Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

Η παρακμή της Πατρίδος μας έχει κρατήσει χρόνους πολλούς και οι κρίσιμες ιστορικές περιστάσεις με τις «συμμαχικές» ενεργειακές βλέψεις και τις ευμετάβλητες γεωπολιτικές ισορροπίες δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον για την πατρίδα μας. Η δε οικονομική κρίση έχει λάβει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά ενός ψυχροπολεμικού κλίματος. Ενδεχομένως και τα χαρακτηριστικά ενός μεσοπολέμου. Κανένα ζωντανό κράτος με θέληση για ζωή δεν μπορεί να καταστεί μήτε παθητικός θεατής μήτε πρόθυμος δούλος. Είναι συνεπώς ώρα ευθυνών και η Ελλάς πρέπει να πολεμήσει σ’ όλα τα επίπεδα για να επιτύχει το εθνικά επιθυμητό αποτέλεσμα της λευτεριάς της κι όχι το δήθεν πολιτικά εφικτό του εφήμερου εφησυχασμού. Είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών.

Οφείλουμε να πετύχουμε πάνω απ’ όλα την εσωτερική αλλαγή. Να αλλάξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς με το να παύσουμε να αποδεχόμαστε ξένες λύσεις για δικά μας προβλήματα και να εξαρτιόμαστε από ξένα συμφέροντα μεγάλων δυνάμεων ως μικροί πλην έντιμοι δουλοπάροικοι. Να αποβάλλουμε από τη ζωή μας πολιτικούς, «ακαδημαϊκούς» και άλλους πραματευτάδες που μας λένε να σκύβουμε το κεφάλι, μας μαθαίνουνε να θεωρούμε μακρινά δικά μας εδάφη και ιστορία και παζαρεύουνε το Αίμα των προγόνων μας με την ευημερία της παγκόσμιας συνύπαρξης εθνικά άχρωμων πολιτών του κόσμου. Να αλλάξουμε λοιπόν με το να σπάσουμε τις πνευματικές αλυσίδες και να εγερθούμε, μακριά από την καθεστωτική μούχλα, για να κάνουμε ενεργητικά έργα για τη σωτηρία και την αναγέννηση της Ελλάδος. Να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι αυτό το έργο είναι μόνο στα δικά μας χέρια και να πάρουμε στο πλευρό μας κι άλλους Έλληνες πείθοντάς τους ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Αλλά αυτή η σωτηρία και η αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος Μας περνάει από έναν και μοναδικό δρόμο. Να φύγουμε από την όχθη του μικρού και να πάμε σ’ αυτήν του μεγάλου. Να φύγουμε από την κατάσταση του ανίσχυρου και να πάμε σ’ αυτή του ισχυρού. Να ξεφύγουμε από την θέση του έκπτωτου και του φυγά από βάρβαρους κατακτητές και να επιστρέψουμε στη θέση του κυρίαρχου και του άρχοντα των ελευθέρων λαών. Να γίνουμε η Ελλάδα που θα δώσουμε και πάλι το παράδειγμα του αδούλωτου και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες Μεγάλη Δύναμη. Να επιβάλλουμε μια Νέα Ελληνική Τάξη Πραγμάτων και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Σ’ έναν κόσμο που καταρρέει με έναν εχθρό που λυσσομανάει για νοσηρή παγκόσμια εξουσία, οφείλουμε να αλλάξουμε το πολιτικό περιβάλλον και να το κάνουμε δικό μας.

Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να αποδεχτεί έναν Τούρκο βουλευτή, τάχα «Έλληνα» μουσουλμάνο και «σοσιαλιστή», να σηκώνεται στη Βουλή των Ελλήνων και να ζητάει δικαιώματα εκλογής των μουφτήδων με δικαστικά και άλλα δικαιώματα όταν στην Ελεύθερη Θράκη Μας τα πάντα κινούνται στο ρυθμό της τουρκικότητας που έχει επιβληθεί έσωθεν και στις Βρυξέλλες και τον κόσμο όλο με τη σύμφωνη γνώμη των «Ελλήνων» κρατούντων των Αθηνών; Συνέβη κι αυτό με τον Χατζηοσμάν, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη. Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να ανεχτεί συναυλίες σε εκκλησίες και συναθροίσεις ηθοποιών και καλλιτεχνών της πλάκας να μας λένε για διωγμούς τάχα των λαθρομεταναστών και της «δημοκρατίας» όταν ο τόπος παραδίδεται στους ξένους και η αναγραφώ σ’ ένα πανώ της φράσης «η Πάτρα είναι πόλη ελληνική» θεωρείται ρατσιστική; Ποιος γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ ανέχεται ένα απλό ψάρεμα στα αιματοβαμμένα με το Αίμα τριών Ηρώων Ελλήνων Ίμια να γίνεται μ’ ένα τουρκικό σκάφος να διατείνεται για την τουρκικότητα του χώρου όταν ένα δικό μας λιμενικό προασπίζει ελληνικές ζωές και πίσω στας Αθήνας του Κολωνακίου έχει μοιραστεί το Αιγαίο και ο πλούτος του με τον Τούρκο και τον Σιωνιστή που τον ορμηνεύει και αποτελεί το πραγματικό αφεντικό;

Να καταλάβουμε λοιπόν ότι ο μέγας εχθρός της Ελλάδος και στο θέμα των Καρτών του δούλου Πολίτη και στην κλοπή του δημόσιου πλούτου και της Εθνικής Μας Γης, ο εχθρός Ελλάδος και Χριστού, ο εχθρός Ελλάδος και Έλληνα Ανθρώπου είναι ο Σιωνιστής Νεοταξίτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των πονηρών Λεσχών. Και να ξαναγίνουμε ξανά Έλληνες Εκπολιτιστές, Πολεμιστές και Κοσμοκράτορες. Άρχοντες και Παιδαγωγοί. Εκφραστές του Ήθους, της Αρετής, της Τόλμης και του Ηρωισμού. Να διώξουμε ξένες νοοτροπίες και λαθρεποίκους. Να κάνουμε μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Να φέρουμε πίσω στην καρδιά και στην Ελλάδα την Μεγάλη Ιδέα και τις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Να ενώσουμε τον κοινωνισμό μας με το Ελληνικό Έθνος στον δικό μας Εθνικοκοινωνισμό ενώνοντας τους Έλληνες υπό τη σκέπη της Πατρίδος. Τότε θα αλλάξουμε σίγουρα φτιάχνοντας έναν πανώριο ελληνικό κόσμο. Και ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=mfEDAguYijQ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕπισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.