Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τώρα τελευταία έχουν πληθήνει οι φωνές που συνδράμουν την νεοταξική προπαγάνδα στο ζήτημα της μετατροπής του εθνικού κράτους σε μια άμορφη πολυπολιτισμική και πολυεθνική μάζα. Μια μάζα δηλαδή πρόθυμων και ασυνείδητων δούλων, εύκολα ελέγξιμων, δίχως εθνική ταυτότητα, θρησκευτική συνείδηση και κοινωνική αλληλεγγύη. Πολίτες σ’ ένα κράτος δίχως εθνική και φυλετική συνέχεια μακριά από την αποστολή του Ελληνικού Έθνους που είναι το τράνεμα της Εθνικής μας Κοινότητας και η εκπολιτιστική διαδικασία του κόσμου μας. Η επικράτηση μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων ενάντια στην πανσπερμία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Αλλά για να επιτευχθεί η αναγέννηση της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος, απαραίτητη συνθήκη γι’ αυτή την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εθνική ομοιογένεια που σχηματοποιεί ο πολιτειακός κανόνας του Ηροδότου για το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Και αυτό ακριβώς το στοιχείο της ελληνικής δυνάμεως θέλει να αφαιρέσει ο Νεοταξισμός. Δεν θέλει τον Λευκό Έλληνα Άνθρωπο που μιλάει την Θεία Γλώσσα των προγόνων του να προχωρήσει με Πίστη στα υψηλά πεπρωμένα του. Ιδού ο μόνος και πραγματικός λόγος της κατάληψης της χώρας μας από τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες που μας έρχονται κατά κύματα και νεαρές ηλικίες ανθρώπων στρατευμένων.

Βέβαια ο ελληνικός λαός τυγχάνει να αγαπάει πολύ την πατρίδα του όσα λάθη και ταπεινές επιδιώξεις κι αν του έχουν φράξει τον δρόμο. Πως λοιπόν θα αποδεχτεί την πανσπερμία στον τόπο των ηρώων από την βιαστική παγκόσμια διακυβέρνηση; Α, μα γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ο επιλεκτικός ανθρωπισμός, η επιλεκτική «δημοκρατία» και φυσικά τα απολύτως επιλεκτικά και στρατευμένα προπαγανδιστικά μέσα μαζικού ευνουχισμού ( ΜΜΕ ) του ντόπιου πολιτικάντικου συρφετού και νεοταξισμού.

Οι «ταλαιπωρημένες» οικογένειες με τα μικρά παιδάκια και τις πολυμελείς οικογένειες από χώρες με πολεμικές συγκρούσεις που οι «δυνατοί» του κόσμου προκάλεσαν και μας τους έφεραν για να κινήσουν τον ανεξέλεγκτο μαζοχιστικό ανθρωπισμό μας. Η «δημοκρατία» που επικαλούνται εξουσιαστές και φερέφωνα δίνει τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες και ανέχεται τις παραβατικές συμπεριφορές ανθρώπων παράνομων σε βάρος του λαού μας που δεν μπορεί πλέον ούτε καν να κινηθεί με ασφάλεια στους δρόμους της ίδιας του της Πατρίδος. Τα δε ΜΜΕ μας δίνουν μέσα και από τις οθόνες της κρατικής τηλεόρασης που εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε, αφού οι λαθρέποικοι απολαμβάνουν τα πάντα τζάμπα, μαθήματα ορθής τάχα συμπεριφοράς και ενσωμάτωσης των νέων «Ελλήνων». Και το πράττουν αυτό διότι τους προορίζουν για νέους ψηφοφόρους και πολίτες αυτής της χώρας την ώρα που οι Έλληνες αντιδρούν στο ξεπούλημά της.

Μια τέτοια τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση της ΕΤ 1 η κόρη του Αρχηγού του Στρατού. Το περιεχόμενο της αναφερόμενης εκπομπής είναι ιδιαιτέρως προκλητικό και η παρουσιάστρια εμφανίζεται να απολαμβάνει αυτή την πρόκληση. Ακούμε λοιπόν για τους διαβόητους μετανάστες δεύτερης γενιάς που διδάχτηκαν από μικροί την ελληνική γλώσσα και αισθάνονται, λέει η παρουσιάστρια και ορισμένοι νέοι «Έλληνες» την πατρίδα μας σαν δική τους πατρίδα περισσότερο από εκείνη των γονιών τους. Ότι εδώ έχουν τους φίλους τους και τις δραστηριότητές τους. Ότι εδώ θέλουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους που δεν εκπλήρωσαν σε Αφρική και Ασία, αλλά κάποιοι άλλοι πλήρωσαν το ταξίδι τους έως την Ελλάδα.

Και ακόμη ακούμε για τις περιττές για το Σύστημα ανησυχίες των «κακών» και «ρατσιστών» Ελλήνων που βλέπουν τους λαθρομετανάστες, «μετανάστες» για το Σύστημα, σαν τα παιδιά ενός κατώτερου θεού. Μια έκφραση που κάποτε ακούγαμε για τα παιδιά του λεγόμενου περιθωρίου. Όμως και τα παιδιά του περιθωρίου, που πάλι το ίδιο νεοταξικό σύστημα εκμεταλλευόταν και εκμεταλλεύεται, ήταν Έλληνες. Μετά το περιθώριο κατακτήθηκε από τους παρακρατικούς της Αριστεράς, τους γνωστούς αναρχοκομμουνιστές, και μετά το περιθώριο αυτό έγινε σήμερα απόλυτα νεοταξικό με τη συμμαχία αναρχοκομμουνιστών και λαθρομεταναστών που τρομοκρατούν ολόκληρες γειτονιές. Αλλά αυτό δεν νοιάζει την παρουσιάστρια, ίδια με το Σύστημα που υπηρετεί.

Μετά το περιθώριο της Νέας Τάξης απόκτησε δικαίωμα ψήφου, ανεξέλεγκτη και παράνομη εμπορική δραστηριότητα, παγίωση δωρεάν υγείας, παιδείας και πιθανόν αύριο και μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο που απεργάζεται τον φυλετικό θάνατο και τον εθνικό ευνουχισμό μας με ξένες βουλήσεις. Όχι κύριοι και κυρίες του Συστήματος. Η δική μας πραγματική Ελλάδα, η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα παραμείνει Κράτος Εθνικό, Φυλετικό και Λαϊκό. Ένα Κράτος μόνο για Έλληνες.

Ας δούμε τέλος το βίντεο της ανωτέρω κρατικής σοσιαλιστικής εκπομπής εδώ http://www.youtube.com/watch?v=G8gmEsj_rUY&feature=player_embedded#!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Η ΕΡΤ αγαπητοί μου δεν έκανε προπαγάνδα μόνο στη συγκεκριμένη εκπομπή, που επαναπροβλήθηκε όλως τυχαίως κατά την διάρκεια των απεργιών της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, όταν δηλαδή ήταν αυξημένες οι πιθανότητες να την δει κάποιος.
    Προπαγάνδα γίνεται και στα παιδιά κατά την πρωινή ζώνη, όπως πχ προχθές όπου μέσα από μια ακαλαίσθητη ταινία κινουμένων σχεδίων, μια οικογένεια ρομπότ γιόρταζε τα ρομποτούγεννα (την γιορτή των ρομπότ)και υμνούσε την πολυπολιτισμικότητα.
    Η εκπαιδευτική τηλεόραση δεν είναι πάντα εκπαιδευτική και πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς τι βλέπουν τα παιδιά τους όταν τα αφήνουν μπροστά στο χαζοκούτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters