Σ’ αυτή την χώρα το μοναδικό είδος που απολαμβάνει την απόλυτη προστασία είναι οι αλλογενείς και αλλόθρησκοι εισβολείς, οι γνωστοί λατρεμένοι του Νεοταξισμού λαθρομετανάστες. Όλες οι παροχές και τα δικαιώματα του πολίτη έχουν αφαιρεθεί από τους Έλληνες και τους έχουν παρασχεθεί απλόχερα. Δικαιώματα πολιτικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, εκπαιδευτικά και άλλα τινά προκειμένου να πάρουν την θέση των ανυπάκουων Ελλήνων που ζητάνε πολλά, ενώ εκείνοι τα δίνουν όλα μαχαιρώνοντας την Ελλάδα.

Το μαχαίρωμα αυτό όμως δεν έχει μόνο πολιτικές αλλά και κοινωνικές διαστάσεις. Δεν αφορά μόνο την απώλεια θέσεων εργασίας, αλλά και την βαριά εγκληματικότητα και την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής. Και οι προστάτες της λαθρομεταναστευτικής απειλής δεν είναι μόνο οι ανεκδιήγητοι πωλητές της Ελλάδος πολιτικάντηδες του Καθεστώτος ή οι διακινητές των λαθραίων εποίκων, αλλά και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ.

Οι πολιτικάντηδες διακινούν ψηφοφόρους, αφού σύντομα δεν θα τους βρίσκουν μεταξύ των Ελλήνων. Οι διακινητές, συχνά πυκνά και οι ίδιοι εισβολείς, διακινούν το ανθρώπινο εμπόρευμα που φέρνει κέρδος στους ίδιους και ανθρώπινο εκρηκτικό μηχανισμό για την δολοφονία της Ελλάδος. Οι χρυσοπληρωμένοι όμως ενημερωτές που θα έπρεπε να ξεσκεπάσουν τα προβλήματα, κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου να σκεπάσουν τα προβλήματα, να μετατρέψουν αυτά σε δήθεν κοινωνικά ωφέλιμες λύσεις και να μετατρέψουν τα αφεντικά τους σε κήνσορες του «αντιρατσισμού».

Κραυγαλέα περίπτωση μαύρης νεοταξικής προπαγάνδας έχουμε για μια ακόμη φορά στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Τούτη την φορά δύο αλλογενείς υπάνθρωποι μαχαίρωσαν τρία ανήλικα ελληνόπουλα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ξεσηκώνοντας κύμα δίκαιων διαμαρτυριών ανάμεσα στους Έλληνες κατοίκους. Και φυσικά η γινόμενη διαμαρτυρία ενάντια στην εγκληματικότητα και το ανύπαρκτο, εξίσου εγκληματικό, κράτος υπήρξε ορθή και επιβεβλημένη αντίδραση. Αλλά και η παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών και η συμπαράσταση στους σκληρά δοκιμασθέντες κατοίκους υπήρξε πράξη πολιτικής συνέπειας, αφού η Εθνικιστική Παράταξη είναι η μόνη που έχει πάρει θέση ενάντια στην λαθρομετανάστευση.

Αλλά για τα ΜΜΕ το πρόβλημα δεν το έχουν οι Έλληνες που έχουν φτάσει να γίνουν θύματα ρατσισμού στην ίδια τους την Πατρίδα. Δεν τα ενοχλεί ότι στην πρώην μακράν εθνικά καθαρόαιμη χώρα έχουμε φτάσει να μιλάμε για Έλληνες κατοίκους με έμφαση προκειμένου να δοθεί με σαφήνεια η ταυτότητα του συμβάντος. Κατά τα άλλα είμαστε εμείς οι «κακοί» που κυνηγάμε τους «δύστυχους» αλλοδαπούς όπως μας είπε από την Θεσσαλονίκη στο περί λαθρομετανάστευσης κεφάλαιο ο πρωθυπουργός.

Τώρα λοιπόν στο τελευταίο συμβάν του Αγίου Παντελεήμονα «μάθαμε» από το zougla.gr ότι σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από μαχαίρι οδηγούμενος στο νοσοκομείο και ο δράστης στο αστυνομικό τμήμα. Και από κοντά το σενάριο συμπληρώνεται με την αναφορά κατοίκων και μελών ακροδεξιών οργανώσεων να επιτίθενται σε αλλοδαπούς! Αυτό που δεν μας εξηγεί το ρεπορτάζ είναι πως γίνεται να αφορά συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών η άμεση κινητοποίηση των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής με τις ελληνικές σημαίες όταν εκείνοι μάχονται για την ζωή των παιδιών τους και την ελληνικότητα της γειτονιάς τους.

Και επειδή τα συστημικά παπαγαλάκια μάς έχουν πολυζαλίσει με τους φιλήσυχους γυρολόγους και μάλιστα με τους αφρικανικής καταγωγής, τους αφιερώνουμε την σύλληψη 55 αλλοδαπών, 51 ανδρών και τεσσάρων γυναικών, κυρίως αφρικανικής καταγωγής, που πραγματοποιήθηκε στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων μετά από συντονισμένη αστυνομική επέμβαση των όμορων αστυνομικών τμημάτων. Και ο λόγος της σύλληψης είναι η διενέργεια εμπορίου ναρκωτικών. Καμιά μεγαλοδημοσιογραφική κουβεντούλα;

Τέρμα τα νεοταξικά κόλπα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σκοτώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες. ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ! Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com