Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Είναι πολύ σπουδαία υπόθεση η Ελευθερία. Η απόσταση που χωρίζει αυτήν από την επίπλαστη ελευθερία και την ελευθεριότητα είναι μεγάλη παρά τις εξισωτικές προσπάθειες που καταβάλλει το νεοταξικό καθεστώς. Τουλάχιστον αυτό επιδίωξαν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες να περάσουν στον λαό μας όταν του έδωσαν το δικαίωμα της ψήφου αντί πινακίου παροχών, διορισμών και λοιπών μικροσυμφερόντων. Και όταν ακόμη τον έπεισαν πως είναι ενημερωμένος πολίτης από έμμισθα καθεστωτικά παπαγαλάκια για να του γυρέψουν τώρα να παραδώσει ελληνική κοινωνία και πατρίδα νικημένος από νεοταξικές Αγορές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες. 

Αλλά ελευθερία σημαίνει αναμφισβήτητα να είσαι σε θέση να βαστάς τον εχθρό της Πατρίδος εκτός συνόρων, όπως και το να είσαι σε θέση να τον πετάξεις έξω αν αυτός καταφέρει να μπει στα σπλάχνα του Έθνους σου. Ελευθερία σημαίνει να είσαι σε θέση να τα βάλεις όχι μόνο με τον εξωτερικό εχθρό, αλλά και με τον εσωτερικό συνεργάτη του και να είσαι απείρως σκληρότερος με τον ντόπιο ολετήρα. Και όσο πιο κοντινός σου είναι ο προδότης, τόσο πιο σκληρή τιμωρία να του επιβάλεις. Ελευθερία σημαίνει να είσαι κυρίαρχος της Πατρίδος σου και οι ηγέτες σου να είναι ελληνόφωνοι, ελληνόγλωσοι, ελληνοαίματοι και ελληνόψυχοι αντάμα.

Ελευθερία σημαίνει ακόμη να μπορείς να συλλογιέσαι ελεύθερα και να διατυπώνεις εξίσου ελεύθερα τη γνώμη σου δίχως να προσκυνάς ελιτισμούς, νομικά τερατουργήματα που συνιστούν αδικήματα γνώμης και αντιρατσιστικές ισότητες της πλάκας. Νεοπλασματικά κατασκευάσματα ενός ψεύτικου νομικού πολιτισμού που νομιμοποιούν τον λόγο του βολικού πολιτικού αστέρα με τα συστημικά παράσημα και τους εξίσου συστημικούς προβολείς, τον εραστή περιούσιων και πολυπολιτισμικών κοινωνιών και τον λαθρομετανάστη, καλό ή κακό δεν έχει σημασία, που σου τον φέρανε χωρίς να σε ρωτήσουν για να σου κονιορτοποιήσει σύνορα, δουλειές και μεροκάματα.

Ελευθερία όμως στην πραγματικότητα σημαίνει να επιλέγεις με τα δικά σου πατριωτικά και λαϊκά κριτήρια τους εξουσιαστές σου και να βαστάς την εθνοφυλετική καθαρότητα. Να αποδίδεις  την Πατρίδα σου, την κοινωνία και την εργασία σου μόνο σε Έλληνες ξεσχίζοντας ανήθικους νόμους.

Ελευθερία σημαίνει να συνειδητοποιείς βαθιά ότι πρέπει να φανείς αντάξιος της θυσίας των προγόνων σου και να μην ξεπουλάς το Αίμα με το μελάνι. Ελευθερία σημαίνει να μην ντρέπεσαι για την καταγραφή του Ελληνισμού ως ανώτερη ράτσα που έχει δημιουργήσει πολιτισμό τρανό και έχει εξανθρωπίσει την Οικουμένη, ενώ έχει αφήσει λαμπρή ιστορία σωστού κοσμοκράτορα με Πίστη σε Θεό και σεβασμό σε λαούς. Ελευθερία σημαίνει να βαδίζεις με αξιοπρέπεια στον διεθνή περίγυρο και κοινωνική δικαιοσύνη ανάμεσα στη φυλή σου, ώστε να γίνεσαι Δύναμη αποδεκτή και λαός ενωμένος δίχως περιττές και επικίνδυνες διακρίσεις.

Για να έχεις βαθιά και ειλικρινή ελευθερία πρέπει να διαρρήξεις τα διαχωριστικά τείχη κοινωνικών τάξεων και πίστεων πολιτικών. Για να είσαι απερίσπαστος στο έργο της προάσπισης της ελευθερίας σου πρέπει να είσαι σε θέση να συνεργαστείς με τον διπλανό σου και να ταιριάξεις την δική σου εργασία με τη δική του ισότιμα. Να ταιριάξεις τον επιχειρηματία με τον γραφιά και τον εργάτη, με το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος να είναι ο αντικειμενικός Πατέρας και προστάτης όλων των Ελλήνων.

Και η Πίστη σου να αποδίδεται μονάχα σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Και την διαχείριση της Ελλάδος να την βαστούν στα χέρια τους οι πλέον Άριστοι Πολίτες. Όλοι μαζί, μια μαζική και ελληνική γροθιά να μάχονται για την Ελευθερία των ίδιων αυτών Ιερών Αξιών. Γιατί ένα ξύλο μοναχό του εύκολα σπάζει και σκλαβώνει την ύπαρξή του. Πολλά ξύλα μαζί δεν λυγίζουν και δεν σκλαβώνονται, φτάνει να είναι ομοούσιες και συμπαγείς μάζες. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους πολίτες και έτσι θα φτιάξουμε αληθινά λεύτερες ελληνικές κοινωνίες.

Ελεύθερος Έλληνας είναι εκείνος που αναγεννιέται ακόμη και από την τέφρα του μετατρέποντας την φυσιολογική παρακμή σε νέα εκκίνηση και ακμή. Να ξέρει να αγωνίζεται αλλά και να οργίζεται. Και όταν κακοί ταγοί γυρεύουν να τον σκλαβώσουν, τότε να εμπνέει τον φόβο της Νέμεσης στους δωσίλογους.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι ελληνόφωνοι πωλητές του λαού μας στα νεοταξικά παζάρια και ανοίγουν με την εργασία των αγαπημένων τους λαθρομεταναστών τα λαγούμια που οδηγούν από τον Ιλισό και την Βουλή από κάτω κατευθείαν στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να φυγαδευτούν στη μεγάλη αντάρα http://www.youtube.com/watch?v=qIzemVtvAQ4&feature=player_embedded. Και οι άλλοι, οι μαρξιστές προστάτες αυτών των λαθρομεταναστών και χρυσοπληρωμένοι το ίδιο από τον καπιταλιστικό νεοταξικό εχθρό διαδηλώνουν υπέρ του αντιρατσισμού πετροβολώντας Έλληνες.

Ελευθερία λοιπόν είναι να πετάξουμε έξω από την Ελλάδα όλους αυτούς τους τύραννους και να πολεμήσουμε με τον Εθνικοκοινωνισμό για μια Μεγάλη Ελλάδα που θα στηρίζεται σε χέρια και μυαλά μονάχα ελληνικά http://www.youtube.com/watch?v=4Wz0gFQYIW4&feature=youtu.be.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters