Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ .

Τα χτυπήματα και οι αποκαλύψεις σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μια μεγάλη προεργασία έχει ξεκινήσει προ πολλού για το κόντεμα της Ελλάδος. Από το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας έως αυτό της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος. Και από την άλλη πλευρά το wikileaks περιλαμβάνει «κράτος» με το όνομα Κρήτη και στο google συναντάμε «κράτος» με το όνομα «Δημοκρατία της Δ. Θράκης». Τα οικονομικά προβλήματα λοιπόν τέθηκαν στη ζωή του λαού μας προκειμένου να φάει το μαύρο σκοτάδι όλες τις παραπάνω μεθοδεύσεις. Αφού πολιτικάντηδες και ενημερωτικά παπαγαλάκια γνωρίζουν τα πάντα και τα κρύβουν με άνωθεν εντολές.

Κραυγαλέο παράδειγμα είναι οι Κάρτες του Πολίτη που έχουν ξωπίσω τους μπόλικο βρώμικο παρασκήνιο και συνδέονται με τον πόλεμο που δέχτηκε προ ολίγων ετών η Εκκλησία προκειμένου οι αλήτες του Νεοταξισμού να ξεφορτωθούν τον Μακαριστό Χριστόδουλο που αντιστεκόταν στα σχέδιά τους, αφού έπαιρνε θέσεις τόσο για τα ζητήματα της Ορθοδοξίας όσο και της Ελλάδος. Τότε επιχειρήθηκε να κοντύνει η Πίστη μας. Μόνο που δεν θέλουν οι μισέλληνες να κοντύνουν μόνο την Πίστη αλλά και το Ελληνικό Έθνος ολάκερο. Πιστεύουν οι αλαζόνες παγκόσμιοι εξουσιαστές και τοκογλύφοι ότι τα θρησκευτικά τραύματα θα αποσπάσουν την προσοχή των Ελλήνων από τις Αξίες της Φυλής Μας. Ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρη τη ζωή του Ελληνικού Έθνους.

Σε πρόσφατη εκδήλωση του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας ( ΕΛ.ΚΙ.Σ ) ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης προέβη σε επισημάνσεις και αναφορές με πραγματικά συγκλονιστικό περιεχόμενο. Πράγματα ανατριχιαστικά που είτε περνούν στα πολύ ψιλά γράμματα και τις πίσω σελίδες των εφημερίδων είτε αποκρύπτονται παντελώς είτε προσπερνιούνται από την ανθρώπινη μνήμη βιαστικά και άστοχα. Μίλησε λοιπόν ο Πατέρας Νεκτάριος για τη διαβόητη Συνθήκη Σένγκεν που ήταν η πρώτη συνθήκη που έθεσε αυστηρά μέτρα παρακολούθησης των πολιτών στις μετακινήσεις σε χώρες που την υιοθέτησαν. Αναφέρθηκε ακόμη στις μάχες που έδωσε ο ελληνικός λαός απέναντι σε μεθοδεύσεις και ψηφίσματα που ενεργοποιούνταν προκειμένου να ελεγχθεί και να περιοριστεί η ελευθερία μας, αλλά και να εξαχρειωθούν τα χρηστά ήθη μας. Μάχες από τα παλιά απέναντι στην αποποινικοποίηση της μοιχείας, μάχες ακόμη και για το Σύμβολο του Ελληνικού Έθνους, την Ιερή και Αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία μας προκειμένου να παραμείνει στις παρελάσεις στα χέρια ελληνόπουλων.

Έτσι είναι Πατέρα Νεκτάριε. Γι’ αυτό και βάλθηκαν μετέπειτα να καταργήσουν τις παρελάσεις ως «φασιστικό» κατάλοιπο και αφαίρεσαν με μίσος σοσιαλιστικό το θρήσκευμα από τις ταυτότητές μας. Και όπως είπε ο Πατέρας Νεκτάριος αντιστάθηκαν μαζί μας και άλλοι λαοί. Όπως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και στην περίπτωση ακόμη του διαβόητου ευρωσυντάγματος, επιχειρώντας οι βέβηλοι να ακυρώσουν μέσα από αυτό το τερατούργημα στο αντίχριστο και σιωνιστικό υπερκράτος της Νεοταξικής Ευρώπης τον Χριστιανισμό και τον Ελληνικό Πολιτισμό συνολικά. Τους Κλασσικούς Φιλόσοφους του Έθνους και τους Πατέρες, αφού διδάσκουν διαρκώς μέσα από το λόγο και το έργο τους την προσήλωση στο Θεό και την Πατρίδα. Και κατεγράφησαν ρητά στον κατάλογο των αντιστεκόμενων λαών οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι. Οι δε Ιρλανδοί προκειμένου να καμφθούν, απειλούμενοι με οικονομικό αποκλεισμό, χρειάστηκαν τρία δημοψηφίσματα. Για εμάς ούτε ένα. Ανέλαβαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Και τώρα τιμωρούμαστε μνημονιακά.

Αναφέρθηκε ακόμη ο Πατέρας Νεκτάριος στην ρήση του Άγιου Εφραίμ ότι ο Άνομος θα ξεκινήσει από την κοιλιά. Θα μας πει δηλαδή όπως στην περίπτωση των καρτών ότι ή θα λάβουμε το καταραμένο οβολό του ή που θα πεινάσουμε. Μίλησε φυσικά για το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι και την μασονία, ενώ εκεί που πραγματικά επαναστατείς είναι στη διαδρομή του χαράγματος. Είπε δηλαδή ότι σύμφωνα με συνέντευξη του νομικού εκπροσώπου του ελληνικού κράτους στις Βρυξέλλες η πρόταση για το τσιπάρισμα στο ανθρώπινο σώμα, σε δεξί χέρι και μέτωπο, έχει ήδη γίνει και αναμένεται η απόφαση. Αμφιβάλλει πλέον κανείς για την θέση που έχει πάρει ο Ελληνικός Εθνικισμός και το σύνολο της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων Πατριωτών ότι η επιβίωση του Ελληνισμού περνάει από την πτώση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού; Ας ακούσουμε τον Πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη σ’ αυτό εδώ το βίντεο  http://www.youtube.com/watch?v=wbQjPR3HRsU&feature=player_embedded
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ1 σχόλιο:

  1. KΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?Η ΑΠ'ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ? Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Υ.Π Κ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.