και όπλα στους τζιχαντιστές της Συρίας και της Λιβύης, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε η μόνιμη ρωσική αντιπροσωπία στον ΟΗΕ. Ήδη, από τον Νοέμβριο του 2017, ο δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt παρουσίασε έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η ΙΗΗ ελεγχόταν από τον Veli Çayır που ήταν το δεξί χέρι του πολυπράγμονα αρχηγού των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών Hakan Fidan.

Επιπλέον η SADAΤ είναι μια τουρκική ιδιωτική εταιρία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, η οποία αναλαμβάνει να εκπαιδεύει Τουρκμένους τζιχαντιστές και να τους αποστέλλει στα διάφορα πολεμικά μέτωπα ανά την υφήλιο, ενώ παράλληλα φημολογείται ότι ειδικεύεται και στη μεταφορά τζιχαντιστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη, και φυσικά και στην Ελλάδα.

Ο σημερινός αρχηγός της SADAT είναι ο απόστρατος ταξίαρχος Adnan Tanri Verdi, φίλος και πρώην σύμβουλος του Ερντογάν, και ένας από τους 23 Τούρκους αξιωματικούς που την ίδρυσαν το 2012. Το όραμά του είναι ο συντονισμός όλων των ισλαμικών κρατών με σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ισλαμικού στρατού. Ο Tanri Verdi είναι ο πατήρ του δόγματος της καταστροφής του Ισραήλ μέσω του «διαρκούς πολέμου φθοράς σε όλα τα μέτωπα», της «απελευθέρωσης» της Ιερουσαλήμ, καθώς και ο εμπνευστής του υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδος, δοθέντος ότι η SADAT ελέγχει την ΙΗΗ, που τουλάχιστον μέχρι το 2018 δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα.

Επίσης, ο Tanri Verdi είναι ο εμπνευστής της αδελφοποίησης των τουρκικών και πακιστανικών ενόπλων δυνάμεων. Είναι εντυπωσιακό ότι ο ίδιος οργάνωσε όχι μόνο τη μόνιμη συνεκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών, αλλά επιπλέον εισηγήθηκε την αδελφοποίηση και τη συνεκπαίδευση της τουρκικής και πακιστανικής αεροπορίας, καθώς και των ναυτικών τους στο Αιγαίο. Το πλέον σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Tanri Verdi είναι ο ιθύνων νους της μεταφοράς της πυρηνικής τεχνολογίας του Πακιστάν στην Τουρκία.
Αξιοπερίεργη επίσης είναι η φημολογία αναφορών μυστικών υπηρεσιών ότι στον αρχηγό της SADAT έχει ανατεθεί η αντιπροσώπευση των Panasonic, Motorola και Laxon στην Προύσα (Bursa). Το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκπαιδεύει και οργανώνει τζιχαντιστές να έχει αντιπροσωπίες μεγάλων αμερικανικών εταιριών είναι κάτι που μόνο οι Αμερικανοί και ο Ερντογάν γνωρίζουν. Αντιθέτως, επειδή όλοι είναι κουφοί και τυφλοί στην Ελλάδα, είναι απίθανο το ελληνικό πολιτικό σύστημα να γνωρίζει ή να έχει ακούσει κάτι για τα αίτια της ύπαρξης του δυσανάλογα μεγάλου αριθμού Πακιστανών μεταναστών στην Ελλάδα.

 

https://www.newsbreak.gr/apopseis/285518/mystiria-kryvei-plateia-syntagmatos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters