Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ο κατήφορος της εξαχρειωμένης Καθεστηκυίας Τάξεως φαίνεται ότι έχει τέρμα. Και ο τερματισμός της κατρακύλας είναι η διάλυση του ελληνικού κράτους. Όσοι νομίζουν ότι η διαπίστωση αυτή αποτελεί κινδυνολογία δεν έχουν παρά να παρατηρήσουν τον εξευτελισμό που υφιστάμεθα στις εθνικές μας υποθέσεις από γειτονικά κρατικά μορφώματα που αναμφίβολα είναι αδύναμα και στηρίζονται στις αμερικανοσιωνιστικές πλάτες και την ευρεία διάθεση παραχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από την πλευρά των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων.

Η περίπτωση της αλβανικής προκλητικότητας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα εμπαιγμού και σκοπιμότητας που απολήγουν σε ανθελληνικούς σχεδιασμούς μέσω συμπεφωνημένων επεκτατικών υποστηρίξεων. Ο εμπαιγμός του αλβανικού κράτους καταφαίνεται από την εκμετάλλευση της ηλίθιας ανεκτικότητας των Ελλήνων να δίνουμε δουλειά σε διαπιστωμένους ανθέλληνες ενός εχθρικού κράτους που στηρίζεται στις εξωφρενικές απαιτήσεις μιας δράκας μακελάρηδων σαν τους Τσάμηδες. Απογόνους εγκληματιών πολέμου που έδωσαν στην Ήπειρο δεινά και θάνατο τον καιρό του μεγάλου πολέμου, προκειμένου να επιτύχουν στις μέρες μας τη μεγάλη Αλβανία τους. Όπως νομίζουν και όπως δεν θα τους το επιτρέψουν αληθινά ελεύθεροι στον νου και την καρδιά Έλληνες. Επεκτατικές βλέψεις που έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνονται ως πρόθεση ήδη στα υπό σίγουρη διάλυση Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο και στηρίζονται στα ενεργειακά σχέδια των εκφραστών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Σχεδιασμοί που περνούν από την προθυμία ενδοτικών κι όχι ανίκανων γραικύλων που χαρίζουν δικαιώματα εκ προθέσεως κι όχι εκ λάθους.

Τα εδάφη της Ηπείρου διατηρήσανε την πανάρχαια ελληνικότητά τους χάρη στην αθεράπευτη αγάπη των Ελλήνων για τη λευτεριά και τον ασυμβίβαστο πατριωτικό ζήλο που μετουσίωσαν τραχείς πολεμιστές σαν τον Ναπολέοντα Ζέρβα και τον ΕΔΕΣ. Αγνοί Έλληνες που δεν διέθεταν κάποιο κομματικό ζήλο και δεν εγκατέλειψαν ποτέ την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνικού Γένους που μεγάλωσε την Ελλάδα της οθωμανικής κατοχής. Που δεν αντάλλαξαν δηλαδή την εθνική τους ταυτότητα και την αναγέννηση της Ελλάδος με την ηρεμία της σάπιας ακινησίας και την ειρήνη του σκλάβου και δεν καταδέχτηκαν την διατήρηση ή αργότερα την επιστροφή των κατάλοιπων της τουρκοκρατίας που εκπροσωπούσαν οι Τουρκαλβανοί Τσάμηδες. Οι οποίοι εξυπηρετώντας τα μεγαλομανή σχέδια της Αλβανίας και του Τούρκου αφεντικού της, αμφότεροι τσανάκια του Νεοταξισμού, προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κατοχή με το θράσος του δειλού κατσαπλιά την τραυματισμένη Ελλάδα. Τραυματισμένη πλην όμως ζωντανή, αληθινή δηλαδή Ελλάδα, που με τις δυνάμεις του ΕΔΕΣ υπό την αρχηγία του Ναπολέοντα Ζέρβα συνέτριψαν τους Τσάμηδες και τους απόδιωξαν από τη Γη του Πύρου, αποζητώντας πάντα την απομάκρυνση και από το σκλαβωμένο και εξίσου πανώριο ελληνικό τμήμα της λεβέντισσας Βορείου Ηπείρου. Μάχες που δόθηκαν σ’ όλα τα επίπεδα, στο πολεμικό και το πολιτικό επίπεδο από Γενναίους σαν τον Σπυρομήλιο έως τον μακαριστό Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Σεβαστιανό έως και τον διάδοχό του Ανδρέα και τους αδούλωτους Έλληνες.

Τώρα λοιπόν φτάσαμε υπό το κράτος σκοτεινών ταγών να δεχτούμε την κατάργηση της βίζας για τους Αλβανούς με αποτέλεσμα να διευκολύνουμε την διέλευση ανθρώπων που μας ζητούν αντί να μας επιστρέψουν γη. Βίζα που καταργείται στις 17 Δεκεμβρίου. Έτσι λοιπόν η σοσιαλιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θεώρησε πρέπον και ασφαλές να προαναγγείλει την κατάργηση του μόνου τάγματος προφυλακής που υπάρχει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, του 583 Τάγματος Πεζικού που βρίσκεται στην Κόνιτσα, ξεσηκώνοντας την οργισμένη αντίδραση του τοπικού πληθυσμού και του Μητροπολίτη Ανδρέα που διαμήνυσε πως αν συμβεί τούτο, θα διακόψει τις σχέσεις του με τους ραγιάδες «κυβερνήτες». Και από κοντά οι Τσάμηδες μάς προκαλούν ότι θα έρθουν το 2011 στην Ηγουμενίτσα για να τιμήσουν την ψευτογενοκτονία τους. Η δε «ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» στήνει ιστοσελίδα και επίσημα γραφεία εγκεκριμένα από γερμανικό δικαστήριο, αναγνωρίζοντας στην Ελλάδα ψευτομειονότητες βλαχική, μακεδονική, εβραϊκή και φυσικά αρβανίτικη, αμφισβητώντας τον Ελληνισμό μας ολάκερο.

 

Λοιπόν, ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν παραχωρεί τίποτα και δίνει ιερό όρκο συνέχισης της απόδοσης λευτεριάς στους σκλαβωμένους Έλληνες ξεκινώντας από την Βόρειο Ήπειρο και φτάνοντας ίσα με τον Πόντο, ξεκουβαλώντας τα προσκυνημένα φορτία που έχει σήμερα η Ελλάς στις πλάτες της. Και αφιερώνουμε το τραγούδι αυτό για τον Ναπολέοντα Ζέρβα http://www.youtube.com/watch?v=bKl2a58qzIY&feature=related και το τραγούδι αυτό “ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ…” - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

της Βορείου Ηπείρου σε όλους τους αγωνιστές του Ηπειρωτικού Ελληνισμού.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters