Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Του Πέτρου Ι. Νικολού, μαχόμενου Δικηγόρου Αθηνών, 

Νομική ΕΚΠΑ

Ο Πατριωτικός Χώρος είναι μιά μακρά πονεμένη ιστορία για την οποία οσάκις επιχειρεί κανείς να ξεκινήσει μιά καλοπροαίρετη συζήτηση απολήγει μετανιωμένος που τήν ήρχισε μ’ ένα βαρύ συναίσθημα απογοητεύσεως τε και αισχύνης για την δυστοπία μας, κινδυνεύοντας συνάμα να απολέσει φιλίες και δεσμούς συναγωνιστικούς ετών, επειδή ένιοι εκλαμβάνουν ως επιθετική ή ακόμα και προδοτική συμπεριφορά την προτίμηση σ’ άλλο μαγαζί αντί του σφετέρου. Είναι πράγματι ανυπόφορα θλιβερό οι ιδέες μας, οι οποίες συμπυκνώνουν, όπως είχε πεί ο Αρχηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, τα δύο άκρα, ήτοι του Εθνικισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης, να έχουν εξοριστεί στο σκοτεινό περιθώριο της πολιτικής ζωής, ανεκπροσώπευτες επί δεκαετίες, επειδή μερικοί ύψωσαν τα προσώπικά τους καπετανάτα, εγκλώβισαν μία σειρά από κόσμο σε περικεφραγμένα μαντριά, τόν πόλωσαν, τόν δίχασαν και προπαγάνδισαν την δική τους κομματική επιλογή ως όχι απλώς την κατέχουσα το μονοπώλιο της ορθότητος ή της αντισυστημικότητος, αλλά και της ιδίας της φιλοπατρίας.

Ας παραδεχτούμε με ειλικρίνεια ότι ο πολυκερματισμός δεν αποτελεί αποκλειστικό κεκτημένο του σοφά δομημένου καθεστώτος, το οποίο προβλέπει πάσα κίνηση, εξαγοράζει πρόσωπα, στήνει αναχώματα και αποκλείει αντισυνταγματικώς από την εκλογική κάθοδο σχηματισμούς, κηρύσσοντας ανοιχτό πόλεμο κατά των ιδεών μας, επειδή ανθίστανται στο ξεπούλημα του Αιγαίου, τις συνεκμεταλλεύσεις με την Τουρκία, την εξαλλαγή της κοινωνίας μέσω της ατζέντας του δικαιωματισμού, τη λαθρομετανάστευση και άπασες τις μεθοδεύσεις των μηχανισμών της παγκοσμιοποιήσεως. Η διχόνοια, η διαίρεση και η διάσπαση είναι πρωτίστως κατορθώματα, βραβεία και τρόπαια της σατανικώς εγωτικής αδυναμίας ορισμένων εμπλέων χαμερπών οπαδικών συνδρόμων να μην δέχονται την εικόνα άλλης πατριωτικής προσπαθείας, πολλώ δε μάλλον υγιούς, ευγενικής και σοβαρής πιο πάνω απ’ αυτούς και δη μέσα στη Βουλή. Ψέγουν μεθ’ ύβρεων, εμπτυσμών και αναθεματισμών τα στελέχη ή τους ψηφοφόρους των κομμάτων του συστημικού τόξου ως κομματόσκυλα, αλλά αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι η συμπερίφορά τους δεν διαφέρει σε τίποτε εκείνων που κατηγορούν, αγιοκατατάσσοντας a priori τους εν ζωή εισέτι αρχηγούς τους, τους οποίους αναγορεύουν ως Μεσσίες του Εθνικισμού και προσκυνούν αφελώς εν είδει ειδωλολατρών. Ο γηπεδισμός, η αμοραλιστική νοοτροπία της λάσπης και της χυδαιότητος και η πρωτόγονη βρεφικής υφής προσκόλληση σε σωτήρες και ηγετίσκους διέφθειραν βαθέως τις ψυχές ουκ ολίγων εθνικιστών και πατριωτών, αλλοτρίωσαν το αγώνιστικό τους φρόνημα και τούς μετέτρεψαν σε αργοσχόλους διαδικτυακούς μπράβους σκιών και φιγούρων, οι οποίες απολαμβάνουν αυτάρεσκα τη θέα του αλληλοσπαραγμού λεγεώνων συναγωνιστών για λογάριασμό τους, με αποτέλεσμα να λησμονήσουν ποιός είναι ο αληθινός εχθρός στη μάχη για την υπεράσπιση της Πατρίδος.

Τα επίπεδα θυμού, οργής και αγανακτήσεως ενίων, οι οποίοι έχουν δικαίως γκώσει από τον ζυγό της αστικής κλεπτοκρατίας, την οποία βουλόμεθα άπαντες να αποτινάξουμε, θόλωσαν τον νού τους, γέμισαν με μίσος και εμπάθεια την καρδιά τους και στην ανάγκη να τιμωρήσουν την χούντα των Μητσοτάκηδων καλούν σε μία απαράδεκτη συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά συλλήβδην. Κάποιοι πιο ευήθεις, αγνοώντας ότι όλα αυτά θα τούς συνοδεύουν, διότι scripta manent, με χυδαίο θράσος ευαγγελίζονται δημοσίως τη συμμαχία με τους κομμουνιστές, για να φύγει η χολέρα του γαλάζιου φεουδάρχη, άλλοι δε, όμως, πιο πονηροί, χωρίς να ονοματίζουν ποιόν προτείνουν, αποκλείουν το λευκό, το άκυρο, την αποχή, την ψήφο στη ΝΔ, αλλά και σ’ όλα τα εναπομείναντα μικρά πατριωτικά κόμματα, καταλείποντας εμμέσως ως μοναδική επιλογή την συνδρομή στους εαμοβούλγαρους και τους συμμορίτες. Μπροστά όχι μόνο στο πάθος της εκδικήσεως προς τη ΝΔ, αλλά προσέτι της αλαζονείας και της ζηλοφθονίας προς άλλα σχήματα, διέγραψαν με μιά μονοκονδυλιά την προδοσία των Πρεσπών, το τρίτο μνημόνιο, την υποθήκευση της δημοσίας περιουσίας, τους πλειστηριασμούς, τον πόλεμο στην Ορθοδοξία και την προαγωγή της ανωμαλίας στην παιδεία και την κοινωνία, συντασσόμενοι ευθέως και ανερυθριάστως μ’ αυτούς που απεργάζονται από την πρώτη ημέρα της προοδευτικής τους διακυβερνήσεως τη θεσμοθέτηση γάμου και υιοθεσίας τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια.

Η λειτουργιστική λογική να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εκπέσει η ΝΔ, άγει εις άτοπον, καθώς η επάνοδος του πρώτου θα εγκαινιάσει τις προϋποθέσεις για την οσονούπω και ίσως δριμυτέρα επιστροφή της δευτέρας, ανακυκλώνοντας ατέρμονα το ίδιο κατεστημένο που πλήττει ανεπανόρθωτα τα εθνικά συμφέροντα, παίζοντας κατ’ ουσίαν το άθυρμα του φαύλου κύκλου. Αντί ορισμένοι να δούν πως κάποιοι επώνυμοι ανάμεσά μας είναι έτοιμοι να δώσουν ψήφο ανοχής στη ΝΔ, επιδίδονται σε ανήθικες σπερματολογίες για ανθρώπους που παρά τα στραβά τους διεξάγουν ομολογουμένως έναν έντιμο αγώνα. Να είμαστε ξεκάθαροι : Μαύρο χιόνι να ρίξει, καμμία ψήφος δεν πρέπει να κατευθυνθεί στη ΝΔ. Αν, όμως, την 21η Μαΐου γίνει καμμιά πλάκα και καθίσουν στον θώκο της εξουσίας τα αποπαίδια του Βελουχιώτη, η Έλενα Ακρίτα και η μπασταρδεμένη Αριστερά των prides, οι περί ων ο λόγος ακόμα κι αν υποδυθούν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Ναυτικό, θα επωμιστούν το μερίδιο ευθύνης τους για την στήριξη που τούς παρέσχον. Και να είστε βέβαιοι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αρκεστεί σε απαγορεύσεις κομμάτων, αλλά θα ποινικοποιήσει ασμένως δια νόμου τις Εθνικές ιδέες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters