Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Διαρκείς αποκαλύψεις και κυοφορούμενες γεωπολιτικές και «συμμαχικές» ανακατατάξεις δημιουργούν το περιβάλλον μιας εκτεταμένης σύγκρουσης διακρατικών συμφερόντων στην περιοχή μας. Συγκρούσεις που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μείνουν μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Οι δε αποκαλύψεις τόσο στην γνωστή ιστοσελίδα Wikileaks όσο και στον τοπικό τύπο καταδεικνύουν τον νεοραγιαδισμό της μειοδοτικής Καθεστηκυίας Τάξεως της Πατρίδος μας στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα μιας ανύπαρκτης εθνικής πολιτικής όταν οι σε βάρος μας εχθρικές πράξεις και διεκδικήσεις συνεχίζονται με αυξημένο θράσος.

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι οι ανθελληνικές ενέργειες γίνονται είτε κάτω από το σκοτάδι της ανέντιμης μυστικής διπλωματίας που έχουν το θράσος να αρνούνται οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είτε υπό καθεστώς πλήρους συσκότισης από τα συστημικά ΜΜΕ. Και τούτο φυσικά συμβαίνει προκειμένου να εμφανιστούν οι ήττες στις εθνικές μας υποθέσεις ως αναπόφευκτες επιλογές προκειμένου να πειστεί ο τάχα κυρίαρχος λαός ότι υπηρετούνται δήθεν τα εθνικά συμφέροντα. Αλλά κι αν ακόμη εκείνος δεν πειστεί, αναλαμβάνουν τα διάφορα παπαγαλάκια την αυθαίρετη ερμηνεία ενός περίπου πανηγύριζοντος λαού.

Ακούσαμε λοιπόν για τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου που υπάρχουν μεταξύ άλλων περιοχών μας στην Κρήτη. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος μίλησε για την δυνατότητα της Ελλάδος να εξοικονομήσει 279 δισεκατομμύρια δολάρια από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου στην Νότια Κρήτη. Ωστόσο στην λίστα των χωρών που εμφανίζονται από το Wikileaks να έχουν διαρροές εγγράφων βλέπουμε κι ένα υποτιθέμενο κράτος Κρήτη! Να γιατί κάποιοι έχουν εμφανίσει την Κρήτη κατά καιρούς ως ανεξάρτητη, τούρκικη και οτιδήποτε άλλο εκτός από ελληνική.

Στο μεταξύ από το wikileaks δίνεται η επαλήθευση μέσα από εμπιστευτικό τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα σχετικά με την ανεκπλήρωτη πρόθεση του τουρκικού στρατού να εισβάλει στη χώρα μας και να καταβάλει τον Βόρειο Έβρο στα πλαίσια του σχεδίου Βαριοπούλα. Μάλιστα υπάρχει αναφορά ότι «είναι πολύ πιθανόν να επιχειρηθούν ξανά τέτοιες ενέργειες από τον τουρκικό στρατό στο πλαίσιο της σύγκρουσης με την ισλαμική κυβέρνηση». Αυτή την σύγκρουση που βολεύει κάποιους προκειμένου να ανακαλύπτουν «καλούς» Τούρκους.

Στις ίδιες διαρροές μαθαίνουμε πως στις 16 Σεπτεμβρίου 2009 ένας διπλωματικός ακόλουθος έλεγε πως μια καινούρια ελληνική κυβέρνηση θα βοηθήσει στη λύση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων. Μιλούσε για έναν πιο ευέλικτο ελληνικό εταίρο στις διαπραγματεύσεις. Μαθαίνουμε ακόμη για έναν Τούρκο αξιωματούχο πως είπε ότι ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός έχει δείξει σημάδια καλής θέλησης για την αναθέρμανση των σχέσεων Ελλάδος και Τουρκίας. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Τούρκοι αναθέρμανση θεωρούν την είσοδο σε Θράκη και Αιγαίο.

Και στην απόσυρση των ελληνικών δυνάμεων από την ετήσια άσκηση του ΝΑΤΟ «Noble Aspect», τα ελληνικά διαβήματα αποκρούστηκαν από τον Αμερικανό αρχηγό του αεροπορικού στρατηγείου Σμύρνης με την αιτιολόγηση των Διαδικασιών για την πολιτική του Αιγαίου με τις οποίες οι νατοϊκοί επιτελείς εξαιρούν από το σχεδιασμό ασκήσεων και άλλων νατοϊκών προγραμμάτων το Ανατολικό Αιγαίο. Ωστόσο μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα και με το νέο δόγμα που έχει ήδη υιοθετηθεί, η Ελλάδα χάνει τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου δίχως να κατορθώσει να περάσει τη θέση για τον έλεγχό του μέσω των ελληνικών ραντάρ. Η δε Άγκυρα επιθυμεί την κοπή του ελέγχου του Αιγαίου στα δύο. Στη νέα δομή έχουμε νατοϊκή επιδιαιτησία για τον επιχειρησιακό έλεγχο στο Αιγαίο, κατάργηση στρατηγείων και διαβίβαση σύμφωνα με πληροφορίες του ελέγχου στο στρατηγείο του Ραμστάιν στη Γερμανία.

Μάθαμε ακόμη ότι κατά την ραγιάδικη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ στην Τουρκία, η τουρκική αεροπορία προέβαινε σε 20 παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο με 36 F16 μόνο σε δύο μέρες από την εβδομαδιαία επίσκεψη του κ. Ελευσινιώτη. Παραβιάσεις που προφανώς ο Αμερικανός διοικητής του νατοϊκού στρατηγείου Σμύρνης θα τις ξαναβαπτίσει νατοϊκές ασκήσεις. Επιπλέον μάθαμε ότι κατά τις δηλώσεις των δύο αρχηγών οι Τούρκοι εξαφάνισαν την ελληνική σημαία αφήνοντας μόνο την τουρκική, ενώ οι δηλώσεις έγιναν μπροστά από την αφίσα του τουρκοσιωνιστή Κεμάλ Ατατούρκ.

Και λίγο πιο πάνω στα Σκόπια, ένα νέο αλβανικό κόμμα επιχειρεί την καντονοποίηση των Σκοπίων με την εμφάνιση ενός αλβανικού καντονιού, ενώ οι αλβανικές προθέσεις που υπάρχουν και στο Κοσσυφοπέδιο κοιτάζουν και τη δική μας Ήπειρο. Αλλά εμείς ως οι μόνοι αληθινά δικαιούχοι δεν διεκδικούμε τίποτα.

Και μην μας λένε ότι δεν είναι εφικτό ή δεν έχουμε συμμάχους και συγκυρίες ευνοϊκές. Η Ρωσία ήδη τα σπάει με το ΝΑΤΟ με το βαμβάκι και ο Πούτιν προειδοποιεί ότι αν η Ρωσία μείνει έξω από την αντιπυραυλική ασπίδα θα συνεχιστεί η ανάπτυξη ρωσικών πυραύλων και δυνάμεων κρούσεως. Ο δε Μεντβέντεφ έρχεται το 2011 στην Ελλάδα.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ανάπτυξη μιας πολιτικής καταστάσεως που θα θελήσει να προβεί στην αναγέννηση της Ελλάδος δίχως νεοραγιάδες και ολιγόψυχους. Μια εθνικιστική διακυβέρνηση που θα ανασυντάξει το Ελληνικό Έθνος στο δρόμο για το μεγάλωμά του όταν οι σημερνοί δυνατοί και τα κρατίδια που μας ενοχλούν φαγωθούν μεταξύ τους. Τότε η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη και δυνατή.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters