Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! (ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ)


Αποπειρώμενος κανείς να αποτιμήσει εν συντομία και σταχυολογικώς τα κυριότερα σημεία-συμπεράσματα της χθεσινής θλιβεράς εκλογικής αναμετρήσεως, αναζητεί ψήγματα φρούδας ελπίδας σ’ έναν λαό, ο οποίος διανέμοντας αφειδώς απογοητεύσεις έχει προαποφασίσει την μοίρα του στη δυστοπία μιάς ψεύτικης, σαθράς και εθνοκτόνας δημιοκρατίας, η οποία του κατατρώγει αργά πλήν ομως σταθερά τις σάρκες του, καθιστώντας τον μία άμορφη ευνουχισμένη μάζα υπηρετών της εγχώριας ελιτοκρατίας.

Μετά από ανηλεείς εγκλεισμούς 2 ετών, σφράγισμα εκκλησιών, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, διώξεις σε βάρος πολιτών, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, υπερφορολογήσεις βασικών αγαθών, δυσβάσταχτη ακρίβεια, δυστύχημα στα Τέμπη, αποκλεισμούς κομμάτων και μιά σειρά απροσμετρήτων αντιλαϊκών μεθοδεύσεων, η παντοδυναμία του κόμματος των μασωνικών στοών και των ξένων κεφαλαιοκρατών, της αφορισμένης Νέας Δημοκρατίας, υφάρπαξε την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν λευκή επιταγή προς εγκαθίδρυση ενός στυγνού ολοκληρωτικού καθεστώτος. Τα σταλινικά ποσοστά της ήχησαν τις σάλπιγγες μιάς φρικτής και αφάνταστα σκληρής περιόδου για το Έθνος μας, μιάς γαλάζιας Σοβιετικής Ένωσης της οποίας η απολυταρχική άσκηση εξουσίας θα επισκιάζει εκείνη των νεοκομμουνιστών της Βορείου Κορέας. Ο λαός μας προσεδέθη απόλυτα στο άρμα των επιδομάτων, των ρουσφετιών, της διαφθοράς και των συμφερόντων και γι’ αυτό προσέτρεξε στο κόμμα που διαμόρφωσε την πεποίθηση ότι θα του προσφέρε τις περισσότερες παροχές, τις καλύτερες εξυπηρετήσεις και τα ικανοποιητικότερα βολέματα. Ένας λαός γηρασμένος με παλαιοκομματικές αγκυλώσεις που δεν δίνει δεκάρα στη συντριπτική του πλειοψηφία για το ξεπούλημα του Αιγαίου που ετοιμάζεται μαζί με τους Τούρκους, τον ισλαμικό εποικισμό, ο ο οποίος απειλεί την ίδια μας την φυλετική ύπαρξη, την κοινωνική μετάλλαξη με νέα πρότυπα κιναιδισμού και ανωμαλίας, τα οποία θα διαφθείρουν την ταυτότητα των παιδιών μας και της φυσιολογικής οικογένειας, και την τεχνοφεουδαρχική ψηφιακή δικατορία, η οποία θα συρρικνώσει τις ανθρώπινες ελευθερίες και θα οδηγήσει στην μετάτροπή μας σ’ ένα ετεροκατευθυνόμενο νωθρό συνοθύλευμα άβουλων όντων, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς πολιτισμική ιδιοπροσωπία και χωρίς πνευματική αποστολή.

Στα ελάχιστα απαριθμούμενα θετικά, η διάλυση, συντριβή και εξαφάνιση της Αριστεράς με την απόλυτη εκμηδένισή της, η οποία κατεδάφισε συθέμελα πλέον το φόβητρο της επανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα, δημιουργώντας ένιες προϋποθέσεις για την αποδέσμευση παραδοσιακών κοινωνικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν πλανηθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από τεχνητά δικομματικά δίπολα. Η διαρκώς αυξανόμενη αποχή μπορεί να ερμηνευθεί ως μία φανερή εναντίωση ενός σημαντικού μεριδίου της κοινωνίας απέναντι στο κατεστημένο του διεθνισμού, αλλά παράλληλα ευνοεί, ανατροφοδοτεί και ανακυκλώνει την υπάρχουσα πολιτική τάξη, καταλείποντας στα δεσμευμένα από συμφέροντα τμήματα του πληθυσμού να άγουν το Έθνος προς το θάνατο. Συγχρόνως, νεοσυντηρητικές μεταρρυθμιστοφιλελεύθερες επιλογές, οι οποίες ως ιούσες εξ Εσπερίας δεν συμβαδίζουν καθόλου με την ταυτότητα και το ένσαρκο πρόσωπο μας στην ιστορία, αποδοκιμάστηκαν κραυγαλέα, αδυνατώντας να αποτελέσουν κεντρική φιλοσοφία για το Πατριωτικό Κίνημα του αύριο που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο νεανικός κόσμος με αγνό πατριωτικό και αντισυστημικό φρόνημα που αντετέθη συνειδητά στη λαθρομετανάστευση, τα εμβόλια, τις καραντίνες, τον δικαιωματισμό των ΛΟΑΤΚΙ, την διάλυση της Εθνικής παιδείας και τον πόλεμο στην Ορθοδοξία, έχει ανησυχίες για τον αλύτρωτο Ελληνισμό, βιώνει την καταπίεση, την περιθωριοποίηση και την ζοφερή αλήθεια ότι θα είναι αργά ή γρήγορα μειοψηφία στην ίδια του την χώρα, έχει αντιληφθεί ότι ο αστικός κοινοβουλευτισμός είναι μιά απάτη, ότι τα κόμματα χρεοκόπησαν και πως οι Ιδέες μας θα εκφραστούν μέσα από Αγώνες και ανεξάρτητες δομές Αντίστασης. Οι παραγωγικές ηλικίες, εκείνες που θα διαδεχθούν τις επόμενες γενεές, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Πατρίδος, ήρθε ο καιρός να αφυπνιστούν, να κινητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν σ’ ένα πλατύ μέτωπο Εθνικής αντεπίθεσης, το οποίο δεν θα δεσμεύεται από το σύστημα.

Η Ε.Ο.Ν. είναι το τελευταίο φρούριο σ’ αυτήν την άνιση υστάτη μάχη για τον Τριαδικό Θεό και την ελληνικότητά μας, ο έσχατος προμαχώνας για όσες ψυχές Ελλήνων θέλουν να ομολογήσουν Πατρίδα και Πίστη. Είναι το αληθινό Εθνικό Κίνημα, το οποίο αντιστέκεται, συγκεντρώνοντας νέους και νέες, οι οποίες δεν εγκατέλειψαν τα όπλα, δεν λύγισαν μπροστά στις πιέσεις για συμβιβασμό, αλλά έλαβαν την απόφαση Τιμής και Αρετής για έναν Αγώνα διαρκείας, που θα ενώσει όλους τους Έλληνες κάτω από τη Σημαία του Χριστού !

 

https://www.eoneolaia.com/eon-gia-tis-ekloges-ths-21-5-h-galazia-sovietikh-enwsh-tha-ksepoulhsei-ta-panta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters