Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ

Ένα ακόμη καλό ερώτημα για τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν είναι η αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζουν την πολιτική που εφαρμόζουν για να εξασφαλίσουν υποτίθεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον λαό μας. Για όλους εμάς τους Έλληνες δηλαδή. Ή μήπως δεν μας αφορά το ζήτημα; Διότι κάποτε οι πολιτικάντηδες μας μιλούσαν αποκαλώντας μας Έλληνες ή ελληνικό λαό. Ενώ τώρα μας αποκαλούν Έλληνες πολίτες, δηλαδή πολίτες ανεξαρτήτως εθνικότητας που κατοικούν στη χώρα που τη λένε Ελλάδα. Αυτό επιτάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση με τον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό και τον πολυπολιτισμό.

Επανερχόμενος λοιπόν στο αρχικό ερώτημα, αναρωτιέμαι αν οι εξουσιαστές μας επιλέγουν από μόνοι τους τις υποτιθέμενες λύσεις ή αν τις παίρνουν έτοιμες στο πιάτο από συντάκτες και υποβολείς που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα και γνώση των προβλημάτων της. Αν δηλαδή εκτελούν πολιτική ενέργεια με σκονάκι. Ενέργεια που φυσικά έχει σκοπό να εκτελέσει τον ελληνικό λαό και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Αν τέλος πάντων γίνεται στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής ό,τι ακριβώς συμβαίνει με την εκφώνηση πολιτικού λόγου από τους «φερέλπιδες» πολιτικούς με τα κληρονομικά και νεοταξικά χαρίσματα. Που αν τυχόν τους πάρουν το μαγικό χαρτάκι με τα δοτά λογάκια ή αν η μνήμη τους έχει πάθει ολική απορύθμιση ή είναι ανύπαρκτη, τότε το γέλιο της στιγμής θα βγει άφθονο και το κλάμα για την κατοπινή κατάντια μας απολύτως δικαιολογημένο.

Θα διαπιστώσουμε πολύ εύκολα ότι ο βαθμός εξάρτησης και η διανοητική υστέρηση των ταγών «μας» είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Αλλά και ο δείκτης ευφυΐας να υφίσταται, αυτό που σε κάθε περίπτωση ισχύει είναι ότι οι πολιτικοί διαχειριστές της Πατρίδος μας αδιαφορούν να πληροφορηθούν και πολύ περισσότερο να χειριστούν τα πραγματικά αριθμητικά δεδομένα των πιο σημαντικών θεμάτων που μας απασχολούν. Φανταστείτε λοιπόν τις σκοπιμότητες που δέχονται να υπηρετήσουν και την αμεσότητα της απόσυρσης που πρέπει να πετύχουμε απέναντι στο τωρινό ξενοκίνητο καθεστώς.

Αυτό ακριβώς φάνηκε στην περίπτωση της εμφάνισης της αρμόδιας υφυπουργού επί των μεταναστευτικών ζητημάτων Άννας Νταλάρα, συζύγου του γνωστού τραγουδιστή Νταλάρα και κόρης του αειμνήστου Εθνικόφρονος στρατηγού Ραγκούση. Είδαμε λοιπόν την λεγάμενη να παρουσιάζεται μεταξύ των καλεσμένων του κ. Χατζηνικολάου σε εκπομπή σχετικά με τον σχεδιαζόμενο φράχτη του Έβρου και ξεφράχτηκε μαζί με το γέλιο και η πλήρης αλήθεια για τα κυβερνητικά ψεύδη σε σχέση με τις υποτιθέμενες προθέσεις επίλυσης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε μείζονα εθνικό ζήτημα επί απειλή της εθνοφυλετικής μας καθαρότητας.

Ακούσαμε την κ. Νταλάρα να δίνει ένα φανταστικό αριθμό περί 450000 λαθρομεταναστών την ώρα που αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στους ξένους ορισμένων αθηναϊκών συνοικιών, ενώ δεν γνώριζε τον ακριβή αριθμό των νομίμων, δηλαδή των παρανόμως νομιμοποιηθέντων! Γνώριζε δηλαδή υποτίθεται τους μη καταγεγραμμένους και δεν γνώριζε τους καταγεγραμμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς από το κοινοβουλευτικό ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όταν μάλιστα ο κ. Χατζηνικολάου ρώτησε την κ. Νταλάρα αν υπάρχει από την κυβέρνηση προσδιορισμός του πόσους ξένους χωράει η χώρα μας, η κυρία αυτή απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο αφού αυτό συνεχώς αναπροσαρμόζεται! Δηλαδή η αρμόδια υπουργός μας είπε ότι ο σκοπός της μειοδοτικής κυβέρνησης είναι η διατήρηση των υπεράνω των 2000000 που ήδη υπάρχουν και η αύξηση αυτών με όλους τους πρόσφορους τρόπους συμπεριλαμβανομένου των βαπτισθέντων ως πολιτικούς πρόσφυγες της Διεθνούς Αμνηστίας του σιωνιστοκίνητου ΟΗΕ. Στην διάρκεια δε της συζητήσεως τα σαρδάμ και οι αντιφάσεις που χαρακτηρίζουν τον ψεύτη με την κοντή μνήμη και την αδυναμία παρακολούθησης των συζητούμενων υπήρξαν πολλά.

Ουδεμία έκπληξη προκύπτει από την μεταφορά λαθρομεταναστών από την Κρήτη στη Νομική Σχολή Αθηνών με την πλήρη και ονομαστική καταγραφή αυτών και τα έξοδά τους πληρωμένα από το κράτος. Που ακούστηκε ευνομούμενο τάχα κράτος να παρακαλεί παράνομους να συμμορφωθούν με το νόμο; Και φυσικά να μην ξεχνάμε τη διαρροή αμερικανικών πηγών ότι θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!  

Λοιπόν, όποιος επιθυμεί να κυβερνηθεί από υποκριτές, προσκυνημένους και δοσίλογους που έχουν αναπτύξει ένα μηχανισμό πρόθυμων δούλων ηγετίσκων και ψεύτικων αντιστασιακών αντιπολιτευόμενων που λειτουργούν σαν έναν σύγχρονο μινώταυρο για λογαριασμό της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, ας κάτσουνε στην άκρη κι ας σαπίσουν. Αλλά να αφήσουν ζωτικό χώρο σε Έλληνες με γνώση της ιστορίας και της αποστολής του Έθνους μας, Έλληνες Εθνικιστές δηλαδή, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Με την Ελληνική Αστυνομία να συνδράμει να σταθεί επιτέλους στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ! Κι ας απολαύσουμε για μια φορά ακόμη την σοσιαλίστρια Νταλάρα στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=qNXeJzae3A0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters