Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Το Γουδί είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Όπως ακριβώς και οι αρχοντοχωριάτες της ελληνικής Βουλής που δεν είναι σε καμία περίπτωση Βουλή των Ελλήνων, αφού ο επιθετικός προσδιορισμός «ελληνική» αφορά τον τόπο εγκαταστάσεως της γιάφκας του Νεοταξισμού κι όχι την ικανοποίηση των εθνικών συμφερόντων και των λαϊκών δικαίων. Η επιθετικότητα και το μένος που κουβαλάνε οι συμπεριφορές τους σε βάρος των Ελλήνων είναι πρωτοφανής. Δηλωτικές ανθρώπων που είναι ελληνόφωνοι, αλλά όχι ελληνόψυχοι. Κάποιων δε το Αίμα χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Τα δε εθνικά συμφέροντα βάλλονται διαρκώς. Με τις εισόδους διαρκείας των πάνοπλων τουρκικών πολεμικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα. Τα αποδεκτά από πολιτικάντηδες προσκυνημένους τουρκικά αιτήματα για εκλόγιμες μουφτείες και προνόμια στην Ελεύθερη Θράκη Μας εντός της «ελληνικής» βουλής. Με την επερχόμενη συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Και τα λαϊκά δίκαια κονιορτοποιούνται με τις γνωστές περικοπές μισθών και συντάξεων, τις ατομικές συμβάσεις, τα λουκέτα στα ελληνικά μαγαζιά και την έξαρση της ανεργίας.

Και ενώ λοιπόν συντελείται η περιθωριοποίηση και η εξαθλίωση των Ελλήνων από τους άθλιους εντολοδόχους της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας, παρακολουθήσαμε την συζήτηση του προϋπολογισμού για το έτος 2011. Με δομικό σενάριο πάντα το επαίσχυντο και ανθελληνικό μνημόνιο. Με τα φτιασιδωμένα χρέη της υποψήφιας προς χρεοκοπία Ελλάδος να βαίνουν σε ορίζοντα χρόνου βαθύ και απροσδιόριστο. Με τους μνηστήρες εθνικής γης και δημόσιας περιουσίας να συνωστίζονται προς άγραν της ελευθερίας μας. Τους νεοταξικούς οίκους οικονομικών εκτιμήσεων να μειώνουν την αξιοπιστία των τραπεζών, αιώνια κερδισμένων σε βάρος του λαού μας, και τα σενάρια για την επιστροφή στη δραχμή να πληθαίνουν. Με συμπαρατασσόμενους και «αντιπάλους» βολευτές να ερίζουν για κοινές ευθύνες και την τάχα απαραίτητη ή αναπόφευκτη ή Κύριος οίδε τι άλλο θα ειπωθεί καταφυγή στους παγκόσμιους τοκογλύφους, την ώρα που η μηνυτήρια αναφορά του γιατρού κ. Αντωνίου σε βάρος της Καθεστηκυίας Τάξεως επί εσχάτη προδοσία για το κουτσούρεμα της εθνικής μας κυριαρχίας με όπλο το μνημόνιο οδήγησε έντιμο Έλληνα εισαγγελέα να κινήσει την λειτουργία διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ενεργοποίηση της δίωξης των ντόπιων φερέφωνων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη που πρέπει να οδηγήσει στον πολιτικό ενταφιασμό της Καθεστηκυίας Τάξεως που καταδυναστεύει τον αιχμαλωτισμένο ελληνικό λαό. Πράττει δε τούτο δίχως την παραμικρή νομιμοποίηση λαού και νόμων υπό το σχήμα μιας παράνομης κυβέρνησης δίχως συνταγματική εγκυρότητα, αφού εκτός από το μνημόνιο στα δικαστήρια έχει φτάσει πρωτύτερα και το εξίσου κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο για την νόθευση της εθνοφυλετικής μας καθαρότητας. Έτσι απλά για να αποδειχτεί ότι υπό την ανθυγιεινή σκέπη του παρόντος καθεστώτος το νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ότι το κράτος που έχει επιβάλλει προσωρινά το ψευτορωμέϊκο είναι ξένο προς το Ελληνικό Έθνος και προστατευτικό κέλυφος λαθρομεταναστών με τις ενέργειες πολιτικών, εκκλησιαστικών, καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών αρχών της συμφοράς.

Όμως όλοι οι εφιάλτες έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Και τα δεσμά που κρατούν κατάχαμα έναν αληθινά υπερήφανο και δυνατό λαό σπάζουν από μια γενιά εκλεκτών και αποφασισμένων Ελλήνων. Αυτή η ημέρα έχει φτάσει. Βρίσκεται προ των πυλών στον καιρό του μεγάλου θυμού και της έσχατης μάχης για την εθνική μας επιβίωση. Φτάνει να είναι το αποτέλεσμα μιας ενέργειας δίχως οίκτο. Προϊόν κατίσχυσης της ηθικής και της δυνάμεως σε βάρος της ανηθικότητας και της αρπακτικής βουλιμίας. Γιατί η βαρβαρότητα του κλέφτη χρήματος και του κλέφτη εδάφους αντιμετωπίζεται με έναν κοινό και μοναδικό τρόπο. Την απόλυτη συντριβή του κατακτητή από την στιγμή που εκείνος εγκληματεί σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους.

Κατανοούμε την ανησυχία του Συστήματος και των εχθρών της ελληνικής φυλής όταν βλέπουν την πατριωτική δραστηριότητα του Ελληνικού Εθνικισμού στην Κομοτηνή και τον Άγιο Παντελεήμονα. Σε πόλεις, χωριά, γειτονιές και ακριτικές περιοχές. Τους κατανοούμε και θα κάνουμε πράξη τους χειρότερους εφιάλτες των εχθρών της Ελλάδος εντός και εκτός συνόρων. Στους δρόμους, στα δικαστήρια, στην κάλπη. Με επαναστατική πολιτική δράση για μια Ελλάδα Μεγάλη, Δυνατή, Λευκή. Ελληνική πέρα έως πέρα. Και ας δούμε αυτό εδώ το βιντεάκι αφιερωμένο στην μέρα που έρχεται http://www.youtube.com/watch?v=jLCpJgF96d0    

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters