Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΑΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
www.katsivardas-dimitriadou.gr


Η αφελληνισμένη Ελλάς του παρακμιακού πολιτισμικού μαρξισμού των αντικειμενικώς χρεοκοπημένων ιδεολογημάτων του ερυθρού ολοκληρωτισμού και των στρεβλών εκγόνων αυτού, εις την Πατρίδα μας, έχουν δημιουργήσει επί μισό αιώνα, μία ψευδή συνείδηση εις την κοινή γνώμη.
Τούτο δε, έχει επιτευχθεί, εξαιτίας και συνεπεία της περίπυστης συμφωνίας, μεταξύ των πολιτικών μας ταγών, προς αποκατάσταση των «πληγών» του «εμφυλίου πολέμου» (οι κομμουνιστές δεν δηλώνουν Έλληνες εξ ού και τα εισαγωγικά είναι κομμουνιστές της χώρας της Ελλάδας), όμως τούτο ουδόλως τηρήθηκε εκ της φερόμενης ως «αδικημένης» αριστεράς, η οποία επιβουλευόμενη τον ενδοτισμό, της κατά το προσφυώς λεγόμενον «Δεξιάς», επιβλήθηκε ιδεολογικά, η δρώσα, συντεταγμένα και κρυφίως, ανθελληνική ατζέντα δια του εθνοκτόνου και κοινωνικώς στρεβλού πολιτισμού Μαρξισμού της πολιτικής ορθότητας.

Εν άλλοις λόγοις, επικράτησε, εις τα πλαίσια του κυνικού «ρεμβανσισμού», της αμετανόητης αριστεράς, η νεοπαγής πολιτισμική αλλά και πολιτικής της ιδιότυπη δικτατορία, η οποία ελλείψει αντίπαλου δέοντος και ενάντιας ιδεολογίας, κατέστη ευχερώς ως ασυνείδητος τρόπος του νοείν, αντιλήψεως και ερμηνείας των πάντων.

Ούτως αλώθηκε συλλήβδην και εκ βάθρων η παιδεία όλων των βαθμίδων, από τα βίαια Σταλινοφασισιστικά ένοπλα τάγματα εφόδου και τις εθιμοτυπικές καταλήψεις, με τον πρωτόγονο εκβαρβαρισμό της δημόσιας περιουσίας, η Τέχνη, η οποία δε προήγαγε συγκεκριμένης καταγωγής, μορφής και προέλευσης πολιτικά και κοινωνικά πρότυπα, με την φαιά προπαγάνδα της παραχαραχθείσης Ιστορίας, περί των δήθεν ανθρωπιστικών και φιλειρηνικών προθέσεων της «μαμάς» Ρωσίας, ο δημόσιος τομέας αλλοτριώθηκε εκ βάθρων με την δημιουργία ενός στυγνά κομματικού στρατού ο οποίος υπονομεύει την εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία του δημοσίου, ήτοι ο ζημιογόνος συνδικαλισμός, προπύργιο της συνθηματολογικής ρητορικής της φασίζουσας αριστεράς.

Περαιτέρω κυριάρχησαν και οι κραυγαλέες αντιφάσεις της αριστεράς η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτια της περί του Ελλαδικού εθνικισμού, αλλά τάσσεται αναφανδόν και διαπρυσίως υπέρ του εθνικισμού άλλων εθνών-κρατών εισέτι και εάν τούτος καθίσταται προδήλως επικίνδυνος δια την επιβίωση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας, της χώρας τέλος πάντων την οποία ζουν και οι ίδιοι, καίτοι δεδηλωμένοι απάτριδες, ομοίως το αυτό συμβαίνει και με την Θρησκεία : η Ορθόδοξος Εκκλησία είναι σκοταδισμός, ενός η πίστης προς το Ισλάμ, ή σε άλλη Θρησκεία συνιστά αναφαίρετο δικαίωμα των πιστών της όπου χρήζει ιδιαίτερης προστασίας, ως εκ τούτου λοιπόν ο Χριστιανός Ορθόδοξος είναι «φασίστας», ενώ ο Μουσουλμάνος, εν Ελλάδι, αξίζει σεβασμού δίκην Δημοκρατίας, χάριν προοδευτισμού.

Η εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών και η επιβολή της κατάδηλης αυτής μεροληψίας καταμαρτυρά το μέγεθος της εσχάτης προδοσίας εις τους κόλπους του έθνους, τούτο απεδείχθη λίαν προσφάτως, όπου η συμπεριφορά τους ταυτίζεται με την προπαγάνδα του Ερντογάν.
Η παράνοια αυτή, έχει διαποτίσει το ατομικό και συλλογικό υποσυνείδητο, εξ ού, αναγκαία συνέπεια αυτής της νοσηρής νοοτροπίας ο χρόνια καλλιεργούμενος εθνομηδενισμός, η ηττοπάθεια και το μίσος περί της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Ο  εθισμός εις την μικρόνοια της αριστεράς ιδεοληψίας δημιουργεί ανελεύθερους, υποτελείς πολίτες, διανοητικά λοβοτομημένους και μυωπικά προσκολλημένους εις την ουτοπία της αταξικής κοινωνίας, οι οποίοι χειραγωγούνται εις την αγκαλιά του εκάστοτε επίβουλου εχθρού του έθνους και της Πατρίδας, ενδεικτικό παράδειγμα ότι η Αριστερά δεν έχει να πει τίποτε για την ατίμωση την πεμπτουσίας του Χριστιανισμού υπό του Σουλτάνου, ήτοι την Αγία Σοφία, ακριβώς επειδή δεν νιώθουν Έλληνες, προτιμούν να αγκαλιάζουν τις εξωνημένες Μ.Κ.Ο ή μέρος των Μεταναστών οι οποίοι αποτελούν το παρόντα πολιορκητικό κριό του Σουλτάνου.


Συνελόντι ειπείν, ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών συνδράμοντας αυτόν εκτός των Ελλαδικών συνόρων.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters