Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ


Του Πέτρου Ι. Νικολού, μαχόμενου Δικηγόρου Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ 

Στην αρχή γελούσαμε όλοι, το προσπερνούσαμε μειδιώντας ανεπιγνώστως, θεωρώντας πως σύντομα, όπως κάθε φάρσα, θα λήξει η διάρκειά της, και υποθέταμε μετά βεβαιότητος πως η πολιτική ζωή θα επανέλθει ταχέως στην ίδια μονότονη σοβαροφανή συχνότητά της. Έλα, όμως, που συχνά πυκνά, ίσως διαποτισμένοι από την ψευδαίσθηση, ότι εμείς διαμορφώνουμε τον δημόσιο βίο, συνειδητοποιούμε πάντα με την προβλεπομένη καθυστέρηση πως εξωθεσμικά παράκεντρα ευθέως συνδεδεμένα με την παγκόσμια ολιγαρχία στις διεθνείς συσσωματώσεις είναι εκείνα τελικά που επιβάλλουν εφ’ ημών τους κατ’ επίφασιν νομιμοποιημένους υφ’ ημών επιτρόπους κι όχι το αντίθετο. Ο Κασσελάκης συν τω χρόνω προϊόντι διαφαίνεται όλο και περισσότερο όχι απλώς ως μία γκρότεσκη μεταπολιτική φιγούρα αναδεδυμένη από την εικονική λάμψη της κάμερας, της εχούσης την ακαταμάχητη δύναμη να μετατρέπει ακόμα κι έναν ιατρικώς διεγνωσμένο ανεγκέφαλο σε φανταχτερό σούπερ στάρ, αλλά συνάμα ως το λαοφιλές αγαστών προδιαγραφών όργανο εξυπηρετήσεως των απαιτήσεων των καμπαλιστών, οίτινες υπερσυγκεντρώνουν εις χείρας των την εξουσία ανά την οικουμένη. Στην εποχή της μηδενικής σημασίας των πολιτικών προγραμμάτων, της θλιβεράς κυριαρχίας των εντυπώσεων και της μαζικής και άκριτης συμπαρατάξεως μ’ όποιον ακτινοβολεί επιτυχέστερα την αίγλη της διαδικτυακής αποδοχής, τοιαύτες καρικατούρες θα καταλαμβάνουν όλο και εκτενέστερα θέσεις στην πολιτική, γενόμενες τα νέα οχήματα αλλοτρίων συμφερόντων.

Εώρων στο σιωνιστικό παραμάγαζο της Νέας Διαβολοκρατίας έναν κλώνο της ξενοκίνητης μαριονέτας που υποδύεται τον πρωθυπουργίσκο στο ελληνώνυμο προτεκτοράτο της εκφυλισμένης Δύσεως να ομιλεί σε χείριστα πεζά ελληνικά δίκην νεοπλούτου ομογενούς για πράσινη μετάβαση, εκσυγχρονισμό, ανοιχτές κοινωνίες και περίσφιξη της θηλιάς της βρυξελλιώτικης γραφειοκρατίας γύρω από τον λαιμό του λαού μας και δεν μπόρεσαν να κρύψουν ούτε λεπτό το ακατανίκητο συναίσθημα ζηλείας που κατέκλυσε τα εσώψυχά τους. Εξελθών της αφανείας του έσπασε τη σιωπή του έμπλεος αγανακτήσεως ο πάραυτα όλο χάρη, άρωμα και γοητεία σύμβουλος του γαλάζιου φεουδάρχη και δήλωσε ακόμα πιο γκέϊ, ακόμα πιο απελευθερωμένος, ακόμα πιο υπερήφανος για τις σεξουάλικές του ορέξεις απ’ ό,τι το λευκό ξυρισμένο αγόρι με το βελούδινο δέρμα, τα μαλακά χεράκια και τις πέντε λευκάνσεις οδοντοστοιχίας που προπονημένος σε ασκήσεις ευλυγισίας αρέσκεται να μάς δείχνει, καθώς φαίνεται, πόσο μοντέρνα κατέρχεται, υπερβαίνει και υπερφαλαγγίζει τα σχολικά κάγκελα. Ξεχάστε πιά τον πολιτικό διάλογο με τους παραδοσιακούς όρους συγκρούσεως στη βάση προτάσεων και ιδεολογίας. Πλέον τά φερέφωνα της νεοταξίτικης ατζέντας δεν συναγωνίζονται αναμέταξύ τους ούτε καν για το ποιός υπηρετεί σε πολιτικό επίπεδο πιστότερα το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως, αλλά για το ποιός έχει καταδυθεί βαθύτερα στη λίμνη της αμαρτίας, των παθών και της παρά φύσιν σαρκικής ηδονής. Η συζήτηση αποκαλύπτει σταδιακώς τις θεολογικές έννοιες, οι οποίες, όπως είχε πεί ο Carl Schmitt, νοηματοδοτούν, συγκροτούν και ενσαρκώνουν το σύγχρονο πολιτικό φαινόμενο. Η ομοφυλοφιλία, η ερωτοσεξουαλική εκτροπή και η απενοχοποιημένη επίδοση σε κάθε τέχνη διαστροφής ανάγονται στο απόλυτο ατομικό προτέρημα για την κατάκτηση φήμης, δόξης και χρήματος αφθόνου. Ούτε η γλώσσα ούτε οι γνώσεις ούτε οι σπουδές μαγνητίζουν πιά τους πληβείους. Όλοι σε λίγο θα επικαλούνται πως είναι λάτρες, οπαδοί και προαγωγοί της σοδομίας, για να ανελιχθούν απρόσκοπτα, ελεύθερα και αβάδιστα στην κλίμακα της κοσμικής προβολής.

Και σαν να μην έφτανε η προπαγανδιστική προώθηση των σχέσεων ανωμαλίας και των αιτημάτων των ΛΟΑΤΚΙ δια του πολλαπλασιασμού των παραδειγμάτων ομοφύλων ζευγαριών στη δημοσία ζωή, κατόπιν της οποίας προαλείφεται η τεκνοθεσία από καθέ λογής βαρεμένο με βίτσια και γούστα περίεργα που θέλει να τα εφαρμόσει στις ψυχοσωματικές οντότητες μικρών παιδιών, έχουν κι άποψη οι αστράτευτοι, φυγόπονοι και εκθηλυσμένοι άρχοντες κομματιδίων για τη στρατιωτική υποχρέωση. Εκείνοι που έζησαν τα καλύτερα χρόνια της βιοτής τους πλουσιοπάροχα, τρυφηλά και ανέμελα στο εξωτερικό, εξερευνώντας κάθε σατανική και κολασμένη οδό αχαλίνωτης αμαρτίας, που δεν έχουν καν υπηρετήσει την Πατρίδα με τα όπλα, όταν ένιοι επιλέξαμε τον δύσβατο ανήφορο είτε των ΔΕΑ είτε των Ειδικών Δυνάμεων, και που ωρύονται για την κατάργηση του Εφέδρου οπλίτου, έρχονται κοτζάμ μαντράχαλοι να εκτελέσουν θητεία 20 ημέρων. Χωρίς ίχνος ντροπής, αισχύνης και συστολής, έχοντας σχηματίσει την εντύπωση πως απευθύνονται σε πλήθος χαχόλων, προσβάλλουν καταφώρως όλους τους Έλληνες άνδρες που αφιερώσαμε με σεβασμό, δέος και καμάρι ένα κομμάτι της ζωής μας στη φύλαξη της γής των προγόνων μας.

Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας, μία δυσώδης κλειστή κάστα εκλεκτών διεφθαρμένων, προσκυνητών των στοών, οι οποίοι παρασιτούν επιδεικτικά σε βάρος μας, έτοιμοι να υποδυθούν τους σωτήρες στον καθημαγμένο από τους φόρους, την πενία, την καχεξία και την εργασιακή ειλωτεία λαό, εμπαίζοντάς τον απροκαλύπτως και ανερυθριάστως έμπροσθεν των παρειών του. Εμείς η τεταπεινωμένη και υποτιμημένη πλέμπα, η οποία δεν έχει καμμία πρόσβαση στις πολυτέλειες της σεσηπυίας μπουρζουαζίας, πρέπει σταθούμε κόντρα στον κατήφορο των αμοραλιστών, βασισμένοι στο μήνυμα και τις διδαχές του Ευαγγελίου, ενθυμούμενοι τα λόγια του μεγάλου Αποστόλου Παύλου: ‘‘μὴ πλανᾶσθε, οὔτε πόρνοι οὔτε ειδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται…βασιλείαν Θεοῦ οὐχ κληρονομήσουσι’’. Αν ποθούμε την κοινωνία και την σωτηρία εν Χριστώ, τούτο το αρρωστημένο θέλημα του διαβόλου, ο κιναιδισμός, δεν χωρεί στη σχέση μας με τον Θεό.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters