Επανέρχομαι για μια ακόμη φορά στο ζήτημα που προέκυψε με την δημοσιοποίηση της διαρροής σχετικά με την «επικείμενη» πραγματοποίηση λαϊκού πραξικοπήματος εναντίον της κυβερνήσεως του Γ. Παπανδρέου. Και το κάνω αυτό για τελευταία φορά υπό την έννοια αφενός μεν της γνωστοποιήσεως στο παρόν κείμενο του σχετικού βίντεο της διαρροής που έγινε στην εκπομπή του Αμερικανού δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς από τον συμπατριώτη του γνωστό οικονομολόγο Μπομπ Τσάπμαν και αφετέρου για τον συσχετισμό του σχετικού οπτικοακουστικού υλικού με ορισμένες ακόμη διευκρινίσεις.

Κατ’ αρχήν πρέπει να πούμε ότι είναι φύσιν αδύνατο να ενδιαφερθεί κανείς περισσότερο από τον ίδιο τον ελληνικό λαό για την τύχη της Πατρίδος του, όσο κι αν εκείνος διάγει υπό καθεστώς πολιτικής και πνευματικής παρακμής. Αλλά κι αν ακόμη υποτεθεί ότι υπάρχει και κάποιο ξένο ενδιαφέρον που προέρχεται από την πλευρά των ΗΠΑ, τότε θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις παρεμβάσεις συγκεκριμένων δυνατών πολιτικών παραγόντων που τόσο οι ίδιοι όσο και η χώρα αυτή διακρίνονται από ανθελληνικές συμπεριφορές τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά μας ζητήματα. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, τουλάχιστον όσον αφορά τα ανθελληνικά συμφέροντα που έχουν αδυναμία στο να κρύβουν τις διαρροές ακόμα και από τον λαό τους. Εκτός κι αν παύουν να εξυπηρετούνται.

Στην περίπτωση που παύσουν κατά καιρούς να εξυπηρετούνται, τότε οι υπερατλαντικοί εκφραστές του Νεοταξισμού είναι σε θέση να ρίξουν την κυβέρνηση μιας υποτιθέμενα συμμαχικής χώρας όπως η δική μας. Αλλά κι αν ακόμη αυτό συμβεί, είναι πρακτικά αδύνατο να βρει σύμφωνα τα αμερικανικά συμφέροντα με τα ορθά ελληνικά συμφέροντα πέραν κομματικών παιχνιδιών. Η θέση επί παραδείγματι των ΗΠΑ για την ονομασία των Σκοπίων σε βάρος της Μακεδονίας Μας ή η εμμονή του αλαζόνα δυνάστη των λαών σε τεχνητές μειονότητες που δημιουργούν προϋποθέσεις τεμαχισμού της Ελλάδος δεν έχουν μεταβληθεί στο παραμικρό. Ερωτηματικό παραμένει το γιατί να προειδοποιηθεί η κυβέρνηση για την απόπειρα πτώσης της και μάλιστα με το δόσιμο σχετικού χρονοδιαγράμματος έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Πέραν ωστόσο από όλα τα ανωτέρω καλό είναι να δούμε τα πραγματικά συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Τα ξεπουλήματα που υφιστάμεθα και μάλιστα με νομοθετικές ρυθμίσεις στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, την κοινωνία και τα εργασιακά σημαίνουν αναμφίβολα ότι το εθνικό συμφέρον εξυπηρετείται από την πτώση όχι μόνο της κυβερνήσεως, αλλά και του συναφούς καθεστώτος.

Η νόθευση του ελληνικού πληθυσμού με την κοινωνική αλλά και την πολιτική ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, παρανόμως νομιμοποιηθέντων και μη, η πρόσβαση των γειτονικών μας εχθρών στην γεωγραφία και την ιστορία της Πατρίδος μας, η ανεργία και η καταρράκωση των παροχών της Εθνικής Εργατικής Τάξης με τις κατευθύνσεις του σιωνιστικού μνημονίου επιτρέπει την επαναστατική έγερση των πατριωτικών δυνάμεων. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί ούτε κατόπιν ξένων προτροπών ούτε κατόπιν παρότρυνσης μεθοδεύσεων που είναι δυνατόν να ανατραπούν εν τη γενέσει τους ούτε σε βάρος των εθνικά ορθών συμφερόντων του Εθνικού Κράτους. Και φυσικά δεν μπορεί να συμβεί μια επανάσταση με την μέθοδο της αγέλης δίχως κατευθυντήριο νου και σχέδιο, γιατί τότε η εμφύλια σύρραξη ή η δράση ξένης δύναμης ή λαθρομεταναστών είναι σχεδόν βέβαιη.

Όσον αφορά την κατάσταση του πολιτεύματος, αυτή δεν διαμορφώνεται με βάση αγκυλώσεις ή δημοκρατικά αλάθητα, αλλά με βάση το συμφέρον του Έθνους. Είναι βέβαιον ότι η Πατρίδα προηγείται πάσης πολιτειακής καταστάσεως. Δηλώσεις του διακεκριμένου στελέχους αμερικανικού πανεπιστημίου και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ Charles Kupchan, σύμφωνα με τον βετεράνο δημοσιογράφο James P. Tucker Jr, που θεωρεί τον υποτιθέμενο δεξιό λαϊκισμό και τον εθνικισμό που επανεμφανίζονται στα ευρωπαϊκά έθνη ως εμπόδιο για την εθνοκτόνα πολιτική ένωση της Ευρώπης και την παγκόσμια διακυβέρνηση, δείχνουν ποιον φοβούνται αληθινά οι Νεοταξίτες. Μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση με επαναστατικό χαρακτήρα λοιπόν σίγουρα την χρειαζόμαστε.

Ας δούμε τώρα το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qk&feature=player_embedded


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com