Η ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου βιάζεται και ναρκοθετείται καθημερινά με περιστατικά καθημερινού ανθελληνισμού. Δεν είναι ασφαλώς μόνο οι καινούριες ελληνοτουρκικές γέφυρες φιλίες που βλέπουν πολιτικάντηδες και Οικουμενικός Πατριάρχης στην λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας. Γεγονός που είναι ωστόσο μήνυμα Θεϊκό για την αναμενόμενη επάνοδο του Ελληνισμού στα εδάφη της Αυτοκρατορίας μας. Τα δεινά της Φυλής μας επαυξήθηκαν με τρόπο εξοργιστικό με την δολοφονία του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα στην σκλαβωμένη από τους τουρκαλβανούς Χειμάρρα. Κι αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Γιατί πολύ απλά ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ. Ζητάει την απόδοση δικαιοσύνης και την λευτεριά των ανθρώπων και των πατρίδων μας.

Όμως η θέληση των πολλών θέλει και μια ηγεσία που να ακούει, να αισθάνεται και να αφουγκράζεται ελληνοπρεπώς. Οι δε πολλοί πρέπει να ανταποκρίνονται στην ιστορία της Μεγάλης Πατρίδος Ελλάδος και να επιλέγουν όχι μόνο τους σωστούς ηγέτες με κοινά οράματα, αλλά και να προβαίνουν σε έργα που να αποδεικνύουν ότι υπάρχει πίστη και θέληση να γίνουν τα οράματα πράξη. Εννοώ ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδεχτεί και τις δικές του ευθύνες για την παρακμή των τελευταίων χρόνων και να κατανοήσουμε άπαντες ότι ένα Έθνος και μάλιστα με τόσο βαριές ιστορικές και πολιτισμικές παρακαταθήκες δεν γίνεται να αγωνίζεται μόνον για το χρήμα, αλλά και για την γη και τους αγώνες των πατέρων μας. Τόσα χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και σαβούρας, διορισμών και φαγοποτιών, αποδείχτηκε περίοδος ψευτιάς και υποκρισίας με τους λίγους να διοικούν και να πλουτίζουν και τους πολλούς να υπόκεινται σε εξευτελισμούς και φτώχια. Ποια δημοκρατία λοιπόν θα ποδοπατούσε την ένδοξη ιστορία του Ελληνισμού;

Τίποτα από όσα μας συμβαίνουν δεν ανταποκρίνονται στην αληθινή ιστορία της Ελλάδος που αν πραγματικά θέλει να επιβιώσει πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες της και να στραφεί στις παραδόσεις της δημιουργώντας σύγχρονους πολιτισμούς ισάξιους του παρελθόντος και ισχυρή πολιτική παρουσία, έτοιμη να διοικήσει την Πατρίδα και τον λαό με την αξιοκρατία και τον διεθνή περίγυρο με την πυγμή της Μεγάλης Δυνάμεως. Να το καταλάβουμε καλά ότι η Ελλάς πρέπει να διεκδικήσει την μοίρα του ιστορικού Έθνους. Και η μοίρα ενός ιστορικού Έθνους είναι είτε να διοικεί τον κόσμο είτε να σβήνει.

Η δε ελληνική ιστορία δεν μπορεί να σχετίζεται με τις αυξημένες μετοχές σε σκοπιανές τράπεζες της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος όπως μαθαίνουμε, την ίδια στιγμή που οι σύγχρονοι Εφιάλτες της πατρίδας μας με τους μαφιόζους νονούς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα Σκόπια «Μακεδονία του Βαρδάρη», λες και ο Βαρδάρης, δηλαδή ο ποταμός Αξιός δεν είναι ελληνικός. Και φυσικά η προδοσία ποτέ δεν ανεστάλη. Και φυσικά η καταστροφή των μουσουλμανικών μνημάτων στον οικισμό Ήφαιστος και την συνοικία Πος Πος της Θράκης μας με την ανοχή των διαδηλώσεων «αγανακτισμένων» Τούρκων που ζητούσαν την συμπαράσταση του πατερούλη Τούρκου προξένου Σάρνιτς δεν ανταποκρίνονται στην μαχητικότητα των Θρακών και των Πομάκων, στην ένδοξη ιστορία των αρχαίων Αγριάνων που συντρόφευσαν τον Μέγα Αλέξανδρο με τους λοιπούς Έλληνες στο ονειρώδες ταξίδι της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας.

Ο Έλληνας δεν διαλέγει την ειρήνη του ραγιά από φόβο για τον πόλεμο της τόλμης και της ανδρείας. Ο Έλληνας δεν υποτάσσεται από τον φόβο του δήθεν ρεαλισμού, αλλά υποτάσσει τον φόβο στις ανάγκες του Έθνους και του λαού. Ο Έλληνας δεν φοβάται την ποσότητα των αντιπάλων, αλλά επιστρατεύει την ποιότητα του πολεμιστή που ξέρει να δημιουργεί πολιτισμούς αλλά και να χειρίζεται το ίδιο καλά το ξίφος του Δικαίου και της Ελληνικής Μεγαλοσύνης με τρόπο ανηλεή και αμείλικτο. Ο Έλληνας λατρεύει το Έθνος του και την Κοινωνία των Ελεύθερων Ελλήνων. Είναι δηλαδή γνήσιος Εθνικοκοινωνιστής και θα ανταποκριθεί στην ιστορία του. Ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=QeIu2CtyMOs&feature=player_embedded.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com