Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Οι περιοχές τουρκικών ασκήσεων καταλαμβάνουν μόνιμα ελληνική κυριαρχία στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη (κύκλος 1), στον Αη Στράτη (κύκλος 2), στις βραχονησίδες Μελαμπιούς και Χταπόδια (κύκλος 3). Η αρπαγή της βραχονησίδας Τζουράφα φαίνεται στον κύκλο 4, ενώ στο τετράγωνο 5 φαίνεται η αρπαγή της ελληνικής ΑΟΖ ανατολικά Ρόδου – Καστελόριζου και η αρχή της τουρκολιβυκής ΑΟΖ


Της Κύρας Αδάμ

Εκτεθειμένοι πολλαπλώς Μητσοτάκης και Δένδιας, βάζουν τις απανωτές τουρκικές προκλήσεις κάτω από το χαλί, καθώς έχουν την προσοχή τους στραμμένη στις κάλπες...


Στις 27 Μαρτίου 2022 σε συνέντευξη του ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας δήλωνε ότι, εφόσον η Τουρκία επανέλθει στην προκλητική και παραβατική συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες

Όμως η συμπεριφορά της Τουρκίας -πριν και μετά την εσπευσμένη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, πριν και μετά την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία- δεν σταμάτησε ποτέ τις προκλητικά επιθετικές και παράνομες ενέργειές της σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Τουναντίον, τις πολλαπλασιάζει επικίνδυνα (επιστρατεύοντας και νέα μέσα όπως UAV και βολές S-400), «αδειάζοντας» τον Έλληνα ΥΠΕΞ και τις δηλώσεις του και αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έτοιμη να κάνει τα στραβά μάτια στην τουρκική απόλυτη παρανομία (και όχι απλή «παραβατικότητα») και χωρίς καμία «συνέπεια» σε βάρος της Τουρκίας, προκειμένου να διατηρήσει την πλασματική και άυλη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για «ήσυχο καλοκαίρι» σε Αιγαίο και Μεσόγειο που τόσο χρειάζεται η ελληνική κυβέρνηση με τη σκέψη της στις εκλογές.

Και τούτο αποδεικνύεται από τα επίσημα, έγκυρα, ελληνικά, τουρκικά και διεθνή στοιχεία, τα οποία εντέχνως τα αποκρύπτει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει εν ζωή η παραπλανητική θεωρία της κυβέρνησης ότι μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν «μπήκαν τα θεμέλια συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας και ελληνοτουρκικών συμφωνιών».

Ορισμένα από τα στοιχεία της δριμύτερης τουρκικής συμπεριφοράς, που όλα καταλήγουν πλέον στην αρπαγή ελληνικής κυριαρχίας -χωρίς καμία συνέπεια για την Τουρκία- είναι τα ακόλουθα:

Ασκήσεις με πυρά

Από την 1η Ιανουαρίου 2022 (σ.σ.: όπως κατ’ επανάληψη έχει παρουσιάσει η «κυριακάτικη δημοκρατία») η Άγκυρα, με τσαμπουκά και την ανοχή της Αθήνας, έχει κάνει εισβολή, κατάληψη και κατοχή ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο για έναν ολόκληρο χρόνο, δεδομένου ότι εκτελεί ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε τρεις περιοχές που φαίνονται στον χάρτη 1 με κόκκινο κύκλο. Οι περιοχές τουρκικών ασκήσεων καταλαμβάνουν μόνιμα ελληνική κυριαρχία στη Λήμνο και στη Σαμοθράκη (κύκλος 1), στον Αη-Στράτη ( κύκλος 2), στις βραχονησίδες Μελαμπιούς και Χταπόδια (κύκλος 3).

Για τα στοιχεία αυτά, που αναγράφονται σε κυβερνητικά διεθνή έγγραφα, η κυβέρνηση δεν έχει ποτέ ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, διότι προφανώς δεν θέλει να εμφανίσει την απροθυμία της και την αδυναμία της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτές τις τουρκικές, επιθετικές ενέργειες για να διασφαλίσει την ελληνική κυριαρχία των νήσων και των βραχονησίδων στο Αιγαίο.

«Έκαψε» το χαρτί της προσφυγής

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει πλέον το ισχυρό χαρτί (που ποτέ δεν θέλησε να αξιοποιήσει) της ελληνικής προσφυγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά της Τουρκίας, διότι τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την άκρως αρνητική στάση της Ρωσίας. Όπως κατ’ επανάληψη έχει προειδοποιήσει η Μόσχα (μετά την αποστολή ελληνικού οπλισμού στην Ουκρανία, τη χρήση της Αλεξανδρούπολης για μεταφορά προσωπικού κι οπλικών συστημάτων προς Βορρά, μετά την ανεξέλεγκτη χρήση του FIR Αθηνών από αμερικανικά και νατοϊκά κατασκοπευτικά αεροσκάφη εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και την πρόσφατη απέλαση 12 Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα), η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στις εχθρικές χώρες, και αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες. Επιπροσθέτως, εγείρονται πλέον ερωτήματα και για τη στάση της Κίνας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, που δεν πρόκειται να κοντραριστεί με τη Ρωσία, επιλέγοντας πλέον την οδό της αποχής.

Επιπροσθέτως, το μόνιμο ελληνικό επιχείρημα του ΥΕΘΑ, ότι τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίζονται όταν αυτά παραβιάζουν την ελληνική κυριαρχία, έχει αρχίσει και εξασθενεί επικίνδυνα, διότι τα τουρκικά αεροσκάφη, είτε αναχαιτιστούν είτε όχι, αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να αποχωρίσουν από το Αιγαίο λόγω έλλειψης καυσίμων.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα τουρκικά πολεμικά πλοία, τα οποία παραβιάζουν στατικά την ελληνική κυριαρχία κατά τη συνεργασία τους με τα τουρκικά αεροσκάφη και δεν αποχωρούν λόγω έλλειψης καυσίμων. Με άλλα λόγια, τα τουρκικά πλοία «κατσικώνονται» σε μόνιμη βάση στα ελληνικά χωρικά ύδατα…

Στην περιοχή Νο 4, στη βραχονησίδα Τζουράφα (με κόκκινο κύκλο στον χάρτη), η Τουρκία καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία. Στην περιοχή αυτή η Τουρκία ανανέωσε και για τον Απρίλιο βολές πυραύλων S-400, επισημαίνοντας ότι δεν κάνει σπατάλη βλημάτων S-400, δεδομένου ότι διαθέτει αριθμό βλημάτων όσα είναι τα αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συν 20% για τυχόν αστοχίες.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν, μετά την αποστολή των ελληνικών καλάσνικοφ και ρουκετών 120 mm στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος δεσμεύτηκε σε συνεχή ροή προς την Τουρκία S-400 και ενδεχομένως S-500, σε περίπτωση κατά την οποία η Άγκυρα εμπλακεί, γενικώς, σε όποιες επιχειρήσεις.

Μολονότι η βραχονησίδα Τζουράφα είναι ελληνική, εντούτοις η Άγκυρα εξέδωσε τη διεθνή αγγελία Α 1938/22 για την περιοχή Νο 4, η οποία καταλαμβάνει την κυριαρχία της Τζουράφας, θέτοντας τη βραχονησίδα στην τουρκική επικράτεια-κυριαρχία. Με αποτέλεσμα η ελληνική ΑΟΖ, η περιοχή SAR, τα 10 ν.μ. ΕΕΧ, τα σχέδια πτήσης, το FIR Αθηνών κ.λπ., τα οποία εξαρτώνται από την ελληνική κυριαρχία, να γίνονται σκορποχώρι και να καταλήγουν στα άχρηστα.

Η μόνη αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να εκδώσει την αγγελία Α 0909/22, επισημαίνοντας ότι η περιοχή Νο 4 καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία, ωσάν η ελληνική κυριαρχία να είναι αναλώσιμο είδος και για τον λόγο αυτό η τουρκική βολή στην περιοχή είναι άκυρη.

Σε χρόνο μηδέν η Άγκυρα ακύρωσε την ελληνική αγγελία και απάντησε στην Αθήνα ότι «…η περιοχή Νο 4 κείται αυστηρά στην τουρκική επικράτεια (δηλαδή η Τζουράφα) και ότι η τουρκική βολή θα εκτελεστεί κανονικά…».

Δηλαδή, πρόκειται για αρπαγή ελληνικής κυριαρχίας χωρίς καμιά συνέπεια, διότι ενδεχομένως η κυβέρνηση δεν θέλει να προκαλέσει την Άγκυρα, η οποία παράνομα και με στρατιωτικά μέσα έθεσε την Τζουράφα στην τουρκική επικράτεια, προς όφελος του ήρεμου καλοκαιριού, έπειτα από τη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν, η οποία μπορεί να μεταφραστεί ως εξής: η Αθήνα δεν αντιδρά σε τίποτα – η Άγκυρα κάνει ό,τι θελήσει.

Δεν βλέπουν τίποτα παράνομο

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν αποτελούν για την ελληνική κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ προκλητική και παράνομη (και όχι απλώς παραβατική) συμπεριφορά της Τουρκίας και έτσι, κατά τον κ. Δένδια, δεν προκύπτουν συνέπειες για την Τουρκία. Το γεγονός παραμένει ότι η κυβέρνηση κρατά αντιδράσεις και συνέπειες μυστικές, έως ότου αυτές μετατραπούν σε ανύπαρκτες, μολονότι η επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας κορυφώνεται εις βάρος της Ελλάδας.

Η Τουρκία εξέδωσε διεθνή αγγελία για άσκηση στην περιοχή Νο 5 (με κόκκινο τετράγωνο στον χάρτη) μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου. Αν και η τουρκική αυτή περιοχή εισέρχεται 12 ν.μ. στη διεθνή θάλασσα εντός του FIR Αθηνών, η Τουρκία ισχυρίζεται διεθνώς ότι αποτελεί τουρκική επικράτεια-κυριαρχία. Δηλαδή, στην πράξη μετατρέπει τη διεθνή θάλασσα, και μάλιστα εντός του FIR Αθηνών, σε τουρκική κυριαρχία.

Όπως είναι γνωστό από τον Σεπτέμβριο του 2019, η κυβέρνηση διευκόλυνε την Άγκυρα να προβαίνει σταθερά σε αυτή την κίνηση, διότι την περιοχή ανατολικά της Ρόδου την πήρε από το Αιγαίο και την ενέταξε στη Μεσόγειο, στην οποία η Τουρκία έχει 12 ν.μ. χωρικά ύδατα, ενώ στο Αιγαίο έχει 6 ν.μ. Η ελληνική αυτή κίνηση παρείχε στην Άγκυρα το πλεονέκτημα της δημιουργίας της τουρκολιβυκής ΑΟΖ, δεδομένου ότι τα 12 ν.μ. χωρικά ύδατα της Τουρκίας, λόγω Μεσογείου, μπαίνουν σφήνα μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και μηδενίζουν την ελληνική ΑΟΖ των δύο αυτών νήσων.

Παρά ταύτα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε την τουρκολιβυκή ΑΟΖ «γελωτοποιό στοιχείο», αλλά «λησμόνησε», δηλαδή απέκρυψε από τους Έλληνες πολίτες, ότι η τουρκολιβυκή ΑΟΖ δυστυχώς έχει νομιμοποιηθεί και είναι σε ισχύ, διότι βρίσκεται επισήμως αναρτημένη στο αρμόδιο Πίνακα 104 του ΟΗΕ από τις αρχές του 2021. Η Ελλάδα δεν αντέδρασε ποτέ στον ΟΗΕ γι’ αυτήν την απόφασή του, ενώ η ελληνοαιγυπτιακή ΑΟΖ βρίσκεται ακόμα «στο μούσκιο» του ΟΗΕ και περιμένει την τύχη της

Τα UAV αλωνίζουν ανενόχλητα

Η Άγκυρα ζήτησε εκ νέου από την Αθήνα να εκδώσει αγγελία για πτήσεις τουρκικών UAV στο FIFR Αθηνών από τις 22 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου για έλεγχο περιβάλλοντος και υποστήριξη αποστολών έρευνας και διάσωσης (SAR) για 14 ώρες σε καθημερινή βάση. Η Αθήνα αρνήθηκε να εκδώσει αγγελία, διότι τόσο τα ίχνη των UAV όσο και οι περιοχές πτήσης τους καταλαμβάνουν ελληνική κυριαρχία.

Η Τουρκία, θέτοντας στον υπόνομο την ελληνική κυριαρχία, εξέδωσε παράνομα την τουρκική διεθνή αγγελία Α 1624/2022, κατακερματίζοντας την ελληνική κυριαρχία.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε τον χάρτη με τα ίχνη και τις περιοχές πτήσης των τουρκικών UAV που κατακερματίζουν την ελληνική κυριαρχία, καθώς επίσης και την αγγελία Α0781/22, που αποδεικνύει τον κατακερματισμό της ελληνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αποκρύπτει το γεγονός για να μη φανεί η παραβίαση της Τουρκίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters