Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ

Ο πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός παρατηρητής που καθοδηγείται από το κριτήριο της προσήλωσης στην πατρίδα και τον λαό δίχως εθνοκτόνες καθεστωτικές παρωπίδες μπορεί να διαπιστώσει αβίαστα ότι οι κρατούντες έχουν δομήσει μια Πολιτεία αυστηρώς ακατάλληλη και εχθρική για τους Έλληνες. Μια δήθεν Ελλάδα, ένα κράτος πολύ κατώτερο της ιστορίας και των απαιτήσεων του λαού μας που αρνείται τον εθνικό χαρακτήρα και προορισμό του και έχει βαλθεί να ξεπουλήσει κυριολεκτικά ανθρώπινες ψυχές και εθνική γη.

Οι δικαιολογίες όμως για το κατάντημα της σύγχρονης Ελλάδος έχουν πλέον εξαντληθεί. Δεν μπορούν να εξακολουθούν να κρύβονται οι δουλικοί υπαλληλίσκοι και δήθεν ταγοί, φθηνοί πολιτικοί διαχειριστές, πίσω από τα δυσώνυμα αφεντικά τους όταν αλλάζουν τον εθνολογικό χάρτη και πουλάνε την Πατρίδα μας. Με μνημόνια και νεοταξικά μνημόσυνα. Διότι δίχως Εφιάλτες κανείς δεν θα δηλητηρίαζε το μέλλον της Ελλάδος.

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν έχουν αποφασίσει όλοι αυτοί να αλλάξουν την πληθυσμιακή μας σύνθεση με αλλογενείς, αλλοφύλους και αλλοθρήσκους και μάλιστα με τρόπο μόνιμο και μαζικό; Με ποιο δικαίωμα έχουν αποφασίσει δηλαδή να προχωρήσουν εντός των τειχών της Εθνικής μας Πολιτείας σε μια γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων μέσω της λαθρομετανάστευσης που όμοιά της δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε οι χειρότεροι εχθροί της Φυλής μας; Όταν σε μια μικρή πόλη της Στερεάς Ελλάδος όπως είναι η Θήβα, η ιδιαίτερη πατρίδα στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, έχει γεμίσει σύμφωνα με επίσημες καταγραφές με 5500 μόνιμους Πακιστανούς, με τους ντόπιους να αισθάνονται την δημογραφική απειλή, βάλτε με τον νου σας τι γίνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι και τις ευαίσθητες ακριτικές περιοχές.

Και για να αντιληφθούμε περισσότερο το κακό μπας και αποφασίσει ο λαός μας να θυμώσει πραγματικά κι όχι συγκυριακά, να προσθέσουμε ότι σε σύσκεψη που διενεργήθηκε μεταξύ των αρμοδίων αστυνομικών αρχών δόθηκε η νέα γραμμή του υπουργείου προστασίας του ( μη Έλληνα ) πολίτη σύμφωνα με την οποία οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες μετά την προσωρινή τους κράτηση δεν θα απελαύνονται, αλλά θα προωθούνται στα αστικά κέντρα της χώρας. Με τις Αρχές στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων – Νέας Βύσσας στον Έβρο να συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες ορμώμενους εκ Τουρκίας 150 με 200 την φορά. Και η σύνθεση αυτών να παραμένει σταθερή. Νέοι, ισλαμιστές, από την Ασία, κυρίως Πακιστανοί και Αφγανοί.

Τώρα τελευταία έχουμε και την διασπορά αθιγγάνων από τις εξευρωπαϊσμένες Βουλγαρία και Ρουμανία να απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη και φυσικά και την χώρα μας. Άνθρωποι που απομακρύνονται από τις χώρες προέλευσης. Και όταν η Γαλλία αποφάσισε ορθά να σταματήσει αυτές τις παράνομες εισόδους, κάποιοι διεθνείς οργανισμοί και επιτροπές, ακόμα και η ευρωπαϊκή, αντέδρασαν υποκριτικά στο δικαίωμα των Γάλλων να προστατέψουν την Πατρίδα τους.

Στην δε Πάτρα οι μάχες ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που τρυπώνουν σε φορτηγά για να πάνε στην Ιταλία και τους φορτηγατζήδες που προστατεύουν τις περιουσίες τους είναι καθημερινές. Στον δε Άγιο Παντελεήμονα πληθαίνουν οι κατηγορίες τόσο από αστυνομικούς των γύρω περιοχών για ελέγχους που πραγματοποιούν κρατικοί φορείς για το αν παραβιάζονται τα δικαιώματα αλλοδαπών εγκληματιών όσο και από πολίτες για επιθέσεις λαθρομεταναστών σε βάρος καταστημάτων ακόμα και ανήμερα της Παναγίας.

Αλλά και στα εθνικά ζητήματα οι εκπτώσεις προχωρούν κανονικά μέσα στον κοινωνικό κουρνιαχτό. Η κυβέρνηση μας λένε ότι εργάζεται για το καλό της χώρας με το Ισραήλ στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, της άμυνας, ακόμα και των υπηρεσιών πληροφοριών.

Παράλληλα όμως πληροφορούμαστε από έγκυρες πηγές για την επικείμενη πώληση νησίδων μας. Πώληση που σαφώς ως αφορώσα ξένα συμφέροντα συνεπάγεται απώλεια εθνικής γης. Έτσι θα μας σώσει τάχα η κυβέρνηση, ξεπουλώντας εθνική κυριαρχία ένεκα των οικονομικών χρεών όπως μας έλεγε «αθώα» ο κ. Παπανδρέου;

Ο πρωθυπουργός πάντως φροντίζει φιλότιμα για τον εθνικό αποχρωματισμό μας ακόμα και σε θρησκευτικό επίπεδο. Η ευαρέσκεια του τάχα για την λειτουργία στην Παναγία Σουμελά γρήγορα εξηγήθηκε από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Όλα έγιναν για να δούμε πιο γρήγορα ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.

Δεν φτάνει που το σκαρώνουν σε έκταση του πολεμικού μας ναυτικού, παζαρεύουν με τα αναφαίρετα εθνικά μας δικαιώματα στην σκλαβωμένη ελληνική γη του Πόντου. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλ Κάιντα απειλεί την Τουρκία να πάψει να συναλλάσσεται με το Ισραήλ. Αλλά η κυβέρνησή «μας» δεν φαίνεται να φοβάται μια εμπλοκή της Ελλάδος όταν έχει μετατραπεί σε μουσουλμανική κατασκήνωση.

Ο πρωθυπουργός ωστόσο στις 13 του Σεπτέμβρη θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος. Θα συμμετάσχει στο Όσλο σε μια σύνοδο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς εργασίας και την κοινωνική συνοχή που θα κάνει το ευαίσθητο…ΔΝΤ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας. Λέτε να τους εξηγήσει πως συνδυάζονται οι οικονομικές κρίσεις, τα πανάκριβα λαθρομεταναστευτικά προγράμματα, η απώλεια εθνικής κυριαρχίας και η αντιμετώπιση της λαϊκής οργής;

Αυτή ακριβώς η λαϊκή οργή και η πίστη σε μια Ελλάδα Δυνατή με ισχυρούς Έλληνες είναι που πρέπει να εκφραστεί. Να εκφραστεί δημιουργικά στο πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters