Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!..


 Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Απορίας άξιον είναι αυτό που προ ημερών συνέβη σε σχέσι με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν πρόλαβε καλά – καλά να μιλήσει (στις 20 Δεκεμβρίου σε πρωινή εκπομπή του «Mega») για τα δεινά που επιφυλάσσουν οι Εβραιοσιωνιστές στην Ανθρωπότητα και αυτομάτως ξεσηκώθηκαν κατά πρώτον οι απανταχού Ραββίνοι και αμέσως στην συνέχεια τα απανταχού… κολητάρια τους (μεταξύ των οποίων και τα δικά «μας») εναντίον του.
Ούτε που πρόλαβε να μιλήσει ο Χριστιανός και εν μια κραυγή ξεσηκώθηκαν από τα πέρατα του κόσμου τα κάθε λογής σκαθάρια να τον πνίξουν. Από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, αλλαλάζοντες οι Εβραίοι και τα απανταχού δεκανίκια τους έσπευσαν να σταυρώσουν τον κ. Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο – για να ακριβολογούμε – από του να πει αυτά που από αιώνων είναι παγκοίνως γνωστά.
Ναι, οι καταραμένοι ξεσηκώθηκαν αμέσως. Κι ας μη σπεύσουν να καταδικάσουν και τον γράφοντα που τους αποκαλεί «καταραμένους». Διότι είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ καταραμένοι. Εξηγούμαι…
Όποιος διαβάσει τούτες τις αράδες είτε Χριστιανός είναι, είτε άθεος, μπορεί ν’ ανοίξει μία Βίβλο και να διαβάσει τι συνέβη προ 2000  περίπου ετών, όταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι έσυραν τον Ιησού Χριστό στον Πιλάτο, προκειμένου να υπογράψει την σταύρωσι του Θεανθρώπου.
Τι είπε, λοιπόν, ο Πιλάτος αφού άκουσε τον Ιησού και τους κατηγόρους του; Είπε: «Αθώος ειμί από του αίματος του ΔΙΚΑΙΟΥ τούτου. Υμείς όψεσθε. Και αποκριθείς πας ο λαός (δηλαδή οι Εβραίοι) είπε: Το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών». Ήτοι μόνοι τους ζήτησαν την ΚΑΤΑΡΑ!.. Και, μάλιστα, όχι μόνον για τους ίδιους, αλλά και για τους απογόνους τους!!!
Βλέπετε, λοιπόν, αγαπητοί μου, κι εσείς ότι την κατάρα την πήραν μόνοι τους οι Εβραίοι. Την οποία κατάρα, βεβαίως, φέρουν και σήμερα ως μαύρη σφραγίδα στην ψυχή τους. Μόνοι τους ζήτησαν να είναι καταραμένοι αυτοί και τα τέκνα τους στους αιώνες των αιώνων.
Αυτό, δεν το γνωρίζουν οι Ραββίνοι και τα διάφορα υποπόδιά τους παγκοσμίως και εδώ; Κι αν το γνωρίζουν γιατί διαμαρτύρονται για όσα καταμαρτύρησε εναντίον των Εβραιοσιωνιστών ο Μητροπολίτης Σεραφείμ; Κατά την άποψί μου, μάλιστα, και λίγα τους είπε.
Ξέρετε, όμως, γιατί διεμαρτυρήθησαν; Απλούστατα, διότι τώρα, ειδικά τώρα, που ετοιμάζονται με τα ιδρύματά τους, τους οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν, τα ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ κ.λπ., ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ολόκληρη την Ανθρωπότητα, κάτι φωνές σαν του Μητροπολίτη Πειραιώς, τους ανησυχούν μήπως και ξεσηκωθούν οι Λαοί – και πρώτα απ’ όλους ο δικός μας – και τους πάρει στο κυνήγι.
Διότι, κατά τα λοιπά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι καταραμένοι. Οι ίδιοι το ζήτησαν οι ίδιοι το έλαβαν. Τελεία και παύλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ1 σχόλιο:

  1. ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΟΜΙΛΗΣ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΓΕΙΣ.ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΕΙΣ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΛΕΣ.ΥΠΕΡΨΙΦΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ.ΕΥΓΕ.ΣΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters