Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Γράφει ο Α.Δημητρίου
 
Το αύριο για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας, φαντάζει καταστροφικό. Δυστυχώς η μεταπολίτευση οδηγεί την χώρα, με τιμονιέρη τον νεοταξικό κομμουνιστή Τσίπρα, με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό. Πρώτη του προτεραιότητα η ολοκλήρωση της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Εάν ολοκληρώσει αυτό τον στόχο του, τότε οι Έλληνες αδύναμοι και χωρίς αντιστάσεις, θα βρεθούν κυριολεκτικά σκλάβοι του διεθνούς ιερατείου που συντονίζει αυτές τις κινήσεις και υπό αφανισμό το ίδιο το ελληνικό έθνος. Και αυτά θα συμβούν ταυτόχρονα με άλλα βήματα που δρομολογούνται παράλληλα, όπως τον εποικισμό της χώρας και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με μουσουλμάνους που εισέρχονται κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας. Αν αναλύσουμε τις κινήσεις Τσίπρα – κυβέρνηση του δοσιλογικού τόξου- ίσως να μπορέσουμε να προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί.
Προ λίγο καιρού λέγαμε πως κάθε οικογένεια έχει έναν άνεργο. Τώρα πια μπορούμε να πούμε πως ολόκληρες οικογένειες διαβιούν σε συνθήκες εξαθλίωσης με μηδενικά έσοδα. Και γιατί συμβαίνει αυτό;
Προφανώς γιατί δεν υπάρχει εργασία. Και δεν υπάρχει εργασία γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν βιοτεχνίες, εργοστάσια. Εξαφανίστηκαν από τις συνοδοιπορικές κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που προηγήθηκαν (του λεγομένου δοσιλογικού τόξου) έχοντας κοινή πολιτική με αυτήν της αριστεράς. Και ότι έχει παραμένει, οι νεοταξίτες κομμουνιστές τα κυνηγούν λυσσαλέα.

Για να καταφέρουν λοιπόν να επιβιώσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις από τον τον σκόπελο των capitals controls αλλά και… την υπερφορολόγηση φεύγουν από την Ελλάδα. Στην γειτονική Βουλγαρία 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αίτηση μεταφοράς της έδρας τους. Αυτό το γεγονός το επιβεβαιώνει και ανακοίνωση του ΣΕΒ Βουλγαρίας και μάλιστα εκτιμά πως οι θέσεις εργασίας θα αυξηθούν κατά 20.000!!! Από τις ήδη υπάρχουσες εκεί ελληνικές επιχειρήσεις οι θέσεις εργασίας φτάνουν τις 70.000 Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι σημαίνει αυτό. 

90.000 θέσεις εργασίας από τις δικές μας επιχειρήσεις που διώχνει ο νεοταξίτης κομμουνιστής Τσίπρας. Και την στιγμή που συνεχίζουν να κλείνουν βιοτεχνίες εξαιτίας της έλλειψης πρώτων υλών και ανθηρές εξαγωγικές επιχειρήσεις φυτοζωούν, έρχεται η γειτονική Αλβανία που «μυρίστηκε αίμα» μπορείτε να το πείτε και αλλιώς..πως τα αντανακλαστικά στο εκεί Υπουργείο Οικονομικών λειτουργούν άψογα και πατριωτικά, και ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ!!! τον συντελεστή φόρου, με μόνη απαίτηση τις ασφαλιστικές εισφορές που ανέρχονται στο 27,9% (σ.σ.: είναι 40% στην Ελλάδα) με το 15% να βαρύνει τον εργοδότη και το 9,5% τον εργαζόμενο.. Παρόμοιο τέχνασμα χρησιμοποίησε ο Ερντογάν πριν μερικά χρόνια για να πετύχει ανάπτυξη στην Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Έντι Ράμα, διευκρινησε ότι πρόκειται για τις επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο από 0 έως 50 εκατ. λεκ, δηλαδή περίπου 36.400 ευρώ, ενώ για τις επιχειρήσεις που θα εμφανίσουν τζίρο έως και 58.200 ευρώ ο φόρος μειώνεται στο 5%!. Δηλαδή: Στην Ελλάδα για επιχείρηση με κέρδη 36,400 ευρώ φόρος 9,464 ευρώ συν προκαταβολή φόρου 7098 ευρώ (με την αυξημένη προκαταβολή στο 75%) μας δίνει σύνολο φόρου 16,562 ευρώ. Επομένως, στην Ελλάδα φόρος 16,500 ευρώ ενώ στην Αλβανία 0.   

Και συνεχίζουν οι προδοτικές κυβερνήσεις να χλευάζουν και να εξαπατούν το..πόπολο ότι θέλουν να προσελκύσουν επενδύσεις! Τα μέτρα που περνούν και εφαρμόζουν ούτε ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων δεν θα τα έβαζε. Διώχνουν και κλείνουν τις υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις και βάζουν χέρι να διαλύσουν το ασφαλιστικό και εξολοθρεύσουν οικονομικά τους συνταξιούχους κόβοντας τους έως και την μισή σύνταξη! Έτσι.. αντιλαμβάνονται την «θωράκιση» του ασφαλιστικού! Συνολικά οι κυβερνήσεις του δοσιλογικού τόξου από το 2010 έως το 2014 αφαίρεσαν από το ασφαλιστικό σύστημα περισσότερα από 50 δισ. Ευρώ. Μόνο τo "κούρεμα¨των αποθεματικών των Ταμείων (PSI) στοίχισε 26 δισ. ευρώ.
Ας το καταλάβουμε:  
Όσο παραμένουν στην διακυβέρνηση της χώρας ανίκανοι και εθνικά ασυνείδητοι πολιτικοί η Ελλάδα θα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον βάλτο που την έχουνε σπρώξει. Η εθνική ανεξαρτησία έχει παραδοθεί και οι εχθροί μας καθορίζουν την πορεία μας. Σίγουρο είναι πως δεν θέλουν να υπάρχει αύριο για την Ελλάδα ούτε και για τον Ελληνισμό. Πρέπει ο ελληνικός λαός, αυτό το μικρό ποσοστό που τους στήριξε με την ψήφο τους, πως τα κόμματα της μεταπολίτευσης, νέα και παλιά, με οποιονδήποτε αρχηγό, πρόεδρο, να εμπεδώσει πως ανήκουν στο δοσιλογικό τόξο και είναι υπεύθυνα για όλα τα δεινά της πατρίδος μας. Με αυτά, τους πολιτικούς και τις πολιτικές που τα αντιπροσωπεύουν πρέπει να τελειώνουμε αν θέλουμε να υπάρξει Ελλάδα και αύριο.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters