Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΝΟΙΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .

Η πιο σύντομη περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας αποδίδεται επαρκώς από την έννοια του ελλείμματος εθνικής αξιοπρέπειας. Η Ελλάδα μαστίζεται από την ύπαρξη μιας πολιτικής ηγεσίας που επιχειρεί μέσα από μια άθλια προπαγανδιστική εκστρατεία να συνδέσει το μέλλον του ελληνικού λαού μ’ αυτό του πολιτικού της συστήματος.

Στην ελληνική κοινωνία επικρατεί μια σφοδρή σύγκρουση αξιών και προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν διαφορετικές επιδιώξεις. Από την μια πλευρά έχουμε την Καθεστηκυία Τάξη που δεν κρύβει τις προθέσεις της να εντάξει την Ελλάδα σε μια διεφθαρμένη παγκόσμια κοινότητα δίχως εθνική ταυτότητα, φυλετική συνείδηση και εθνική οικονομία. Και από την άλλη έχουμε την παράταξη της Ελληνικής Ιδέας που συνενώνει με ορμή και με οδηγό την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους όλους εκείνους τους Έλληνες που επιμένουν να συντηρήσουν όρθια την Ελλάδα του κοινού Πολιτισμού και του κοινού Αίματος.

Η Ελλάδα ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στο φαινόμενο της διασποράς πακεταρισμένων εκρηκτικών σε διάφορες πρεσβείες. Πρεσβείες που σχετίζονται κυρίως με ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμεί να κρατήσει στην αυλή του ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Χώρες σαν την Γερμανία ή την Γαλλία που μεταξύ άλλων σχετίζονται με την αντιμετώπιση της φυτευτής ελληνικής κρίσης. Τα παρακρατικά ορφανά του Μαρξ κάνουν την επανεμφάνισή τους όταν αναμένονται οι ήττες της χώρας τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της ραγιάδικης κυβερνήσεώς μας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το άθλιο παιχνίδι της χρεοκοπίας με την επίδραση των δήθεν πολιτικών λαθών και του διεθνή παράγοντα. Θέλουν το πτώμα της Ελλάδος να πουληθεί γρήγορα και φθηνά. Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph θεωρεί ότι η ελεγχόμενη χρεοκοπία με την μορφή που προσφέρει το ΔΝΤ είναι η λύση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν βλέπει κανένα νόημα ώθησης της Ελλάδος, όπως λέει, σ’ αυτό το σπιράλ χρέους, καθώς εκτιμάει ότι το δημόσιο χρέος ως το τέλος της μνημονιακής διαδρομής θα αυξηθεί από το 115% του ΑΕΠ στο 150%. Αναφέρει επιπλέον την απόλυτη αλήθεια ότι το ελληνικό πακέτο στήριξης αφορά μονάχα την διάσωση των επενδυτών.

Την ίδια άποψη για την δήθεν οικονομική μας διάσωση έχει και ο οικονομολόγος Ζ. Ρουμπινί. Το ερώτημα μάς λέει ο Ρουμπινί δεν είναι εάν, αλλά πότε θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Και ενώ ο πρωθυπουργός Παπανδρέου εκβίασε ωμά τον λαό μας με εκλογικά διλήμματα και το Ρόϊτερ θεωρεί ρίσκο τις πρόωρες εθνικές εκλογές, με κοντινό το σενάριο μιας οικουμενικής κυβερνήσεως ή μιας ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας, το χάος στις πόλεις και τις γειτονιές μας επιτείνεται. Στην πλατεία Ομονοίας οι ίδιες οι μουσουλμανικές ενώσεις των πρώην και νυν λαθρομεταναστών παραδέχονται την ύπαρξη ανάμεσά τους φανατικών ισλαμιστών. Άνθρωποι που παρεισφρύουν στα αυτοσχέδια Τζαμιά, στρατολογούν ενάντια στους Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς και αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Φαινόμενα όπως οι εθνοτικές συγκρούσεις, τα μαχαιρώματα, οι κλοπές, η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών αποτελούν κοινές διαπιστώσεις των ασιατικών και αφρικανικών πολυπολιτισμικών επαφών.

Στα προσωρινά ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο οι «Ευρωπαίοι σύμμαχοί» μας αποστέλλουν μια ισχνή δύναμη που δεν θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 400 άτομα συνοριακή φύλαξη, όταν η ημερήσια διακίνηση λαθρομεταναστών φτάνει τα 200 άτομα ημερησίως. Η δε μετατόπιση της λαθρομετανάστευσης από τα θαλάσσια σύνορα στα χερσαία όταν υπάρχει αντίστοιχη μετατόπιση τουρκικών στρατευμάτων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί.

Στον τομέα του παραεμπορίου και της επικινδυνότητας για την εργασιακή αυτάρκεια του λαού μας είναι ενδεικτική η πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ στην συνάντηση που είχε με τον Σγουρό πριν την αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Ο κ. Μίχαλος πρότεινε την δημιουργία ενός Ειδικού Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου. Και αν αναλογιστούμε την αύξηση της εγκληματικότητας η συνεπικουρία ενόπλων τοπικών αρχών ασφαλείας είναι απαραίτητη.

Τουναντίον το θράσος κάποιων σκοτεινών νεοταξικών εγκέφαλων που το κράτος «μας» αδυνατεί να εντοπίσει φτάνει μέχρι την απειλή της ζωής του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Και τούτο επειδή ο Πατριώτης Δεσπότης κατήγγειλε την εξάπλωση της ανηθικότητος, στηλίτευσε τον ρόλο του σιωνισμού και κατακεραύνωσε τις διαβόητες Κάρτες του Πολίτη ως όργανο του Αντίχριστου.

Από την άλλη πλευρά στον Κόσμο του Επενδυτή διαβάζουμε ότι «με στόχο τον περιορισμό και την αδρανοποίηση επικίνδυνων οργανώσεων, η ΕΛ.ΑΣ θα συντάσσει περιοδικές εκθέσεις κινδύνου και θα λαμβάνει προληπτικά μέτρα». Γίνεται μάλιστα λόγος για την αποτροπή δήθεν εγκληματικών ενεργειών «ακροδεξιών» οργανώσεων σε βάρος αλλοδαπών.

Το θράσος της Καθεστηκυίας Τάξεως σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών συμβαίνει την ώρα που τα Σκόπια περνούν την κλοπή τής Μακεδονίας Μας μέσω ακόμη και πιστωτικών καρτών με τον Μέγα Αλέξανδρο. Το δε υπουργείο εξωτερικών βρίσκεται ενώπιον μιας χάραξης συνόρων – χτένα με την παραχώρηση εθνικού χώρου ανάμεσα σε νησιά μας και την αντίστοιχη παραχώρηση στην Ελλάδα χώρου σε σημεία που δεν ενοχλείται η Τουρκία.

Καιρός να πάρουμε την εθνική αξιοπρέπεια στα δικά μας χέρια. Και να θωρακίσουμε την Εθνική Ασφάλεια και Κυριαρχία μέσα από μια πολιτική με γνώμονα την ενδυνάμωση της Πατρίδας και την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων. Μια πολιτική δηλαδή λαϊκή και εθνικιστική.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters