Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ!

Τρέμουν λέει οι πολιτικάντηδες την μήνη του λαού. Τρέμουν ακόμη μια Στρατιωτική Επανάσταση. Έτσι λένε φυλλάδες, ταγοί και πράκτορες εντός και εκτός συνόρων. Βέβαια ο συγκεκριμένος φόβος είναι ίδιον κάθε ατόμου και ομάδος που σκοπεύουν να ατιμάσουν έναν τόπο, έναν λαό, μια οικογένεια. Απολύτως φυσιολογικός λοιπόν είναι ο αναφερόμενος τρόμος αφού βιώνουμε μια ατίμωση κατά συρροή από το υφιστάμενο πολιτικό καθεστώς.

Όμως πρέπει να σκεφτούμε ότι οι εξουσιαστές και οι αντιεξουσιαστές του ντόπιου νεοταξισμού έχουν πολλούς λόγους να βαστούν το λαό δέσμιο φοβικών συνδρόμων. Είναι ο εκβιασμός λόγου χάρη για τον πειθαναγκασμό του λαού μας στην απόλυτη ανέχεια και ανασφάλεια που έρχονται με νέα μνημόνια και φορολογικά μέτρα την ώρα που ο Τούρκος ακονίζει το ξίφος του και οι «σύμμαχοι» ζητούν μερίδιο σε γεωπολιτική επιρροή και γαιάνθρακες. Είναι τα σκληρά κατασταλτικά μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν με τη συμμετοχή ξένων δυνάμεων και κατασταλτικών μηχανισμών. Είναι η «χαμένη» πλην ανύπαρκτη αξιοπιστία των πολιτικάντηδων και οι δημοκρατικές τάχα ευαισθησίες που ζητούν από το λαό μας όταν οι συγκεκριμένες «ευαισθησίες» απειλούν την αλλοίωση του αισθήματος της ελληνικότητος και της εθνικής υπερηφάνειας.

Θα έλεγα λοιπόν ότι καλά κάνουν και φοβούνται οι συστημικοί αφού όπως πολύ καλά λέει ένα από τα ρητά της Φυλής μας ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει. Η δε ελληνική πατρίδα σαφώς και δεν πωλείται γιατί φρουρείται από Έλληνες και Ελληνίδες που γνωρίζουν πολύ καλά την προέλευσή τους από τρανή γενιά που έχει ακτινοβολήσει το πολιτισμικό φως που καταυγάζει ολάκερη την οικουμένη. Φρουρείται από Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν μάθει να εξουσιάζουν την λευτεριά τους και να διαχειρίζονται την πατρίδα τους δίχως πάτρωνες και αφεντικά ξένα.

Και ο Ελληνικός Στρατός είναι ταγμένος στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Σημαίας. Ακόμη και τη στιγμή του στρατιωτικού όρκου στο σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, στη θέση του συντάγματος ορθώνεται το συμφέρον του Έθνους και στη θέση των νόμων του κράτους ανεμίζει με τη θεσπέσια θωριά της η γαλανόλευκη. Αυτή η μυσταγωγία είναι που δίνει σχήμα στην ιερή αποστολή του Έλληνα Στρατιώτη από το βάθος των αιώνων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αποστολή του Εθνικού Στρατού βρίσκεται στα σίγουρα χέρια των παιδιών του λαού μας και αυτόν θα υπηρετήσουν. Κανέναν πολιτικό κηφήνα και καμία νεοταξική τρόικα.

Αυτή την στιγμή είναι απολύτως σαφές ότι υφίσταται μια αναντιστοιχία χαρακτήρα και ενεργειών ανάμεσα στους γραικύλους πολιτικάντηδες και τον ελληνικό λαό. Αναντιστοιχία που έχει γνωρίσματα καθεστωτικά και δομικά. Οι εξουσιαστές της χώρας μας στηρίζουν την παρουσία τους στην ψευδολογία και την ανακύκλωση διλημμάτων υπηρετώντας με συνέπεια την παγκόσμια διακυβέρνηση που τους έχει πέμψει με την προπαγάνδα της στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας. Ο ελληνικός λαός υπηρετεί την Ελλάδα με το βλέμμα καθαρό και την συνείδηση ελαφριά, με την προσφορά της εργασίας και του Αίματος ταγμένα στην άφθαρτη Αλήθεια του Έθνους μας που συντηρεί τον Ελληνισμό στα δικά του πόδια.

Οι πολιτικοί του Συστήματος δεν είναι εξουσιαστές αλλά εξουσιαζόμενοι και δεν ασκούν πολιτική διοίκηση αλλά πολιτική διαχείριση των ζητημάτων της πατρίδος. Δεν διαθέτουν δική τους βούληση παρά μόνο στο μέτρο που αυτή αφορά την μεγέθυνση των περιουσιακών τους στοιχείων. Μεταφέρουν εντολές υποταγής των Ελλήνων προκειμένου να μας οδηγήσουν μέσω της απορρίψεως του εθνικού κράτους στην παραδοχή της κηδεμονίας των ξένων εντολοδόχων. Οι Έλληνες όμως υπηρετούν μόνον ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Δεν επιθυμούν εξουσιαστές απλούς και εξουσιαζόμενους αλλά Ηγέτες αδέσμευτους και αυτόφωτους που έχουν βαθιά και απαράγραπτα ποτισμένα Αίμα και Ψυχή με έναν καθαρό και αμόλυντο ελληνισμό. Η μεγέθυνση που υπηρετεί ο λαός μας είναι αυτή της πατρίδος και της κοινωνικής συνοχής και οι εντολές που λαμβάνει δίνονται από τις προγονικές επιταγές και την εθνική του συνείδηση.

Η διαδρομή που ακολουθούν οι πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος καταλήγει σε σκοτεινούς θαλάμους και ανήλιες λέσχες που κατοικούν άνθρωποι που έχουν καταργήσει τις έννοιες του δικαίου, του ανθρωπισμού και του πατριωτισμού. Επιθυμία αυτών είναι η επικράτηση των περιούσιων αμαρτημάτων επάνω σε μια αποδεκατισμένη και απεθνικοποιημένη αγέλη. Οι ενταύθα πολιτικάντηδες έχοντας παραδώσει ακόμη και το ρόλο του αρμοστή ασκούν τα καθήκοντα νεοταξικού χωροφύλακα. Οι Έλληνες όμως πολεμούμε στο Φως υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και Οικογενείας. Μαχόμαστε με όπλα μας την Αρετή, την Τόλμη, την Δικαιοσύνη και την Πίστη στο Θεό και τον Έλληνα Άνθρωπο. Επιθυμία μας είναι η επικράτηση μιας Μεγάλης Ελλάδος σε μια ελεύθερη ανθρωπότητα.

Θα πάρουμε φόρα λοιπόν και θα φτιάξουμε την Μεγάλη Ελλάδα του Φωτός διαλύοντας τα σκοτάδια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μια και καλή http://www.youtube.com/watch?v=hI-RnKCjYk4&feature=share. Και στη θέση του θα αναγείρουμε το αληθινά ελληνικό καθεστώς του Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters