Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ

Η πολιτική που ασκεί η σημερινή σοσιαλιστική κυβέρνηση σ’ όλα τα επίπεδα της εθνικής και κοινωνικής ζωής τού τόπου αποδεικνύει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο την απόφαση που έχει ληφθεί προκειμένου να θυσιαστούν τα εθνικά μας ζητήματα και ο εθνικός και φυλετικός χαρακτήρας τού κράτους στον βωμό ενός επικίνδυνου κοσμοπολιτισμού. Η Άρχουσα Τάξη της Πατρίδος μας στοχοποιεί τους μαχόμενους Πατριώτες και Εθνικιστές τους οποίους αληθώς φοβάται για την αποκάλυψη και την εξόντωση των εθνοκτόνων σχεδίων της που πλέον αδυνατεί να κρατήσει στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού.

Ο σχεδιασμός των προγραμματισμένων ενδοτισμών που αποτελούν κεντρική επιλογή και ανειλημμένη υποχρέωση των ταγών «μας» έναντι τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού διεκπεραιώνεται με δόλιους και παραπειστικούς τρόπους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις ακόμη και με παιδαριώδης τρόπους που μαρτυρούν τον εκνευρισμό τού ενόχου. Εδώ κατατάσσεται η υπόθεση της ψήφισης τού προδοτικού και ανθελληνικού λαθρονομοσχεδίου που έλαβε κάμποσες χρονικές μεταθέσεις όσο αφορά την κοινοβουλευτική του επεξεργασία και ψήφιση έως ότου τεθεί εναντίον του Ελληνισμού.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις επιλέγεται κατά την άσκηση μιας κυβερνητικής επιλογής να δρομολογείται η παράλληλη εκκίνηση ενός φαινομενικά ή και πραγματικά άσχετου ζητήματος ως προς την αρχική επιλογή που διακυβεύει και θέτει σε αληθή κίνδυνο ζωτικά συμφέροντα της χώρας. Εδώ ανήκει η περίπτωση της εγκατάλειψης παραδοσιακών εθνικών μας θέσεων και η παραχώρηση εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, κυρίως έναντι της Τουρκίας, κατά παράβαση των κανόνων της εθνικά ορθής γεωπολιτικής συμπεριφοράς εν μέσω μιας κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης που ομολογείται κυνικά ότι την προκαλούν οι λεγόμενες αγορές. Δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι και έμποροι των εθνών. Με την διαφορά ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε επισήμως ως υπουργός εξωτερικών με την Αμερικανίδα υπουργό Κλίντον και ανεπισήμως άνευ συνεντεύξεως με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα, παραχωρήθηκε η περίφημη βίζα που αφορά τις επισκέψεις των Ελλήνων στις ΗΠΑ, αλλά παράλληλα άρχισαν οι απαιτήσεις. Στο θέμα των Σκοπίων ζητήθηκε η συντόμευση της επίλυσης τού ονόματος ακόμα και εντός της άνοιξης για να εισέλθει ο νεοταξικός δορυφόρος σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Μάλιστα οι Αμερικανοί μιλάνε για μια σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση που έχουν υιοθετήσει προδοτικά οι ραγιάδες ταγοί μας του τύπου «Β. Μακεδονία», με τρόπο που θα επιχειρηθεί να εμφανισθεί ως υποχωρητικότητα των Σκοπίων.

Πληροφορίες λένε ακόμη ότι η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την προσπάθεια μείωσης της έντασης στο Αιγαίο. Η δε αμερικανική πλευρά έθεσε θέμα εσωτερικής βίας στην Ελλάδα. Επιπλέον η Ουάσιγκτον έσπευσε να καλέσει τον κατοχικό ηγέτη των τουρκοκυπρίων Ταλάτ για συνάντηση με την υπουργό εξωτερικών Κλίντον, προσφέροντας έτσι την αναβάθμιση και την αναγνώριση των Κατεχομένων σε συνέχεια ανάλογων κινήσεων της ΕΕ και του ΟΗΕ.

Στο ζήτημα της βίας εντυπωσιακή παρουσιάζεται η περίπτωση μιας αστυνομικής επέμβασης στον Βύρωνα που είχε το αποτέλεσμα της εξόντωσης ενός υπόπτου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ο οποίος έφερε επάνω του χειροβομβίδα. Ισχυροποιείται το φαινόμενο τρομοκρατικής εμπλοκής σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ.

Εξελίξεις έχουμε όμως και στο ενδοτικό μοίρασμα του Αιγαίου μας με την Τουρκία. Μετά το περιορισμό της έκτασης μέσα στην οποία θα διενεργούνται πλέον οι αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών στα 6 ναυτικά μίλια, η εθνική μας κυριαρχία φαίνεται πως θα συρρικνωθεί κι άλλο αφού δημοσίευμα της κ. Κύρας Αδάμ στην Ελευθεροτυπία αναφέρει την προώθηση συμφωνίας με την οποία το Ανατολικό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά, εντός του FIR Αθηνών, θα οριστεί ως «περιοχή αποφυγής έντασης» ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Στο συγκεκριμένο σημείο μελετάται η απαγόρευση πτήσεως κάθε αεροσκάφους, ενώ άλλες πληροφορίες μιλάνε για την αποστρατικοποίηση του μισού Αιγαίου. Ο υπουργός εθνικής άμυνας Βενιζέλος διέψευσε το δημοσίευμα. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οριοθετεί καταστάσεις ο 25ος μεσημβρινός. Οψόμεθα.

Ο πρωθυπουργός όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την ένταξη των χωρών των Δ. Βαλκανίων στην Ευρώπη όταν δεχόμαστε προκλήσεις διεκδικήσεων, όπως στην περίπτωση της Αλβανίας και της Τουρκίας. Παράλληλα ο υπουργός εθνικής άμυνας Βενιζέλος αναγκάζεται να διαψεύσει δημοσίευμα της Real News τούτη την φορά περί μειώσεως της δυνάμεως της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο κατά 30%. Στην Μεγαλόνησο μάλιστα σε ορισμένα χωριά είχαμε την καταστροφή ελληνικών σημαιών σε κατοικίες και σχολεία. Επιπλέον είχαμε νέα παρενόχληση ενός πολωνικού αυτή τη φορά αεροσκάφους φύλαξης συνόρων από τα τουρκικά ραντάρ βορείως του Φαρμακονησίου και των Οινουσσών!

Δεν σώθηκαν βέβαια οι ευκαιρίες. Η παρουσία τού γαλλικού στόλου και η συνάσκησή του με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και η αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας από τους Σουηδούς δείχνουν τον δρόμο. Αρκεί να ασκήσουμε μια επιθετική πολιτική απαιτήσεων και διεκδικήσεων. Δίχως όμως την ύπαρξη πρόθυμων εξουσιαστικών και παρεξουσιαστικών ραγιάδων, αλλά και ελληνοποιημένων πεμπτοφαλαγγιτών. Να επανακτήσουμε δηλαδή την καθαρόαιμη πατρίδα μας βασισμένη στην κοινωνία των Ελλήνων και να ξεχυθούμε μετά στην πραγμάτωση των εθνικών μας πεπρωμένων με εθνικοκοινωνικό όραμα και σχέδιο. Αντεπίθεση λοιπόν και Εθνική Αντίσταση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters