Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 

Ελέυθερη Ώρα 11.10.2020

Η Ελλάς αποτελεί, κατ’ επίφαση συντεταγμένο κράτος, διότι ιδίως τα τελευταία 50 χρόνια έχει αλλοτριωθεί μέχρι εσχάτων, η μεταλλαγμένη αυτή νοοτροπία εμφαίνεται ιδίως ως προς την διάβρωση απάντων των Θεσμών, εισέτι και της Δικαιοσύνης, η οποία, κατ’ ουσίαν, τείνει να καταστεί αφανής θεραπαινίδα της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας.

Το εν ισχύ Σύνταγμα παρά τις ηχηρές επιταγές των κοσμο-εξουσιαστών εν μέρει κρατάει ακόμη, την έννοια της εθνικής παραδόσεως διασώζοντας εν σπέρματι και ισχνά την δυναμική του Συνταγματικού Πατριωτισμού, εξ αυτού του λόγου αθετείται και ποδοπατείται δια πράξεων και παραλείψεων, υπό των εξωνημένων πολιτικών ταγών και πρόκειται νομοτελειακά και με γεωμετρική ακρίβεια να αναθεωρηθεί επί τω χείρω, εγκαθιδρύοντας πλέον, το ουδετερο-εθνές και ουδετερόθρησκο Κράτος, κατ’ επιταγή των «εκγόνων» (…).!!!

Παρεπόμενη πλην αυτόθροη και άμεση συνέπεια αυτής της μεταρρύθμισης θα είναι η καθολική απαγόρευση της αναρτήσεως των Ιερών εικόνων της Ορθοδοξίας μας εις το ευρύτερο Δημόσιο και η πανηγυρική αφαίρεση του Σταυρού εκ της Ελληνικής Σημαίας, με το φαιδρό επιχείρημα, ότι εφόσον το κράτος είναι ουδετερόθρησκο και ουδετεροεθνές, δέον όπως αφαιρεθεί ο Σταυρός διότι πλήττονται τα δικαιώματα των αλλοθρήσκων και των αλλοδόξων, συνιστώντας δήθεν μία μορφή προσβολής του θρησκεύματος των μειοψηφιών, εν Ελλάδι, και όζει μισαλλοδοξίας.

Άρα λοιπόν απόρροια της επιβολής του ουδετερόθρησκου και του ουδετεροεθνούς κράτους,  είναι η εθνοτική αλλοίωση, (αφενός δια της δημογραφικής αλλοίωσης και αφετέρου δια του επιδοτούμενου εποικισμού εις την πατρίδα μας, με το «αφήγημα» του πρόσφυγα) και η θρησκευτική ουδετερότητα, διότι τοιουτοτρόπως εις τα πλαίσια της επελευνούσης παγκοσμιοποιήσεως και της επιβολής της Νέας Τάξης πραγμάτων, δημιουργούνται ευχερώς οι υποδομές πλήρης αλώσεως της πατρίδας μας, η οποία θα απαρτίζεται εις την πλειονοψηφία από αλλοδαπούς οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν υπέρ των θρησκευτικών πεποιθήσεων και του έθνους τους, εις την Ελλάδα, όμως κατ’ αντιστοιχία όσοι εναπομείναντες Έλληνες, δεν θα έχουν το δικαίωμα αυτό, διότι θα διώκονται ως δήθεν ρατσιστές ή μισαλλόδοξοι.

Επομένως, υφίσταται οργανωμένο υποδόριο σχέδιο αφελληνισμού προς όλες τις κατευθύνσεις, το μέλλον γαρ εγγύς και ελλοχεύουν ιδιαίτερα ανυπέρβλητοι κίνδυνοι δια τον αναπόδραστο αφανισμό μας.

Ήδη, η φερόμενη ως αριστερά, μισεί το έθνος, επιδιώκει τον αφανισμό του Ελληνισμού, διαπαιδαγωγεί τα παιδιά εις το σχολείο να μισούν την ελληνική σημαία, την ιστορία, την παράδοση την Εκκλησία, ασκούν στυγνή πλύση εγκεφάλου, προκειμένου να διαποτίσουν τους νέους με ηττοπάθεια, ανθελληνισμό, υποταγή, ξενοδουλεία και μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Είμαστε η μόνη χώρα εις τον πλανήτη η οποία δεν τιμάει τους προγόνους της, δίδεται μάχη, από τους εγκάθετους ελληνόφωνος πολιτικούς μας, δια τον βίαιο ακρωτηριασμό με το παρελθόν, την γλώσσα, την ιστορία μας, καταβαραθρώνεται η ταυτότητα, η εθνική μας ετερότητα, καθότι μόνον δια της λήθης καθίστασθαι εκών άκων, υποτακτικός, πειθήνιος και όργανο προς την συλλογική εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων συμφερόντων.

Σήμερον η κοινωνία έχει πεισθεί προς την προπαγάνδα των ανυπόστατων και ιστορικών χρεοκοπημένων ιδεολογημάτων, όλη η κοινωνία έχει γαλουχηθεί με τα εμπρηστικά συνθήματα μίσους κατά του Ελληνισμού με αφετηρία τον διχασμό, η αριστερά θριαμβεύει εις το κράτος, εις την κουλτούρα, εις την νοοτροπία, κυριαρχεί και κυβερνά ανεξαρτήτως της κυβερνήσεως, λαμβάνοντας τα επίχειρα και τα ανταλλάγματα εισδύοντας εις όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.

Οι θιασώτες του σιδηρούν παραπετάσματος διοικούν την πατρίδα μας, η οποία τελεί υπό ομηρία 50 σχεδόν χρόνια, δίχως προοπτική ανάκαμψης ή εξουδετέρωσης αυτού του λιβανωτού, περί αταξικής κοινωνίας, τραμπουκσιμός, αλητεία, συνδικαλισμός, ντουντούκες.

Όλα τα ως άνω παρακμιακά φαινόμενα έχουν υποκαταστήσει την ιστορία μας και έχουν γίνει συνειδητά ή ασυνείδητη νοοτροπία της κοινωνίας η οποία πνέει τα λοίσθια, εγκλωβισμένη εις την επιμελώς μεθοδευμένη φαύλη περιδήνηση των αριστερών συνθημάτων, δια των οποίων προλειαίνεται το έδαφος δια την αποσύνθεση της πατρίδας μας.

Η αριστερά συνιστά το υποζύγιο της Νέας Τάξης πραγμάτων, διότι έχει ήδη κατορθώσει, να αφελληνίσει και να αποχριστιανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, άνευ αντίπαλου δέοντος.

Η αριστερά εν Ελλάδι, δηλαδή οι υποκριτές, θιασώτες του ερυθρού ολοκληρωτισμού, οι οποίοι επί τη πράξει καθίστανται απολύτως ευθυγραμμισμένοι με τις επιταγές της Ευρώπης και της καπιταλιστικής Αμειρκής,  πηδαλιουχούν την χώρα μας άνευ ουδεμίας αντιστάσεως, απολαμβάνοντες ασυλία.

Ο νόμος δια αυτούς, υποχωρεί, ο επιβληθείς και δεσπόζων υποπολιτισμός εις την Ελλάδα καθίσταται ακατάληπτος και λίαν παροιμιώδης, διότι εάν δεν είσαι αριστερός διώκεσαι απηνώς, η αριστερά αποτελεί εξ ορισμού και δογματικά την σύγχρονη αυτοκρατορία εις την Ελλάδα υπό την ανοχή μίας ενοχικής, ψοφοδεούς, ανύπαρκτης δήθεν κεντροδεξιάς.

Ως γνωστό ο συμμοριτοπόλεμος ουδέποτε εξέλιψε, δεδομένου ότι ο εθνικός στρατός νίκησε  άπαξ 1946-1949, ενώ η αριστερά επί 50 χρόνια, ενδεικτικό είναι ότι τα συστημικά Μ.Μ.Ε στηρίζουν τις αριστερές αντιλήψεις ακριβώς επειδή συνιστούν μέρος των πολλαπλών υποζυγίων των μηχανισμών του συστήματος, οι οποίες γοητεύουν τις μάζες, ευνουχίζοντας και εξαπατώντας τες ανυπερθέτως προς ορισμένη κατεύθυνση.

Ζούμε ανίερες καταστάσεις, η ανθρώπινη ζωή, παρά το κεκτημένο του Δυτικού  Πολιτισμού την κατοχύρωση προς τα Συντάγματα, η ανθρωποβόρος τυχοδιωκτική αριστερά, κατ’ εντολήν των ελληνοφώνων ιθυνόντων των, σέβεται τον ανθρώπινο πόνο μόνον αν προέρχεται από αριστερό ή αλλοδαπό.

Η μεροληπτική αυτή στάση της υποδηλώνει τον φασίζοντα χαρακτήρα της αλλά και την ξενόδουλο δράση της, διότι ενεργεί πρωτίστως προς εξαπάτηση των μαζών, η πλάνη και σφετερισμός των καθίσταται το βασικό.

Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα εξουδετερώνει κάθε ψήγμα αντικειμενικότητας και αληθείας προς πάσα κατεύθυνση μακράν, ουδείς εκ της αριστεράς μίλησε για την στυγνή δολοφονία των δύο παιδιών εις το Ηράκλειο του 2013, ουδείς άναψε ένα κεράκι ή συμπαραστάθηκε στην τραγική φιγούρων της μητέρας εκάτερου εξ αυτών, με την αιτιολογία ότι δεν ήταν αριστεροί, το ίδιο συγκλονιστικό συνέβη, για τα θύματα της τραπέζης της «μαρφίν», το ίδιο συμβαίνει με την μεροληπτική μεταχείριση των αριστερών από την κρατική εξουσία, εις τον οποίο έχουν εξ ολοκλήρου εμφιλοχωρήσει.

Η ίδια μεροληπτική τακτική, εις τα καθ’ ημάς, διαρκούσης της επιδημίας, οι εκκλησίες κλειστές το Πάσχα του 2020, όπως η κομμουνιστική πρωτομαγιά εορτάσθηκε κανονικά, το ίδιο συμβαίνει και με την δήθεν «πολύκροτη» δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου παντελώς αντιθεσμικά, διαρκούσης της δίκης, παρενέβαιναν προκειμένου να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς η νοοτροπία της ντουντούκας και του συνδικαλισμού, έχει ευτελίσει κάθε έννοια θεσμού και έχει κιβδηλοποιήσει το παραμικρό ψήγμα αξιών, σε μία παρηκμασμένη, ψευτομαρξιστική απατεώνων «με δεξιές τσέπες» οι οποίοι μονολιθικά, ομνύουν πίστη υπέρ του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Ως εκ τούτου λοιπόν, η αριστερά συγκεντρώθηκε δήθεν έξω από το εφετείο υποκριτικά, η κυβέρνηση όμως δεν έκανε μνεία περί του ιού της πανδημίας, άρα δύο μέτρα και δύο σταθμά, πλην όμως υπερθεμάτισε δια την κατάργηση των παρελάσεων αυτών καθ’ αυτών, γεγονότα τα οποία δημιουργούν, εύλογες απορίες δια την προστασίας μας από τον ιό, συγχρόνως απαγορεύει τις συναθροίσεις των Ελλήνων και επιτρέπει των αλλοδαπών κατά τρόπο ανισότιμο και ρατσιστικό.

Συνελόντι ειπείν, για ποια δημοκρατία, για ποια Ελλάδα, ομιλούμε όπου η αριστερά μισεί την Ελλάδα, στηρίζει τους αποκλειστικά τους μετανάστες, πολεμώντας στην κυριολεξία τον Έλληνα, μία Ελλάδα η οποία έχει μετατραπεί στο τελευταίο προπύργιο του αιμοσταγούς Κομμουνισμού και των παραφυάδων του, ποιος καταδίκασε την «17η Νοέμβρη» ποιος μίλησε για την ολοκληρωτικής της ιδεολογία, η αριστερά επιθυμεί να θέσει σε γύψο την πολυφωνία.

Τετέλεσθαι. 


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters