Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ .

Το ανόσιο όραμα των εκφραστών της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ο νεοταξικός εφιάλτης του πολυεθνικού κράτους που στήνεται από την «ελληνική» Κεντροαριστερά στην Γη των Ηρώων εφαρμόζεται ισοπεδώνοντας κάθε είδους αξία και κάθε νόμο που εκφράζει την όποια εναπομένουσα αξιοπρέπεια του κράτους αυτού. Ο δε αυτοδιοικητικός «Καλλικράτης» της πασοκικής εξουσίας και της αριστερής του ακολουθίας εκπληρώνει με το καλημέρα την πρώτη γραφή που ξεκίνησε με το ανθελληνικό και παράνομο λαθρονομοσχέδιο που έχει προσβληθεί δικαστικώς και δεν έχει κριθεί τελεσιδίκως. Οι ψήφοι όμως των λαθρομεταναστών εποίκων έπεσαν ήδη στην κάλπη του ντόπιου Νεοταξισμού. Και αυτή είναι μια πρώτη παράβαση των ελληνικών νόμων από την κοινοβουλευτική δικτατορία. Και ειδικά όταν σε πολλές περιοχές της Ελλάδος η ανάρρηση στους τοπικούς θώκους κρίθηκε σε λίγες εκατοντάδες ή και δεκάδες ψήφους.

Κάπως έτσι, μέσα στην παραζάλη του λαού μας που θεώρησε ότι με την εγκατάλειψη του δικαιώματος εκλογής των «αρχόντων» των τοπικών κοινωνιών θα μπορούσε να εκφράσει την διαμαρτυρία του, φτάσαμε στην μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κάβα Μπουτάρη και της Αθήνας σε επικίνδυνο καμίνι. Με την παράδοση της τύχης αυτού του λαού στην εργασιακή και την κοινωνική ασφάλεια και έκφραση σε χέρια εραστών μιας Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες και ακόμα λιγότερα ελληνικά δικαιώματα. Σε αρχόμενους δηλαδή από ξένα κελεύσματα και όχι σε άρχοντες του τόπου τους. Με εξαρτήσεις που αφορούν όλο το φάσμα της εθνικής και κοινωνικής ζωής. Στην κοινωνική καθημερινότητα και την έκφραση διεκδίκησης δικαιωμάτων, το δικαίωμα λόγου ιεραρχών για την ζωή του Ελληνικού Έθνους, την πολιτική συμπεριφορά που άπτεται ξεκάθαρα της εξωτερικής μας πολιτικής και των εθνικών μας συμφερόντων.

Σ’ αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται η καταδυνάστευση των γειτονιών μας στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής και τις γύρω περιοχές προκειμένου να επιβληθούν οι αυθαιρεσίες των λαθρομεταναστών σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων. Αυθαιρεσίες μέσα από τα παράνομα Τζαμιά, το παραεμπόριο και τις παραβατικές συμπεριφορές που δείχνουν να στοχεύουν την εκδίωξη των Ελλήνων από τα σπίτια τους με τον φόβο και την έλλειψη κοινωνικής ασφάλειας εκ μέρους του σοσιαλιστικού παραδείσου των αλλοδαπών. Και όταν τα αδέλφια μας στην Πλατεία Αττικής θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, το σοσιαλιστικό κράτος, αυτό που ανέχεται το σοσιαλιστικό παρακράτος να σπάει την Αθήνα διαμαρτυρόμενο σε βάρος του… εαυτού του, αρνήθηκε το δικαίωμα διαμαρτυρίας στους Έλληνες με την αστυνομία και τα χημικά του( δείτε αυτά εδώ τα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=TO2ONH3q0gg&feature=player_embedded, http://www.youtube.com/watch?v=XQtirx3LUr8&feature=player_embedded#! ), ενώ επέτρεψε την υπαίθρια ισλαμική τελετουργία των λαθρεποίκων με την πολιτισμένη σφαγή ζώων. Λαθρέποικοι που εμφανίστηκαν σε μικρό αριθμό λόγω της αντίδρασης κατοίκων και Εθνικιστών. Με την πράξη των λαθραίων να αποτελεί μια ακόμη παράβαση κρατική αφού το συνταγματικό δικαίωμα του συναθροίζεστε διαθέτουν μόνο οι Έλληνες πολίτες. Κάτι που δεν εμπόδισε τους νέους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μετατρέψουν σε υπαίθριο Τζαμί τα Προπύλαια κάτω από το άγαλμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε που μαρτύρησε υπέρ Χριστού και Ελλάδος από μουσουλμανικά χέρια.

Και στην Θεσσαλονίκη ο έτερος «άρχοντας» του σοσιαλιστικού παραδείσου και των αριστερών συναθροιζομένων, ο πολύς κρασοφτιάχτης κ. Μπουτάρης που οραματιζόταν ( ή και οραματίζεται;) την μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ, εμφανίζεται στο κρατικό κανάλι να κάνει προκλητικές και επικίνδυνες δηλώσεις για την Ελεύθερη Μακεδονία Μας και τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο. Να λέει λοιπόν ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης ότι η δική του αντίληψη τάχα περί της θρησκείας της αγάπης δεν θέλει ένα παπά να μιλάει για την ελληνική Μακεδονία. Και ακόμη ότι θέλει να φτιάξει το δήθεν σπίτι του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη μουσείο που θα μπορούν να επισκεφτούν οι Τούρκοι αφήνοντας λεφτά στην πόλη.

Πιθανόν το θέμα να αφορά τους Τούρκους που θα αφήσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση να πηγαινοέρχονται δίχως βίζα με αντάλλαγμα την ανύπαρκτη αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ο κ. Μπουτάρης μάλιστα συγκρίνει βέβηλα τους Έλληνες προσκυνητές των σκλάβων Πατρίδων μας με τους ανήθικους Τούρκους εισβολείς. Για του λόγου το αληθές δείτε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=8am4E7edWuQ&feature=player_embedded

Όμως η Ελλάδα είναι η δική μας στέγη, το δικό μας σπίτι. Και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να κρατήσουμε το σπίτι μας καθαρό και να το κάνουμε μεγαλύτερο. Ο Ελληνικός λαός και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές προχωράμε νικηφόρα για να κρατήσουμε την Ελλάδα ελληνική και να την κάνουμε μεγαλύτερη. Το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters