Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Η Πατρίδα μας σήμερα έχει μπει σε μια εξευτελιστική διαδικασία διατίμησης από ευτελείς ανθρώπους με εθνική συνείδηση και ηθική αξία ευρισκόμενα στο απόλυτο μηδέν. Πραματευτάδες του καιρού που εμπορεύονται ιστορία, εδάφη και ανθρώπινες ψυχές του Ελληνικού Έθνους στοιβάζοντάς τα επάνω στη ζυγαριά του αίσχους που πασχίζει να ευτελίσει την αξία του Ελληνικού Αίματος εμπρός στην απάνθρωπη και ακόρεστη δίψα των διεθνιστικών αφεντικών τους και των ιδίων για χρυσό και εξουσία. Άλλωστε η δανεική ελληνική φωνή δεν αγοράζει ούτε εθνική συνείδηση ούτε εθνική καταγωγή που χαρίζει μονάχα ελληνική γέννα με Θεϊκή ευλογία σπάνια.

Είναι όμως και κάτι ακόμα σπουδαιότερο που διακυβεύεται στις δραματικές στιγμές που ζούμε. Μαζί με την ουσιαστική διπλή ξενοκρατία εξουσιαστών και «συμμάχων» που βιώνουμε, μας ζητείται με τρόπο εξόχως προσβλητικό να δώσουμε τον πολυτιμότερο χρυσό του κόσμου μαζί με το χρυσάφι που μας προίκισε η φύση μας. Μας ζητείται να παραδώσουμε γη και ύδωρ, πατρίδα και ελευθερία προκειμένου να περισώσουμε τάχα αξιοπρέπεια και να μην σπαταλήσουμε άδικο αίμα μαζί με χρήμα. Μας ζητούν λοιπόν οι προσωρινοί νεοταξίτες αφέντες με τα γαμψά τοκογλυφικά νύχια να δώσουμε χρυσό αντί για αίμα. Να φτωχύνουμε για να αποδεσμευτούμε από βάρη εμείς και τα παιδιά μας.

Αμελούν όμως όλοι αυτοί οι επιδρομείς, εκείνοι που πατάνε γη ελληνική και διαβουλεύονται σε Βουλή Ελληνική και οι άλλοι που έρχονται από γη βαρβάρων και λένε στις φυλλάδες τους πως οι Έλληνες πουλάνε Ελλάδα κοψοχρονιά, πως για τον Έλληνα επάνω από όλο το χρυσάφι του κόσμου είναι η Πατρίδα. Γιατί πολύ απλά απάντων τιμιοτέρα εστίν η Πατρίς.

Αλλά το χρυσάφι της Πατρίδος μας το ίδιο δεν σηκώνεται από της ελληνικής γη τον κόρφο γιατί είναι απείρως βαρύτερο του συνηθισμένου αφού είναι καμωμένο μια μάζα ανακατωμένο με αίμα ελληνικό. Η Γη η Ελληνική είναι για εμάς και περιουσία και σπίτι και κάστρο μαζί. Εκεί μέσα πηγάζει και αναβλύζει η ελληνική ιστορία  και η ελληνική ψυχή μας που στα καθαρά εθνοφυλετικά της νάματα ξαποσταίνει, αναβαπτίζεται και εφορμά αναγεννημένη κάθε φορά δίχως να υπολογίζει κόπους και θυσίες.
                                                                                                                       
Η Ελληνική Φυλή είναι μαθημένη να δαπανάει μεγάλο φόρο Αίματος προκειμένου να διαφυλάξει τον Χρυσό της. Να διαφυλάττει προγονικές παρακαταθήκες και περιουσία, να βαστάει οικογένεια και οικείες ελληνικές και αμόλυντες από βαρβάρου βουλιμία και κάστρα αιματοποτισμένα μα λεύτερα που δεν παραδίδονται για κανένα λόγο και ξένα δανεικά μεγαλεία. Αλλά και ο χρυσός ο ίδιος και ο πλούτος της ελληνικής φύσης ολάκερος για τον Έλληνα δεν είναι κούφιος αυτοσκοπός και σαγήνη εφήμερη και στείρα υλιστική αλλά τμήμα του όλου ελληνισμού μας και μέσον για τη βελτίωση έντιμου ελληνικού βίου και μεγάλης πατρίδας ελληνικής και κοσμοκρατόρισσας.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν ζει μικρή πλην έντιμη όπως την μάθανε χρόνια τώρα να επιβιώνει απλά και μονότονα αγύρτες πολιτικάντηδες και πιστωτές των βασιλέων. Ζει μονάχα Μεγάλη και Δίκαια Ελλάδα. Ελλάδα που δεν παραχωρεί τίποτα και ανακτά τα πάντα από όσα της κλέψανε ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Ο Μέγας της Σπάρτης Βασιλεύς Λεωνίδας και ο άλλος σύγχρονος Λεωνίδας, ο Βασιλεύς του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν υποκύψανε ούτε σε ψοφοδεή ραγιάδικη ζωή ούτε σε θολές χρυσοφόρες ψευτοεξουσίες ούτε σε εκβιασμούς αλλά τιμήσανε Αίμα Ελληνικό και μας δώσανε σήμερα το δικαίωμα να αγωνιστούμε ως Έλληνες πάλι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Δεν θα υποκύψουμε λοιπόν εμείς σήμερα μπροστά σε άθλιους ελληνόφωνους κομιστές εκβιασμών εχθρών προαιώνιων ούτε θα επιτρέψουμε να μπει στα ελληνικά τείχη ξένος δούρειος ίππος και να στραφεί αδελφός ενάντια σε αδελφό. Δεν μπορούν ανάξιοι και προδότες ταγοί να μας μιλούν για επικείμενες παύσεις πληρωμών και για περικοπές συντάξεων ποτισμένων με αίμα και δάκρυ. Άνθρωποι που αφήνουν την μιαρή τουρκική σημαία να πλανάται επάνω από τα κεφάλια μας και τους χάρτες των νησιών μας όταν υποθηκεύουν τις ζωές μας και τις ξεπουλούν στα σκλαβοπάζαρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όταν ακόμη δεν πάνε σε εκλογές γιατί φοβούνται την γνώμη όρθιων Ελλήνων και δεν θέλουν δημοψήφισμα σαν να μην υπάρχει τάχα μείζων εθνικός λόγος, ενώ προσπαθούν να ποδηγετήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις και στέλνουν τον ελληνικό στρατό να πραγματοποιήσει μαζί με τον αμερικανικό άσκηση εσωτερικής καταστολής.

Το Ελληνικό Αίμα δεν εξαγοράζεται από τον ξένο και αιματοκυλισμένο χρυσό των σύγχρονων Μήδων. Ο αμύθητος χρυσός της Ελληνικής Πατρίδος και της Ελληνικής Γης που τώρα βεβηλώνονται θα επανέλθουν σε χέρια ελληνικά μεγαλύτερες και υγιέστερες από πρώτα με τις ενέργειες μιας επαναστατικής Εθνικοκοινωνικής εξουσίας απόλυτα λαϊκής και φυλετικής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.