Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΛΥΣΗ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το αδιέξοδο της Πατρίδος μας είναι ορατό και μπορεί να αποτραπεί μόνον αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η ανωτέρα έκκληση που πηγάζει από την μακραίωνη ιστορία και τα μεγάλα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής. Όταν η Πατρίδα σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού νεοταξισμού από όλους τους δρόμους και ανάξιοι ταγοί, ξεκομμένοι από τον Ελληνισμό μας, ονομάζουν με περίσσιο θράσος και υποκρισία το σφαγείο ανάσα σωτηρίας, τότε η λύση εναπόκειται αποκλειστικά στον Πατριωτισμό των Ελλήνων πέρα από στημένους «νόμους».

Πάψε ελληνικέ λαέ αγαπημένε και χιλιοπροδομένε να προσμένεις από πολιτικάντικα χείλη αλαλάζοντα την ωδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης να σε οδηγήσουν στην ξηρά αυτοί που σε οδήγησαν σκόπιμα και εκ σχεδίου στη ξέρα. Μην περιμένεις να σε οδηγήσουν στην επιβίωση δούλοι και περιούσια αφεντικά που σε θέλουν ημιθανή για να σου αφαιρέσουν τα κάλλη και έπειτα να σου αφαιρέσουν τελευταία την ίδια την ύπαρξή σου. Μα θα μας ξεχρεώσουν αυτοί που σωρεύουν νέα χρέη; Θα θωρακίσουν την Ελλάδα αυτοί που έχουν φέρει τους ξένους εισβολείς μέσα στην αυλή μας;

Στην περίπτωση του δεύτερου μνημονίου, που όπως λέγεται συντόμως θα ακολουθήσει και συνέχεια, και τη διαβόητη εκταμίευση του δανείου, φορτωθήκαμε 109 δις ευρώ επιπλέον με μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, εμπλοκή των ιδιωτών επενδυτών και μεγάλων των τραπεζιτών τοκογλύφων με την επίφαση ενός σχεδίου Μάρσαλ νέου τύπου. Πάρτε δηλαδή νεοταξίτες προύχοντες την βαθιά κουτάλα και καλή όρεξη. Ο δε πρωθυπουργός Παπανδρέου μας μίλησε για βιωσιμότητα του ελλείμματος και ανάπτυξη. Ναι, εξασφαλίστηκε η εκπόρνευση της Ελλάδος για άλλα 30 χρόνια με μηδενική παραγωγή και πληρωμή φόρου υποτέλειας στους δανειστές.

Κανένας ελληνικός πόρος δεν πρόκειται να καταλήξει στο ελληνικό ταμείο. Μονάχα ο μόχθος και το αίμα του Έλληνα πρόκειται να σμίξουν μεταξύ τους για να σβήσει ο εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας που λέγεται ελληνική αναγέννηση. Ήρθε στη χώρα μας η υπουργός των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον και μας είπε πως δοκιμάζουνε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες αν έχουν πραγματική θέληση για «επίλυση» των προβλημάτων. Και μας είπε για συναίνεση και σκύψιμο της κεφαλής ακόμα κι από τον λαό μας αφού έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για να «σωθούμε». Και είπε πως θα έρθουν επενδύσεις φτάνει να βοηθήσουμε τις μεθοδεύσεις τους στα Βαλκάνια και να κάνουμε καλή κοινωνία με τον Τούρκο με φόντο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ελληνικό.

Να δώσουμε διαπιστευτήρια καλού προσκυνητή μας ζητούνε αδέλφια. Στον Τούρκο που τον λένε καλό συνέταιρο στα ανόσια έργα του διεθνιστικού νεοταξισμού της υπερδύναμης που θα παραμείνει υπερδύναμη όσο εξυπηρετεί περιούσιες ανάγκες. Να παραδώσουμε γη, ύδωρ και ταυτότητες στα κοράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης  θέλουν. Μας το είπε και η Διεθνής Ομάδα κρίσεων των Σόρος, Ανάν και λοιπών ζητώντας να ξαρματώσουμε τα νησιά μας και να μειώσουμε χωρικά ύδατα ένεκα της διεθνούς ναυσιπλοΐας με αμφίβολες τουρκικές υποχωρήσεις και δωρεές ανούσιες ωστόσο στα δώδεκα μίλια, όταν το δικαίωμα ανταλλάσσεται με οπισθοχώρηση.

Το πωλητήριο στο μεταξύ που έχουν φορτώσει στους ώμους του Ελληνισμού μας συνεχίζεται αδιάκοπα. Μέσω του ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άρπαγες να παραλάβουν περιφερειακά αεροδρόμια, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, μεταλλευτικά δικαιώματα, μικρούς λιμένες και μαρίνες, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καζίνο. Παράλληλα η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων όχι για να αυξήσει το τζίρο και να δώσει θέσεις εργασίας σε Έλληνες αλλά για να αφαιμάξει τον Έλληνα επαγγελματία δίνοντας την αγορά για μια ακόμη φορά στις πολυεθνικές προς κερδοσκοπία.

Στο μεταξύ οι «σύμμαχοι» με καυτά … δάκρυα χαράς μέσα από τις εταιρίες εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας βυθίζουν τη χώρα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας. Προφανώς με απεριόριστο τερματισμό.

Και οι άλλοι σύμμαχοι των ελληνόφωνων και γραικύλων ηγετίσκων, οι λαθρομετανάστες, ως συμπληρωματικός προς τους τοκογλύφους στρατός κατοχής, βυθίζουν την Ελλάδα σε όλεθρο εγκλήματος. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιάς στο χάνι Δελβινακίου εντοπίστηκε νέο φορτίο ναρκωτικών αποτελούμενο από 58 κιλά κάνναβης. Και την ίδια στιγμή 4 από τους υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές Μαροκινούς του μεγάρου Υπατίας συνελήφθησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών διότι οι βαλίτσες τους είχαν μέσα κλοπιμαία. Και στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ένα τεράστιο φορτίο από ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες για καλάσνικοφ.

Πάντως ο ΣΕΒ και οι ενταύθα τραπεζίτες μας έδειξαν πως εννοούν την ανάπτυξη της Ελλάδος με την πρόταση που κατέθεσαν στην κυβέρνηση. Ζητούν πιο σκληρά μέτρα λιτότητας. Μίλησαν για την ανάγκη υψηλής παραγωγικότητας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των αγαθών και υπηρεσιών που παράγει η χώρα, για την ανάγκη αυξημένης εγχώριας αποταμίευσης και την εισροή ξένων κεφαλαίων. Θέτουν ως μέσο επίτευξης του στόχου τους την μείωση του επιχειρηματικού κόστους. Αλλά όταν υπάρχει ασφυξία εγχώριας παραγωγής, αυτό επιτυγχάνεται με τα φτηνά μεροκάματα κυρίως λαθραίων και τη μείωση ελληνικών θέσεων εργασίας.

Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να συναινέσει στην εκπόρνευση από τους προαγωγούς ξένων συμφερόντων. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς χρειάζεται Έλληνες εργάτες στην παραγωγή και Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα. Για αδέσμευτο λαό και ισχυρή Πατρίδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters