Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

FAMILY PRIDE : ΚΑΝ' ΤΟ, ΟΠΩΣ Η ΣΕΡΒΙΑ!


Του Πέτρου Ι. Νικολού, μαχόμενου Δικηγόρου Αθηνών, 

Νομική ΕΚΠΑ 

Ο Εθνικισμός ως κοσμοθεωρητική σύλληψη, η οποία συνέχει, συναρθρώνει και συγκροτεί τη βιοτική στάση του προσώπου πρός τη βιοφυλετική και πολιτισμική συλλογική οντότητα στην οποία ανήκει, στο επίπεδο των πολιτικών προτάσεων και πράξεων όσο προσβλητικά άδικο, ανιστόρητο και φαιδρό είναι να περιορίζεται σε μία αοριστολογική έννοια περί υπερασπίσεως της Πατρίδος αναγομένη στην ακροτελεύτια διάταξη του αστικού Συντάγματος άλλο τόσο εκκωφαντικά ανάρμοστο είναι να περιχαρακώνεται σ’ έναν στείρο μονοθεματισμό, ο οποίος ανάγεται αποκλειστικά στην ανάδειξη της λαθρομεταναστεύσεως και των αλύτρωτων πατρίδων ως κυρίων αξόνων της μετουσιωμένης σε Αγώνα Ιδεάς μας. Η πεμπτουσία, ο πυρήν και η καρδία τύπτουσα, όμως, της βιοθεωρίας μας απαντώνται στο ζωτικό κύτταρο της εθνικής μας υποστάσεως, ήτοι την παραδοσιακή οικογένεια, την διάλυση, αποσύνθεση και αντικατάσταση της οποίας απεργάζεται κάτωθεν των νωχελικών αντιδράσεων των κομματικών πατριδοκαπήλων άπας ο δυσώδης συρφετός της δικαιωματιστικής υστερίας. Ενώ οι εθνοαπατεώνες του λευκού κολάρου αγωνιούν κάθιδροι για τα μνημειωδώς επουσιώδη εκλόγικά τους ποσοστά την επομένη Κυριακή, οι ορδές των κίναιδων, διεμφυλικών, παιδεραστών και λοιπών εξωτικών πτηνών, αφού παρήλασαν ανενοχλήτως, πανδήμως και πανηγυρικώς ήδη στην Αθήνα, παρασκευάζονται μετά στύλων, πτερών, αρμάτων και συναφών πανσεξουαλιστικών αντικειμένων να οργώσουν τις πλατείες της Θεσσαλονίκης, για να διακηρύξουν την Νέα Εποχή της διαστροφής, η οποία άρχεται εν χορδαίς και οργάνοις δαιμονικοίς.

Επειδή, όμως, στο ελληνώνυμο προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δεν είμαστε ούτε τίποτε φασίστες ούτε οπισθοδρομικοί, όπως στη γειτονική Ιταλία της Τζόρτζια Μελόνι και την Ουγγαρία του Βίκτωρ Όρμπαν όπου λαμβάνουν ισχυρά αντίμετρα κατά των εκδηλώσεων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητος, ανακοινώνοντας παράλληλα προγράμματα εμπράκτου στηρίξεως των νέων ανδρογύνων με γενναία οικονομικά κίνητρα, ώστε να γίνουν πολύτεκνοι γονείς, προβλέποντας μέχρι και μηδενική φορολόγηση μετά το τρίτο ή τέταρτο τέκνο για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητος, εδώ προτεραιότητά μας παραμένει αφ’ ενός να κηρύξουμε τριήμερα εθνικά πένθη για καραβάνια παρανόμων ισλαμιστών εισβολέων,τα οποία ναυάγησαν σε διεθνή χωρικά ύδατα, χωρίς καμμία δική μας αντικειμενική ευθύνη και αφ’ ετέρου να φωτογραφηθούμε στα πολύχρωμα φεστιβάλ με τα ξόανα της ανωμαλίας, για να μάς χορηγηθεί έγκυρο πιστοποιητικό προοδοπληξίας. Το εκσυγχρονιστάν των γαλαζοαίματων πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις οδηγίες της βρυξελλιώτικης ελιτοκρατίας απαιτεί ανοιχτά λευκή επιταγή, για να προχωρήσει στο πλαίσιο μιάς βιαίας συνταγματικής αναθεωρήσεως όλες τις εθνομηδενιστικές αλλαγές, τις οποίες θα ζήλευε και η πιο τουρκόψυχη Αριστερά, με πρώτιστη την λείανση του συνταγματικού εδάφους για την θεσμοθέτηση γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Υπ’ αυτό το πρίσμα, το συσταθησόμενο ‘‘Υπουργείο Οικογενείας και Ισότητος’’, το οποίο εξηγγέλθη, θα αποτελέσει τον φορέα προαγωγής, νομιμοποιήσεως και κατοχυρώσεως πασών των παρά φύσιν σχέσεων, οι οποίες οσονούπω θα αξιώνουν να τούς μεταβιβάζονται δίκην rerum (πραγμάτων) βρέφη και μικρά παιδιά λές και είναι κούκλες barbie ή άψυχα πλαστικά αθύρματα προς απόλαυση και διασκέδαση.

Στην ομόδοξη βαθέως θρησκευόμενη Σερβία, η οποία έχει δεχτεί τις βόμβες, τη βία και τα όπλα των εκφυλισμένων ΗΠΑ και δικαίως έχει χαρακτηριστεί εκ του προέδρου της ως το τελευταίο γαλατικό χωριό της παραδοσιοκρατικής Ευρώπης, ο δικαιωματισμός ηττώμενος κατά κράτος ραπίζεται καθημερινά από ανεξέλεγκτους χειμάρρους συντηρητικών κληρικών, μοναχών και λαϊκών ορθοδόξων οικογενειών, οι οποίες με σημαίες και λάβαρα της μόνης αληθινής Πίστεως υπερχειλίζουν τις λεωφόρους, τις πόλεις και τα χωριά στο πλαίσιο της δικής τους δυναμικής εκστρατείας υπερηφανείας για την παραδοσιακή οικογένεια, την οποία έχουν την εκ Τριαδικού Θεού ευλογία να δημιουργήσουν μόνο τα ετερόφυλα ζεύγη. Στην χώρα του Αγίου Ιουστίνου του Πόποβιτς, του Μακαριστού Πατριάρχου Παύλου και του Αγίου Επισκόπου Αχρίδος Νικολάου Βελιμίροβιτς, το family pride, το οποίο συνιστά μία από τις επαναστατικότερες ενέργειες στον αγώνα κατά της Νέας Τάξεως, ας έχουν υπ’όψιν ορισμένοι πως δεν ανελήφθη ως πρωτοβουλία κανενός κομματικού μπακάλικου προς άγραν ψήφων με πολιτευτές ιερόδουλες, παλλακίδες και αμφιβόλου ηθικής στάθμης γκρούπες, αλλά από χριστιανικά σωματεία, πολυτεκνικές ενώσεις, μεγάλες ενορίες και ανεξαρτήτους συλλόγους, οι οποίοι είναι οι μόνοι που έχουν το πλήθος, την δύναμη, αλλά και το ηθικό πλεονέκτημα να διοργανώσουν καμπάνιες θαρραλέας ρήξεως με τον εσμό της προόδου, όσο κι αν κάποιοι -εθνικών απόψεων, κατά τους υποκειμένικούς τους ισχυρισμούς- χλευάζουν τον πιστό και αφοσιωμένο κόσμο της Εκκλησίας, επειδή δεν εγκρίνει, δεν ακολουθεί και δεν πρόκειται να συναινέσει στην ιδιοτέλεια, την υποκρισία και τον συγχρώτισμό τους με αμοραλιστές.

Ανάμεσα στα βοθρολύματα ενός ατέρμονου αηδιαστικού χαμαιτυπείου οργίων, όπως έχει καταντήσει η άθεη καπιταλιστική Δύση, οι λαοί που θα υπερασπιστούν άχρι πέρατος την ταυτότητα, την Πίστη και την σφραγίδα τους στην ιστορία, μετατρέποντας τις χώρες τους σε κάστρα, φρούρια και ακλόνητα οχυρά αντιστάσεως στην παγκοσμιοποίηση θα λυγίσουν τελευταίες, μεταξύ των οποίων η μοναχικώς μαχομένη Σερβία, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να μην υποταχθεί στη σήψη και την παρακμή. Μετά βδελυγμίας αγκιστρωμένο στο τόξο των διεθνών συσσωματώσεων, το οποίο μάς επιβάλλει να απαρνηθούμε την κατάγωγή μας και τον Ιησού Χριστό, το Έθνος μας, αποκηρύσσοντας το σερβικό παράδειγμα, μετρά συνειδητά αντίστροφα τον χρόνο για τον βιολογικό και πνευματικό αφανισμό του.


https://www.eoneolaia.com/kanto-opws-h-servia-petros-nikolou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters